Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, l337 said:

Δεν είναι θέμα τυπικότητας (δεν είμαι και τόσο τυπικός εξάλλου σαν χαρακτήρας) αλλά δεν γίνεται κάποιος να ζητάει κάτι και ταυτόχρονα να σου κάνει και την ζωή δύσκολη. Προσωπικά δεν θα το άφηνα το δέμα (εφόσον 100% μπορώ εννοείται) και ας φαίνομαι κακός.

Δεν το ζητάει τσάμπα όμως, πχ food delivery που δεν πληρώνεις παραπάνω από ότι να το παραλάβεις ο ίδιος από το κατάστημα. Εταιρεία courier είναι και πληρώνεται ξεχωριστά.

Με την ίδια λογική αν πχ ζει μια οικογένεια σε ένα σπίτι/διαμέρισμα/whatever κι η παραγγελία που έκανε ο γιος/κόρη/σύζυγος δεν είναι στο όνομα του κουδουνιού (πχ του πατέρα) θα πρέπει να ρίχνουν άκυρο οι courier? Sorry αλλά σηκώνει τσο και λο σε περίπτωση που ακούσω τέτοια άθλια δικαιολογία ενώ ξέρω ότι απλά δεν τα βγάζουν πέρα...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Δεν το ζητάει τσάμπα όμως, πχ food delivery που δεν πληρώνεις παραπάνω από ότι να το παραλάβεις ο ίδιος από το κατάστημα. Εταιρεία courier είναι και πληρώνεται ξεχωριστά.

Με την ίδια λογική αν πχ ζει μια οικογένεια σε ένα σπίτι/διαμέρισμα/whatever κι η παραγγελία που έκανε ο γιος δεν είναι στο όνομα του κουδουνιού (πχ του πατέρα) θα πρέπει να ρίχνουν άκυρο οι courier? Sorry αλλά τσο και λο...

Είναι υποχρεωμένοι όμως να υπάρχει όνομα στο κουδούνι (το οποιοδήποτε όνομα) και το οποίο το αναφέρουν. Δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο όνομα αρκεί να αναφέρουν τι όνομα γράφει.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dimitris_sal είπε

19/12/2018 μεσημέρι παρέδωσα σε κατάστημα της ACS δέμα για αποστολή εντός πόλης(χρέωση παραλήπτη)

Το δέμα αναχώρησε απο το κατάστημα αυθημερόν

Τελικά παραδόθηκε στον παραλήπτη σήμερα 28/12/2018!!

Και μάλιστα με διαφορετική χρέωση απο αυτην που αναγράφει ο κατάλογος τους!

Σχεδόν 10 μέρες για μια παράδοση εντος πόλης!

Προσπαθώ εδω και πόση ωρα να επικοινωνήσω μαζί τους τηλεφωνικώς αλλα η "φωνητική πύλη" τους οταν πάει να με συνδέσει με υπάλληλο με ξανασυνδέει με την "φωνητική πύλη" και πάλι απο την αρχή

Απαράδεκτοι!

Τι εμπειρίες εχετε οι υπόλοιποι με την ACS?

Έτυχε σε μένα;

Προσωπικα λόγο χρόνου ψωνίζω αρκετά ηλεκτρονικά . Η μόνη εταιρία που εχω πρόβλημα είναι η acs Αμαρουσιου .

Εγω εδώ και ένα χρόνο στις ηλεκτρονικές μου παραγγελίες γράφω στα σχόλια αν συνεργάζεστε μονο με acs μην το στείλετε .

Και δεν είμαι ο μόνος που  που έχει αγανακτήσει με acs αμαρουσιου . 

Οι άνθρωποι δεν είναι απαράδεκτοι μονο είναι ψεύτες και αλήτες .

1) πανω από 10 φορές ενώ ήμουνα σπιτι ερχόταν μήνυμα ότι δεν με βρήκαν . Και στην πόρτα δεν υπήρχε ειδοποιητήριο . Δεν ερχόταν ο courier . Και στο τέλος καταλήγαμε ότι πρέπει να πάω να το πάρω άγω . Για όσους γνωρίζουν από acs αμαρουσιου έχει μέσο όρο αναμονής μια ώρα .

2) Επειδή εκανα εγγράφως παράπονο στα κεντρικά τους 2 φορές μάλιστα  , με στοχοποίησαν και δεν μου έφερναν δέματα 

θέλει ώρα για να το αναλύσω  αλλά μακρυά από τους ψεύτες . 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, l337 said:

Είναι υποχρεωμένοι όμως να υπάρχει όνομα στο κουδούνι (το οποιοδήποτε όνομα) και το οποίο το αναφέρουν. Δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο όνομα αρκεί να αναφέρουν τι όνομα γράφει.

Η τυπικότητα που έλεγα, ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση της μονοκατοικίας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, *Kopanos* είπε

Έτυχε πριν 6 μήνες να στείλω πακέτο Αθήνα/Λάρισα και πήγε σε 52 ώρες, και είχα 50% έκπτωση με την κάρτα μέλους που έχω.

Στέλνω Αθήνα - Θεσσαλονίκη με Γενική ταχυδρομικη συχνά και πηγαίνει σε 18 ώρες 

59 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Επειδη κατι γνωριζω απο την εταιρεια αυτη ειναι πολυ δυσκολο να ερθει οκουριερ σσπτι και να μην αφησει το δεμα... Δεν το συμφερει να μην το αφησει το δεμα οπως και την acs..

Στα π@π@ρια του αγαπητέ . Αυτό λένε και όλοι οι χρήστες εδώ . Δεν το φέρνουν και σε αναγκάζουν να πας να το παραλάβεις εσυ από αυτούς . Και σε αυτή την περίπτωση το έχουν παραδώσει αρα η δουλειά έγινε .

• Thanks 1
Δημοσ.

Προχθές στο κατάστημα του Αμαρουσίου εγώ και άλλοι 2 ακόμα περιμέναμε 45 λεπτά για να μας δώσουν τα δέματα μας ,αφού κούριερ γιοκ

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Στέλνω Αθήνα - Θεσσαλονίκη με Γενική ταχυδρομικη συχνά και πηγαίνει σε 18 ώρες  

Αν είναι μέσα στη πόλη ναι, το δικό μου ήταν 30χλμ έξω από την Λάρισα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά εταιρείες ταχυμεταφορών... από ACS μια φορά μου έτυχε για ένα δέμα που πλήρωσα μέσω PayPal €1.200 να έρθει ο κούριερ τους και να λέει ότι είναι αντικαταβολή και πρέπει να πληρώσω, επέμενα, επέμενε.... του δείχνω σε εκτύπωση την πληρωμή της PayPal και μου πε ότι δεν του λέει κάτι αυτό. Τσαντίζομαι κλειδώνω την πόρτα να μην φύγει... άρχιζε και χλόμιαζε(ήταν στόχος μου) παίρνω την ACS και τους το λέω... μιλάνε με τον υπάλληλο και καταλήξανε ότι χάσανε κάποια χαρτιά και έπρεπε να καλέσουν το κατάστημα που έκανα την αγορά να τους ξαναστείλουν την πληρωμή σαν επιβεβαίωση. Έτσι έγινε, κάλεσαν τον Κούριερ του το παν και είπε ότι τον ενημέρωσαν. Δεν θα έφταιγε αυτός αλλά το λογιστικό τμήμα που έχασε τα χαρτιά παρ' όλα αυτά μεχρι να λυθεί το θέμα έμεινε κλειδωμένος 45'.

Άλλη περίπτωση με ACS, χτυπάνε κουδούνι του λέω όροφο, μάλλον πήγε σε λάθος όροφο, περίμενα 5 λεπτά, πήγα κάτω, βρήκα χαρτί για να τους καλέσω γιατί δεν με βρήκαν. Τους κάλεσα, μετά  από 2 ημέρες το ξανά στείλανε.

Και η περίπτωση που σταμάτησα να τους επιλέγω και να αποφεύγω καταστήματα που την χρησιμοποιούν ήταν όταν για πρώτη φορά στην ζωή τους φιλοτιμήθηκαν να μου ζητήσουν ταυτότητα... στην εξώπορτα μου με το όνομα μου στο κουδούνι μετά από τόσες φορές που τους χρησιμοποίησα μου ζήτησαν σε τυχαία στιγμή ταυτότητα, εγώ δεν θυμόμουν που την είχα βάλει και του το λέω αν έχει χρόνο να περιμένει μου είπε όχι και τσαντισμένος του είπα να πάρει το πακέτο και να φύγει. Κάλεσα το κατάστημα που έγινε η παραγγελία τους το είπα και με εντολή μου στην ACS τους το επιστρέφουν και ζήτησα refund, μετά μου είπαν να το στείλουν με άλλη εταιρεία αλλά έχοντας ξεπεράσει τα όρια αρνήθηκα.

Από τότε μόνο ΕΛΤΑ, Speedex ή ακόμα καλύτερα με βαν και οδηγό από το ίδιο κατάστημα.

Επεξ/σία από Mindworm
  • Like 14
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Mindworm είπε

Επειδή χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά εταιρείες ταχυμεταφορών... από ACS μια φορά μου έτυχε για ένα δέμα που πλήρωσα μέσω PayPal €1.200 να έρθει ο κούριερ τους και να λέει ότι είναι αντικαταβολή και πρέπει να πληρώσω, επέμενα, επέμενε.... του δείχνω σε εκτύπωση την πληρωμή της PayPal και μου πε ότι δεν του λέει κάτι αυτό. Τσαντίζομαι κλειδώνω την πόρτα να μην φύγει... άρχιζε και χλόμιαζε(ήταν στόχος μου) παίρνω την ACS και τους το λέω... μιλάνε με τον υπάλληλο και καταλήξανε ότι χάσανε κάποια χαρτιά και έπρεπε να καλέσουν το κατάστημα που έκανα την αγορά να τους ξαναστείλουν την πληρωμή σαν επιβεβαίωση. Έτσι έγινε, κάλεσαν τον Κούριερ του το παν και είπε ότι τον ενημέρωσαν. Δεν θα έφταιγε αυτός αλλά το λογιστικό τμήμα που έχασε τα χαρτιά παρ' όλα αυτά μεχρι να λυθεί το θέμα έμεινε κλειδωμένος 45'.

Άλλη περίπτωση με ACS, χτυπάνε κουδούνι του λέω όροφο, μάλλον πήγε σε λάθος όροφο, περίμενα 5 λεπτά, πήγα κάτω, βρήκα χαρτί για να τους καλέσω γιατί δεν με βρήκαν. Τους κάλεσα, μετά  από 2 ημέρες το ξανά στείλανε.

Και η περίπτωση που σταμάτησα να τους επιλέγω και να αποφεύγω καταστήματα που την χρησιμοποιούν ήταν όταν για πρώτη φορά στην ζωή τους φιλοτιμήθηκαν να μου ζητήσουν ταυτότητα... στην εξώπορτα μου με το όνομα μου στο κουδούνι μετά από τόσες φορές που τους χρησιμοποίησα μου ζήτησαν σε τυχαία στιγμή ταυτότητα, εγώ δεν θυμόμουν που την είχα βάλει και του το λέω αν έχει χρόνο να περιμένει μου είπε όχι και τσαντισμένος του είπα να πάρει το πακέτο και να φύγει. Κάλεσα το κατάστημα που έγινε η παραγγελία τους το είπα και με εντολή μου στην ACS τους το επιστρέφουν και ζήτησα refund, μετά μου είπαν να το στείλουν με άλλη εταιρεία αλλά έχοντας ξεπεράσει τα όρια αρνήθηκα.

Από τότε μόνο ΕΛΤΑ, Speedex ή ακόμα καλύτερα με βαν και οδηγό από το ίδιο κατάστημα.

εεεε κατσε μια στιγμη, σε ξερει και απο χτες ο κουριερ? ας γραφει οτι θελει το κουδουνι, εσυ ποιος εισαι να το παραλαβεις? ο λογος που σταματησες να τους επιλεγεις ειναι και ο μονος που ειχες εσυ αδικο..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Μια φορά να φέρει θα σε μάθει :P

δεν ξερω αν το λες αστεια ή οχι οποτε θα απαντησω σοβαρα (party pooper mode on :P)

υπαρχουν ποσοι κουριερ εκει εξω και τους αλλαζουν σαν τις καλτσες, σιγα μη πετυχεις τον ιδιο. μονο αμα στο φερει ο ταχυδρομος απο ΕΛΤΑ που εχουν συγκεκριμενους τομεις ο καθενας (και παλι καθε τοσο αλλαζουν)

Δημοσ.
9 minutes ago, Lezantas26 said:

εεεε κατσε μια στιγμη, σε ξερει και απο χτες ο κουριερ? ας γραφει οτι θελει το κουδουνι, εσυ ποιος εισαι να το παραλαβεις? ο λογος που σταματησες να τους επιλεγεις ειναι και ο μονος που ειχες εσυ αδικο..

Παρέλειψες κάτι...

47 minutes ago, Mindworm said:

δεν θυμόμουν που την είχα βάλει και του το λέω αν έχει χρόνο να περιμένει μου είπε όχι

και παρεμπιπτόντως για να ξεκαθαρίσει το θέμα με το αν έπραξα ορθά, ο ίδιος είχε έρθει 3 φορές ξανά πριν την ταυτότητα. Αν η μνήμη του ήταν χρυσόψαρου εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να περάσω την "ρουτίνα" της ταυτότητας γιατί του την βάρεσε.

• Like 8
  • Confused 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Mindworm είπε

Αυτο με την αντικαταβολη που λες το εζησα και εγω περιμενοντας στο καταστημα τους.

Ειχε δυο πακετα μια κυρια,και αυτη της ACS της λεει τιμη να πληρωσει και τα δυο,λεει η κυρια το ενα ειναι πληρωμενο και επειμενει αυτη της acs οτι ειναι αντικαταβολη.

το πληρωσε χωρις πολλα πολλα παντως αλλα με παραξενεψε,ηταν τοσο αφελεις αυτη που δεν θυμοταν οτι ειχε βαλει αντικαταβολη? ή το πληρωσε οντως και ξαναπληρωσε δευτερη φορα τοσο ευκολα?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...