Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε

Αυτές οι γενικεύσεις omg. Οι έλληνες κάφροι, οι ξένοι πολιτισμένοι. Αν μένανε για ένα διάστημα και δουλεύατε σε κάποια χώρα του εξωτερικού κ δεν πηγαίνατε απλά για τουρισμό, θα βλέπατε ότι το καφριλίκι, η καγκουριά και η γυφτιά δεν είναι μονοπώλιο των Ελλήνων. 

Δεν θα μπορουσα να εκφράσω καλύτερα ίδια σκέψη μου. 

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

για να μην πω για την αστεια περιθαλψη υγειας εξω. δεν υπαρχει ουτε ενας απο εμας, να μην παει ελλαδα για να δει γιατρο η παιρνουμε τηλ γιατρους ελλαδα. πολυ βασικο, το να μην σου προσφερουν καλη περιθαλψη.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kourkoumpini είπε

κοιτα δεν ειμαι και 20 χρονων. εχω μια εμπειρια, ελπιζω να βρω κατι. οι γνωστοι μου παντως παιρνουν συμπαθητικα λεφτα. και πριν κανα χρονο που εκανα δυο συνεντευξεις ηταν 1700 ο μισθος

Θα γυρίσεις στην Ελλάδα με το σκεπτικό 'ελπίζω να βρω κάτι';Αν δεν βρεις όμως,τί θα κάνεις;Δεν θα είναι ένα πισωγύρισμα να αφήσεις δουλειά στο εξωτερικό και να κάθεσαι εδώ άνεργη στο σπίτι;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Donovan είπε

Θα γυρίσεις στην Ελλάδα με το σκεπτικό 'ελπίζω να βρω κάτι';Αν δεν βρεις όμως,τί θα κάνεις;Δεν θα είναι ένα πισωγύρισμα να αφήσεις δουλειά στο εξωτερικό και να κάθεσαι εδώ άνεργη στο σπίτι;

ναι συμφωνω θα ειναι λαθος χωρις δουλεια...κυριως γιατι δεν θελω να ειμαι και βαρος στους δικους μου. ελπιζω να βρεθει κατι εννοω απο εδω. δεν θα φυγω μεχρι να βρεθει κατι. αν βρεθει...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kourkoumpini είπε

για να μην πω για την αστεια περιθαλψη υγειας εξω. δεν υπαρχει ουτε ενας απο εμας, να μην παει ελλαδα για να δει γιατρο η παιρνουμε τηλ γιατρους ελλαδα. πολυ βασικο, το να μην σου προσφερουν καλη περιθαλψη.

Ακριβώς αυτό.Μιλούσα με 2 γιατρούς και μου είπαν ότι έχουν ασθενείς που έρχονται αεροπορικώς απ' έξω (Ευρώπη) για να τους εξετάσουν/θεραπεύσουν γιατί είναι πιο οικονομικά εδώ.Δε το θεωρώ υπερβολή,Έζησα μετανάστης πριν την κρίση και έτσι ήταν και τότε.Η γνώμη μου είναι γενικά να γυρίσεις και ν'αγωνιστείς (και φυσικά να προσέξεις τους γονείς σου).Η λύση του εξωτερικού είναι λύση άτακτης φυγής και  φέυγει όποιος δεν έχει κάτι να τον κρατήσει εδώ.Τα περί "δουλειάς" και "ανεργίας" είναι αφορμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kourkoumpini είπε

θελω να δω πως το βλεπουν και οι υπολοιποι....

Να μεταλαμπαδεύσω τη γνώση ..

rGeJS4n.jpg

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kwstasplevras είπε

Ακριβώς αυτό.Μιλούσα με 2 γιατρούς και μου είπαν ότι έχουν ασθενείς που έρχονται αεροπορικώς απ' έξω (Ευρώπη) για να τους εξετάσουν/θεραπεύσουν γιατί είναι πιο οικονομικά εδώ.Δε το θεωρώ υπερβολή,Έζησα μετανάστης πριν την κρίση και έτσι ήταν και τότε.Η γνώμη μου είναι γενικά να γυρίσεις και ν'αγωνιστείς (και φυσικά να προσέξεις τους γονείς σου).Η λύση του εξωτερικού είναι λύση άτακτης φυγής και  φέυγει όποιος δεν έχει κάτι να τον κρατήσει εδώ.Τα περί "δουλειάς" και "ανεργίας" είναι αφορμή.

και πιο καλοι οι ελληνες γιατροι. θυμαμαι τρελα σκηνικα στην nhs. δεν δινανε ουτε παρακεταμολη.δεν σου κανουν μαστογραφεια αν εισαι κατω των 45. γελοιο συστημα γενικα. ευχεσαι να μην αρρωστησεις. 

το θεμα ειναι οτι οφειλω να γυρισω με δουλεια. το να γυρισω ανεργη δεν ειναι ουτε ηττα ουτε τπτ...απλα δεν θελω οι δικοι μου να ξοδευουν τη συνταξη τους για μενα. ειμαι λιγο περηφανη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπαρχει το γυρναω πισω, θα πας οπου υπαρχει δουλεια. Για δουλεια ακομα και στην Μόσχα.

Εχω δει πολλες χωρες σαν τουριστας, η Ελλαδα ειναι απο τις χειροτερες, πανακριβη, ανοργανωτη, κατσουφιασμενος κοσμος. Αν εχεις επιλογη φυγε μακρια απο εδω το καραβι βουλιαξε.

1 ώρα πριν, zio10 είπε

Για μένα έλα πίσω.

ή εστω τηλεφωνα :)

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Δεν υπαρχει το γυρναω πισω, θα πας οπου υπαρχει δουλεια. Για δουλεια ακομα και στην Μόσχα.

Εχω δει πολλες χωρες σαν τουριστας, η Ελλαδα ειναι απο τις χειροτερες, πανακριβη, ανοργανωτη, κατσουφιασμενος κοσμος. Αν εχεις επιλογη φυγε μακρια απο εδω το καραβι βουλιαξε.

μακάρι να έβρισκα δουλειά στη Μόσχα 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vercis είπε

Όχι αν θα γυρνούσα. Θα γυρίσω σίγουρα σε μερικούς μήνες. Ανυπομονώ κιόλας. 

καλη τυχη κ καλη επιστροφη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το σκεφτηκα ... αλλα να ξαναπαω καπου χωρις παρεες τελειως? εχω ηδη κανει 4μετακομισεις και αλλαγες χωρων. σε αλλες χωρες τις ευρωπης δεν γνωριζω ψυχη...

εδω οταν λες...εννοεις λουξ? προσπαθησα να ξαναγνωρισω κοσμο. πηγα σε μιταπς και διαφορα, γυμναστηριο ...πραματα..αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο. ειναι ολες παντρεμενες σχεδον στην ηλικια μου και δεν ανοιγονται σε λευτερες λολ

Βρήκες και εσύ μέρος για εργένικη ζωή!!

Το Λουξ είναι για ζευγάρια και οικογένειες (ειδικά και με τα προνόμια που δίνει το κράτος για παιδιά).

Αν και με τόσους Ιταλούς, Ισπανούς, Έλληνες, δεν είναι και τόσο τραγικά από απόψη να βρεις άτομα στην ηλικία σου.

Ντάξει, δε ξέρω για Αγγλία, αλλά για Λουξ με επιστροφή 80% των κόστων νοσηλείας δε το λες κι' άσχημα. Απλά, συμφωνώ, είναι ακριβά και το επίπεδο των γιατρών χαμηλό.

Απλά έχουν οργάνωση και δεν είναι κωλοχανείο όπως στην Ελλάδα.

32 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Γήρνα πίσο ή έστο τειλεφόνα! (Μαρίνα Κουντουράτου από 2 ξένους ;)).

Το ιδανικό για μένα είναι μια δουλειά με μισθό β. ευρώπης και βάση κάπου νότια Ευρώπη, για πιο ζεστό σκαιρό και καλύτερο φαγητό! Αν το επιτρέπει η φύση της δουλειάς σου προφανώς. Λέμε τώρα..

Πάντως, επειδή δε ξέρουμε τι ακριβώς σε ευχαριστεί, δε μπορούμε να σου πούμε πιστεύω αν πρέπει να γυρίσεις.

Θες π.χ. να κάνεις παρέα με Έλληνες? Με ξένους? Να ταξιδεύεις? Να κάνεις οικογένεια? Πολλοί παράμετροι, που μόνο εσύ έχεις τη λύση. Εσύ θέτεις τις προτεραιότητες στη ζωή σου. Όπου και να πας, να κοιτάς να είσαι ευχαριστημένη με τις επιλογές σου, με τις λιγότερες δυνατές υποχωρήσεις, και κυρίως να έχεις καλή διάθεση για να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, άσχετα με τους γύρω σου. Ξέρω, γενικότητες.. αλλά γενικότητες είναι και το "στην Ελλάδα είναι χάλι, έξω είναι καλά" ή το "στην Ελλάδα έχουμε γαμάτο καιρό, έξω δε παλεύεται"...

Ο καθένας ότι τον ευχαριστεί!

Επεξ/σία από ribo7
Δημοσ.

κάτσε εξω, ούτε για αστείο μην γύρισες πισω.σε 10 χρονια το συζητάμε. προσωπικά θα γυρνούσα πισω μονο αν συνετρεχε λόγος υγείας σοβαρός, των γονιών μου. η ελλαδα αυτη της στιγμή ειναι καλη μονο για διακοπες και για ενα 20% των κάτοικων που έχουν καταφέρει να μείνουν στην επιφάνεια και ακομη αναπνεουν. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hexenlord είπε

κάτσε εξω, ούτε για αστείο μην γύρισες πισω.σε 10 χρονια το συζητάμε. προσωπικά θα γυρνούσα πισω μονο αν συνετρεχε λόγος υγείας σοβαρός, των γονιών μου. η ελλαδα αυτη της στιγμή ειναι καλη μονο για διακοπες και για ενα 20% των κάτοικων που έχουν καταφέρει να μείνουν στην επιφάνεια και ακομη αναπνεουν. 

συντρεχει. το θεμα ειναι να βρουμε και δουλεια γιατι δεν απανταει καμια εταιρια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...