Προς το περιεχόμενο

Cosmote Home Speed Booster για Gaming


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας , μόλις έχτισα δυνατό PC για Gaming (Pubg στην ουσία μιας και δεν παίζω κάτι άλλο)

 

Ζω σε σχετικά δύσβατη περιοχή που για την ώρα δεν υποστηρίζει VDSL (και από ότι μου είπαν στον ΟΤΕ δεν θα υποστηρίζει για τα επόμενα 3 χρόνια σίγουρα) , πιάνω 7 MBPS τα οποία είναι αρκετά και το game δεν έχει lag όταν δεν είναι κάποιος άλλος συνδεδεμένος , αλλά το θέμα είναι ότι ο αδελφός μου σχεδόν πάντα βλέπει ταινίες στο netflix και τότε το game έχει σταθερά πάνω από 500 ping και γίνεται unplayable.

Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν με  τη χρήση του Cosmote Home Speed Booster θα φτιάξει το θέμα με το ping? από ότι είδα πιάνει 4G στο σπίτι μου με ταχύτητα γύρω στα 30-35 MBPS

έκανα μια μικρή έρευνα και είδα ότι το Satelite Internet δεν βοηθάει στο Gaming , αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος αν το ίδιο ισχύει και  για το internet booster

Επεξ/σία από bscybgr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα φίλε και χρόνια πολλά.

Έχουμε ίδιες γραμμές, οπότε η ταχύτητα εξαρτάται καθαρά απ το 4G που πιάνεις στη περιοχή σου. Αν το κινητό σου πιάνει 30-35 υπολόγιζε λιγότερο για το Booster καθώς δε φοράει τελευταίας τεχνολογίας κεραίες. Εμένα τώρα πχ πιάνει 27 και το βράδυ πάει μέχρι 35. Παρόλα αυτα θα μείνεις υπερευχαριστημένος με τη ταχύτητα και το Upload (5Mbps σταθερά) σε κάθε περίπτωση.

Τώρα για gaming online δε το χω δοκιμάσει λόγω χρόνου, αλλά το Speedtest μου αναφέρει ping 27ms. Ειναι φαντάζομαι για σένα αρκετά ψηλά, αλλά δε μπορεί να βελτιωθεί λόγω Bonding ADSL+4G γραμμής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου φίλε. 

Σίγουρα μακρυά από δορυφορικό. Θα έχει μεγάλα Pings. 

Εγώ το χρησιμοποιώ για gaming + streaming το speedbooster. Αλλά έχω πλήρη έλεγχο των δεδομένων που χρησιμοποιώ. Ξέρω ακριβώς πόσο καταναλώνει 1 ώρα streaming. 

Αν δεν κάνεις streaming νομίζω δεν έχει πρόβλημα κατανάλωσης γιατί τα 100gb είναι πάρα πολλά. 

Με τα 7mb που πιάνεις στην adsl ας πούμε ότι καλύπτουν τον αδερφό σου για κατέβασμα αυτού που βλέπει όμως όταν παίζεις και εσύ γίνεται χειρότερο και για αυτό πιάνεις 500αρια. 

Από την άλλη μεριά επειδή το έχω δοκιμάσει το gaming δεν καταναλώνει πολλά δεδομένα. πχ για αρκετό καιρό έπαιζα ΜΟΝΟ από 4g παιχνίδια στο ps4. Αν θυμάμαι καλά κατανάλωνε περίπου 300Mb την ώρα. αν θυμάμαι καλά. Αυτό το βλέπεις πολύ εύκολα. Έχεις την εφαρμογή της cosmote κάνεις ένα  screenshot στο κινητό πόσα gb έχεις και αμέσως μετά από μια ώρα παιχνιδιού ή γενικά χρήσης μαζί και με τον αδερφό σου πχ βλέπεις πάλι ποσα έχουν μείνει. 

 

Πάντως δεν πιστεύω ότι θα καταναλώνεις πολλά. Εγώ καταναλώνω 1,2gb περίπου την ώρα για streaming. 

Επίσης από  Ping είναι πολύ καλά αφού εμπλέκεται μέσα και το adsl. αν ήταν μόνο 4g θα είχε κάπου στο 100 - 120 ping. 

Τώρα που ειναι σε συνδιασμό με 4g και adsl εγώ έχω εκτός stream 34-50  ενώ όταν κάνω stream έχω 50 - 70 και πολλές φορές λιγότερο. είναι πολύ καλά!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σας ευχαριστώ  και τους 2 για τις απαντήσεις που μου δώσατε,

το ping μου είναι σταθερό στα 50ms όταν δεν βλέπει ο αδερφός μου netflix , με το που αρχίσει να βλέπει όμως πάει στα 500ms 

μήπως σε αυτό το Router που δίνει ο ΟΤΕ για το Speed Booster υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να παίρνει ο αδερφός μου το 4g internet και εγώ το adsl

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει τρόπος να παίρνεις μόνο ADSL εσύ, αρκεί να βάλεις καρφωτή IP και έπειτα να ορίσεις κανόνα ποια συ. Ο αδερφός σου θα του το ρυθμίσει μόνο του. Το έχω κάνει έτσι σε ενα Android TV Box που δείχνει μόνιμα IPTV και με το υβριδικό κολούσε ανα περιόδους και απο τότε που το κανα δε ξανακόλλησε. 

1 λεπτό πριν, bscybgr είπε

Αυτό είναι που φοβάμαι , μην πάρω την υπηρεσία αυτή και τελικά δεν με βοηθήσει καθόλου   

Το καλό είναι πως μετα τα 100GB απλά βάζει κόφτη το 4G στα 15Mbps, στη δική μου περίπτωση 22-23 τα πιάνει άνετα.. οπότε κερδισμένος θα σαι και πάλι με 3πλάσια ταχύτητα απ τη τωρινή σου. Εγω αφότου το δοκίμασα έτσι, σταμάτησα να κοιτάω τα GB.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 10 μήνες μετά...

Kalispera paidia epidi kai ego tora ksekinao kai asxoloume me to LiveStream nomizo pos afto 8a tou dosi kai arketa kalo upload mias kai milame gia strimakia kai kalo sima sto internet an kano kapio la8os dior8osteme...ego se 24ara grami me afto ti 8a paro arage :P :P 24adsl https://www.e-shop.gr/tp-link-re450-ac1750-dual-band-wireless-range-extender-p-PER.612783?gclid=CjwKCAjw0vTtBRBREiwA3URt7vdW3MNuA7QqSOWdmoWZlr_K16oKghJw-ybjytEhPm1PnDajKAQxPhoCzfQQAvD_BwE

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...