skiabox Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά του e-food.gr Έκανα μια παραγγελία 24 Δεκεμβρίου και ενώ μου έδειχνε ότι όλα γίνανε σωστά και θα έρθει σε μία ώρα με παίρνουν τηλέφωνο από e-food και μου λένε προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με το μαγαζί αλλά είναι κλειστό. Μου αποδέσμευσαν τα λεφτά χθες και σε 3-4 μέρες θα ξαναπιστωθούν στο paypal. Πιστεύω ότι είναι καλό να αναδεικνύουμε τόσο σωστές προσπάθειες όπως το e-food.gr από το οποίο έχω παραγγείλει άπειρες φορές χωρίς πρόβλημα! 1
ktf Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Πλάκα μας κάνεις? Το αυτονόητο κάνανε. Αν θέλανε να σε εξυπηρετήσουν και να σε αποζημιώσουν για την μία ώρα που περίμενες χωρίς λόγο πεινασμένος θα έπρεπε να σου δώσουν ένα κουπόνι να παραγγείλεις δωρεάν από αλλού μέχρι να σου μπουν τα λεφτά. 6
asmilon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Προσωπικα μου ειχαν στειλει ενα κουπονι 4€ και καλα επειδη ειχα καιρο να τους προτιμησω, ωστε να κανουμε "επανασυνδεση τωρα" οπως ελεγε χαρακτηριστικα το email. Μπαινω να κανω παραγγελια, πουθενα το πεδιο για να μπει το κουπονι, μιλαω με το support τους, τους στελνω screenshot, δοκιμασαμε διαφορετικους browser, clear cookies κλπ τιποτα. Αντι να μου πουν οτι σας κανουμε την πιστωση εκ των υστερων επειδη η παραγγελια ειχε ηδη μπει, μου λενε δε μπορει να γινει τιποτα. Δεν νομιζω να χρειαζεται να σας πω ποσο ικανοποιημενος εμεινα απο το support τους, ποσο μαλλον οταν οι ιδιοι ηθελαν να προωθησουν την υπηρεσια τους - καλυτερα να μην μου εστελαν καν το συγκεκριμενο email θα ειχα καλυτερη εικονα για αυτους...
patrickdrd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 minutes ago, ktf said: Πλάκα μας κάνεις? Το αυτονόητο κάνανε. Αν θέλανε να σε εξυπηρετήσουν και να σε αποζημιώσουν για την μία ώρα που περίμενες χωρίς λόγο πεινασμένος θα έπρεπε να σου δώσουν ένα κουπόνι να παραγγείλεις δωρεάν από αλλού μέχρι να σου μπουν τα λεφτά. μονο αυτο; τη μλκια του συστηματος τους που δεν ειχε ενημερωθει (οτι το μαγαζι ηταν κλειστο) που την βαζεις; μαλλον πολυ καλο παιδι ο θεματοθετης, αλλοι χαλαρα θα εβριζαν τωρα.. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από patrickdrd
panossar95 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως και εγώ που 90% πληρώνω με κάρτα, μου έχει τύχει 2 φορές ενώ μου τράβηξε τα λεφτά, το κατάστημα να μην πήρε την παραγγελία και με εξυπηρέτησαν αψογα Μου έγραψε ότι η παραγγελία δεν ολοκληρώθηκε, μπαίνω στην εφαρμογή της τράπεζας και βλέπω ότι τα λεφτά τα είχε τραβήξει. Καλώ αμέσως στην εξυπηρέτηση του efood, αφού πρώτα είχα μιλήσει με το κατάστημα να βεβαιώσω ότι δεν πήγε, αναμονή 0 τοσήκωσαν άμεσα, και μου είπε ο υπάλληλος ότι θα επιστραφούν σε 2-3 εργάσιμες όπως και έγινε. Επίσης σε καταγγελία που έκανα στο efood για μαγαζί που χρεώνει παραπάνω μέσω της εφαρμογής και διαφορετικά από το κατάστημα ή τηλεφωνικά, το κατάλαβα μετά από 5 μήνες που έτυχε να πάρω στο χέρι, μου έδωσαν κουπόνι 10 ευρώ λόγω του ότι είχα κάνει πάρα πολλές παραγγελίες από εκεί και οι περισσότερες πάνω από 15 και έφταναν και τα 40. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από panossar95
Hapatingo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Πιο είναι καλύτερο το efood ή το clickdelivery?
Salvation81 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν διαβαζω τετοια πραγματα πραγματικα εκπλησομαι... Επρεπε ΕΞΑΡΧΗΣ το E-Food να γνωριζει ποια καταστηματα ειναι κλειστα. Φυσικα αυτο δεν το γνωριζουν ΠΟΤΕ (2 φορες πηγα να βαλω παραγγελια μεσω αυτους και παλι καλα που κοιταξα ΚΑΙ στις σελιδες των μαγαζιων αυτων ωστε να δω οτι ειναι Κλειστα - εκεινοι φυσικα εγραφαν Ανοιχτα). Εννοειται πως δεν ασχοληθηκα ποτε ξανα μαζι τους. Κλασσικη Ελληνικη "επιχειρηματικοτητα" του τυπου ας φαμε οσα μπορουμε να φαμε με οσο το δυνατον λιγοτερη δουλεια απο το μερος μας. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από Salvation81
*Kopanos* Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Και πάνω που σκεφτόμουν να χρησιμοποιώ το e-food μετά από τα σχόλια σας άλλαξα γνώμη. Πάντως Dominos μέχρι και πριν από 1-2 χρόνια οταν έπαιζε καθυστέρηση στη παραγγελία δεν πλήρωνες τίποτα.
cumulus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μου θυμιζει που οταν καποια αυτοκινητα σταματανε στη διαβαση πεζων,για να περασουν οι πεζοι,καποιοι λενε και ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα