Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αγόρασα χθες μια ηλεκτρική κουβέρτα της Beurer, πιο συγκεκριμένα ηλεκτρικό υπόστρωμα. Την έχω στρώσει πάνω από το καλυμα του στρώματος και κάτω από το σεντόνι, αλλά μαζεύει,κανει δίπλες. Είναι σωστός ο τρόπος που την έχω βάλει ή να την βάλω πάνω από το σεντόνι; 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, theo93 είπε

Σωστά την έβαλες, λογικά θα σου έχει και κάποια λαστιχάκια για να το πιάσεις στο στρώμα.

Δεν έχει τίποτα... 

Δημοσ.

Ηλεκτρικό επίστρωμα λέγεται και ναι, το βάζεις κάτω από το σεντόνι. Κανονικά δε διπλώνει αν το έχεις απλώσει καλά και έχεις τεντώσει το σεντόνι από πάνω.

Δημοσ.

Όπως είπαν πιο πάνω δεν διπλώνει  αρκεί να τεντώσεις καλά υπόστρωμα σεντόνι και το σημαντικότερο το στρώμα φίλε μου αν είναι σκληρό σαν το δικό μου όλα καλά αν είναι μαλακό όπως τον γονιών μου δεν γίνεται κάτι παντα θα μαζεύει .,,.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Βαλτην κάτω απο το επίστρωμα που έχεις

Πανω στο στρώμα απευθείας εννοείς ε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά μπαίνει κάτω απο το σεντόνι και πανω απο το υπόστρωμα, οπως το έχεις δηλαδή.

Οσα εχω δει έχουν μεγάλα κορδόνια για να το δένεις ή λάστιχο για να πιάνει στο στρώμα.

Σε κάποιο manual ειχα διαβάσει οτι δεν πρέπει να τσαλακώνεται εν ώρα λειτουργίας... οπότε να το προσέξεις αυτό.

Επεξ/σία από thant

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...