26ska Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα, αγόρασα χθες μια ηλεκτρική κουβέρτα της Beurer, πιο συγκεκριμένα ηλεκτρικό υπόστρωμα. Την έχω στρώσει πάνω από το καλυμα του στρώματος και κάτω από το σεντόνι, αλλά μαζεύει,κανει δίπλες. Είναι σωστός ο τρόπος που την έχω βάλει ή να την βάλω πάνω από το σεντόνι;
theo93 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Σωστά την έβαλες, λογικά θα σου έχει και κάποια λαστιχάκια για να το πιάσεις στο στρώμα.
26ska Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, theo93 είπε Σωστά την έβαλες, λογικά θα σου έχει και κάποια λαστιχάκια για να το πιάσεις στο στρώμα. Δεν έχει τίποτα...
Ison_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Ηλεκτρικό επίστρωμα λέγεται και ναι, το βάζεις κάτω από το σεντόνι. Κανονικά δε διπλώνει αν το έχεις απλώσει καλά και έχεις τεντώσει το σεντόνι από πάνω.
Lakou Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Όπως είπαν πιο πάνω δεν διπλώνει αρκεί να τεντώσεις καλά υπόστρωμα σεντόνι και το σημαντικότερο το στρώμα φίλε μου αν είναι σκληρό σαν το δικό μου όλα καλά αν είναι μαλακό όπως τον γονιών μου δεν γίνεται κάτι παντα θα μαζεύει .,,.
26ska Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Ίσως φταίει το καλυμα που έχω στρωμένο πάνω από το στρώμα και κατο από το ηλεκτρικό υπόστρωμα.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Βαλτην κάτω απο το επίστρωμα που έχεις
26ska Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Βαλτην κάτω απο το επίστρωμα που έχεις Πανω στο στρώμα απευθείας εννοείς ε;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, 26ska είπε Πανω στο στρώμα απευθείας εννοείς ε; Ναι
thant Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κανονικά μπαίνει κάτω απο το σεντόνι και πανω απο το υπόστρωμα, οπως το έχεις δηλαδή. Οσα εχω δει έχουν μεγάλα κορδόνια για να το δένεις ή λάστιχο για να πιάνει στο στρώμα. Σε κάποιο manual ειχα διαβάσει οτι δεν πρέπει να τσαλακώνεται εν ώρα λειτουργίας... οπότε να το προσέξεις αυτό. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από thant
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα