Sheogorath Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα, είμαι Ρουμανία, και βρήκα συσκευασμένο με ταμπέλα, ετικέτα απόδοσης φόρου κτλ κτλ, Αμπσεντι 70% με σπόρους καναβης 50ml. Μπορώ να το φέρω οδικώς από τα σύνορα ή θα σαπίσω πουθενά στις φυλακές της Βουλγαρίας; Απόδειξη δεν έχω/δεν μου έδωσε. Μυριζει πάντως ο καπνός, φαίνεται στην γεύση. Το σκυλί θα το μυρίσει αν βρεθεί κοντά λογικά. Είναι φθηνό και δεν θέλω να το ρισκάρω. Αφου πωλείται κανονικά σε μαγαζί στην Ρουμανία, δεν μπορεί να περάσει τα συνορα; Τι γνωρίζουμε; FYI το πήρα για την πλάκα, δεν είμαι χασικλης. 1
torq Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 τον πούστη και τον χασικλή η δοκιμή τον έφαγε δε ξέρω να απαντήσω αλλά το γεγονός ότι πωλείται κανονικά στη Ρουμανία, σίγουρα δε σημαίνει ότι μπορεί να περάσει τα σύνορα.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 45 minutes ago, Sheogorath said: Καλησπέρα, είμαι Ρουμανία, και βρήκα συσκευασμένο με ταμπέλα, ετικέτα απόδοσης φόρου κτλ κτλ, Αμπσεντι 70% με σπόρους καναβης 50ml. Μπορώ να το φέρω οδικώς από τα σύνορα ή θα σαπίσω πουθενά στις φυλακές της Βουλγαρίας; Απόδειξη δεν έχω/δεν μου έδωσε. Μυριζει πάντως ο καπνός, φαίνεται στην γεύση. Το σκυλί θα το μυρίσει αν βρεθεί κοντά λογικά. Είναι φθηνό και δεν θέλω να το ρισκάρω. Αφου πωλείται κανονικά σε μαγαζί στην Ρουμανία, δεν μπορεί να περάσει τα συνορα; Τι γνωρίζουμε; FYI το πήρα για την πλάκα, δεν είμαι χασικλης. Αναρρωτιέμαι, τι θα γινόταν αν έστελνε ένας παντελώς άγνωστος απλό δέμα με ταχυδρομείο από τη Ρουμανία και ως παραλήπτη είχε δηλώσει εσένα στην Ελλάδα...
papoys1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίτα να δεις αν πέσεις σε στραβόξυλο την έβαψες. Τον άλλο τον πιάνουν με σουγιαδάκι που είναι να καθαρίζεις μήλα και τον πάνε για παράβαση του Νόμου περί όπλων. Κανονικά οι σπόροι που λες μάλλον είναι το κοινό κανναβούρι από σπόρους κάνναβης που δίνουμε στα πουλάκια να έρχονται σε ευθυμία και να τραγουδάνε και πωλείται ελεύθερα. Ο άλλος όμως αν το δει στα σύνορα να έχει γίνει μίξη με ποτό μπορεί να το θεωρήσει απαγορευμένο και να σε στείλει στον Εισαγγελέα. Εκείνη τη στιγμή ένας θεός ξέρει πως θα ερμηνεύσει το Νόμο.Συμβουλή.Πιες εκεί όσο κάνεις κέφι και το άλλο πέταξέ το μη κάνεις πρωτοχρονιά σε κανένα κρατητήριο. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από papoys1 1
georgeγ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 αυτο που σε ενδιαφερει ειναι αν επιτρεπεται στην Ελλαδα και οχι στην ρουμανια
Kostasspil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 50 minutes ago, Sheogorath said: Αφου πωλείται κανονικά σε μαγαζί στην Ρουμανία, δεν μπορεί να περάσει τα συνορα; Όχι απαραίτητα και στην Ολλανδία πωλούνται κανονικά σε μαγαζιά, αλλά Ελλάδα δεν έρχεσαι μ'αυτά 1
Sheogorath Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Thulogur είπε Είναι σε μεγάλο μπουκάλι ή μικρο ; Μικρο, 50ml. Κυρίως για κέφι/πλάκα σε κανα φίλο. Ρε παιδιά για τον νόμο που πάει σε κάθε κράτος το ξερω, αν έχετε εμπειρία από οινοπνευματώδη λεω. Ναι σπόροι απλοί είναι, 6 ευρώ το πήρα, σιγά μην έχει χόρτο Ρώτησα έναν που είχε πάρει το ίδιο, αεροδρόμιο Τσεχίας, μέσα στην βαλίτσα πέρασε κανονικά. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Sheogorath
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Αν πέσεις σε μακακες δικούς μας και νόμιμο να είναι θα σε δούμε στις ειδήσεις
Sheogorath Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Αν πέσεις σε μακακες δικούς μας και νόμιμο να είναι θα σε δούμε στις ειδήσεις Μωρε αν είναι να πέσω, ας πέσω σε δικούς μας, θα το πιούνε δεν τους φοβάμαι
l337 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, είμαι Ρουμανία, και βρήκα συσκευασμένο με ταμπέλα, ετικέτα απόδοσης φόρου κτλ κτλ, Αμπσεντι 70% με σπόρους καναβης 50ml. Μπορώ να το φέρω οδικώς από τα σύνορα ή θα σαπίσω πουθενά στις φυλακές της Βουλγαρίας; Απόδειξη δεν έχω/δεν μου έδωσε. Μυριζει πάντως ο καπνός, φαίνεται στην γεύση. Το σκυλί θα το μυρίσει αν βρεθεί κοντά λογικά. Είναι φθηνό και δεν θέλω να το ρισκάρω. Αφου πωλείται κανονικά σε μαγαζί στην Ρουμανία, δεν μπορεί να περάσει τα συνορα; Τι γνωρίζουμε; FYI το πήρα για την πλάκα, δεν είμαι χασικλης. Δεν έχει καμία σχέση με THC το συγκεκριμένο ποτό οπότε μην έχεις κανένα άγχος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα