Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

δεν ξερω αν το λες αστεια ή οχι οποτε θα απαντησω σοβαρα (party pooper mode on :P)

υπαρχουν ποσοι κουριερ εκει εξω και τους αλλαζουν σαν τις καλτσες, σιγα μη πετυχεις τον ιδιο. μονο αμα στο φερει ο ταχυδρομος απο ΕΛΤΑ που εχουν συγκεκριμενους τομεις ο καθενας (και παλι καθε τοσο αλλαζουν)

Εδω είναι συγκεκριμενος και μάλιστα από ΕΛΤΑ στέλνουν γυναίκα 

• Like 2
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν το κατάστημα που θέλω να κάνω την παραγγελία συνεργάζεται μόνο με τη συγκεκριμένη εταιρία, δεν προχωράω σε αγορά. Απαράδεκτη συμπεριφορά και υπηρεσίες.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mindworm είπε

Παρέλειψες κάτι...

και παρεμπιπτόντως για να ξεκαθαρίσει το θέμα με το αν έπραξα ορθά, ο ίδιος είχε έρθει 3 φορές ξανά πριν την ταυτότητα. Αν η μνήμη του ήταν χρυσόψαρου εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να περάσω την "ρουτίνα" της ταυτότητας γιατί του την βάρεσε.

δεν ξερω την πολιτικη της acs για να σου απαντησω, αν και λογικα ειχε αδικο αυτος που δε περιμενε 5 λεπτα. παντως οχι δεν εχεις δικιο σ αυτο που λες, θα πρεπει να περασεις ξανα τη ρουτινα. το χω κανει το επαγγελμα (ταχυδρομος, οχι courier) και κοιταζα να γλυτωσω χρονο οχι να χρονοτριβω παραπανω, παρ ολα αυτα στα συστημενα παντα ζητουσα ταυτοτητα και ας τους ηξερα. ποιος μου λεει εμενα οτι δε θα σ τη βιδωσει και πας να κανεις αναφορα οτι δε στο παρεδωσα? 

Δημοσ.
2 minutes ago, Lezantas26 said:

δεν ξερω την πολιτικη της acs για να σου απαντησω, αν και λογικα ειχε αδικο αυτος που δε περιμενε 5 λεπτα. παντως οχι δεν εχεις δικιο σ αυτο που λες, θα πρεπει να περασεις ξανα τη ρουτινα. το χω κανει το επαγγελμα (ταχυδρομος, οχι courier) και κοιταζα να γλυτωσω χρονο οχι να χρονοτριβω παραπανω, παρ ολα αυτα στα συστημενα παντα ζητουσα ταυτοτητα και ας τους ηξερα. ποιος μου λεει εμενα οτι δε θα σ τη βιδωσει και πας να κανεις αναφορα οτι δε στο παρεδωσα? 

Όσες φορές ήρθε ήμουν με πατερίτσες... "χε#$%ηκα"  θα μου πεις εσύ, δικαίωμα σου. Αλλά εγώ καθόλου. Ειδικά όταν και τις άλλες φόρες έχεις πάρει φιλοδώρημα για ότι μου έφερες.... οπότε ΜΟΝΟ ΕΛΤΑ που ξέρω ότι θέλει ταυτότητα η κοπέλα και ΠΑΝΤΑ από πριν αφού το γνωρίζω την εχω έτοιμη και είναι και ευγενέστατη μαζί μου.

• Like 7
Δημοσ.

μου πηρε 6 μηνες να βγαλω κατι σημαντικα χαρτια για διακοπη τεβε ( πριν 7 χρονια)

απο αγ.κωνσταντινο > λαμια > αθηνα μεσω ACS τα χαρτια. ΕΠΕΙΓΟΝ σημανση  κτλ κτλ.. τα χαρτια δεν εφτασαν ποτε αθηνα. με ειχαν στο περιμενε 2 εβδομαδες κανεις δεν ηξερε που πηγαν τα χαρτια

η δικαιολογια τους ηταν οτι οταν πηγε ο σακος με τους φακελους στην Λαμια.. καποιος τον βουτηξε για τις ταχυδρομικες επιταγες...

απο τοτε οτι χαρτι εχω, το δενω σε περιστερι και το στελνω.. πιο σιγουρα θα φτασει ετσι

• Thanks 1
Δημοσ.

Εδω και χρόνια παραγγέλνω ηλεκτρονικά/τηλεφωνικά προιόντα, η αλήθεια είναι οτι η απογοήτευση επιβεβαιώνεται κάθε μα κάθε φορά. Προσωπικά, δεν υπάρχει εταιρία (speedex, acs, ελτα, dhl, tnt-fedex, γενική ταχυδρομική..) που να μην έχει τύχει στο τέλος να πάω να πάρω εγω το πακέτο. Πέρασαν μια φορά ή και καμία, σε άκυρη ώρα απο αυτήν που έχει επισημανθεί και όπως λένε κάλεσαν και δεν απάντησα. Δεν ξέρω αν ήταν και πριν το '14 ετσι η κατάσταση αλλα πραγματικά είναι τραγικοί

Δημοσ.
7 minutes ago, Lumin100 said:

Εδω και χρόνια παραγγέλνω ηλεκτρονικά/τηλεφωνικά προιόντα, η αλήθεια είναι οτι η απογοήτευση επιβεβαιώνεται κάθε μα κάθε φορά. Προσωπικά, δεν υπάρχει εταιρία (speedex, acs, ελτα, dhl, tnt-fedex, γενική ταχυδρομική..) που να μην έχει τύχει στο τέλος να πάω να πάρω εγω το πακέτο. Πέρασαν μια φορά ή και καμία, σε άκυρη ώρα απο αυτήν που έχει επισημανθεί και όπως λένε κάλεσαν και δεν απάντησα. Δεν ξέρω αν ήταν και πριν το '14 ετσι η κατάσταση αλλα πραγματικά είναι τραγικοί

Από μερικές που ανέφερες, με την Speedex μια φορά έτυχε να μην έρθουν μέσα στο χρονικό διάστημα, τους κάλεσα και ζήτησαν συγνώμη και ότι ο οδηγός λόγο κολλήματος θα είναι σε εμενα σε 20' και να κάνω λίγη υπομονή. Σε 15' ήρθε. Dhl μόνο για πακέτα που είναι από την άλλη άκρη της Ελλάδας χρησιμοποιώ, το μόνο που αν μπορούμε να το πούμε σαν παράπονο είναι λίγο οι τιμές τους, στη δουλειά πάντα αξιόπιστοι όμως. Γενική ταχυδρομική είναι 2 τετράγωνα από εδώ που μένω όποτε εχω πακέτο έχει τύχει να μου το φέρει και την ίδια ημέρα χωρίς να το περιμένω, αν έκανα νωρίς παραγγελία και πάντα έρχεται ο ίδιος, μεγάλος σε ηλικία αλλά το σέβομαι γιατί άνθρωπος είναι και αυτός και πρέπει να συμπληρώσει ένσημα, επίσης μια φορά του είπα αν θέλει να έρχομαι να το παίρνω εγώ το πακέτο λόγο της μικρής απόστασης και πάντα μου έλεγε οι δεν μπορεί να με αφήσει να το κάνω γιατί και μόνο σκεπτόμενος επαγγελματικά μου έχει πει ότι είναι δουλειά του και πρέπει ετσι να γίνει.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η χειρότερη εμπειρία την εβδομάδα που μας πέρασε με την acs , ενω το δέμα μου ήταν στο κατάστημα της Περαίας όπου και είχα ζητήσει να με εξυπηρετήσει , δεν μου το δίνανε ... Ο λόγος ; Επί 4 ημέρες είχανε φόρτο εργασίας . Το ότι δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα για να μου το πούνε από εκεί προκειμένου να μην πάω , φυσικά ούτε λόγος να το σηκώσουν ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ 

Δημοσ.

Την καλυτερη εμπειρια απο ολες παντως την εχω με την easy mail,παραδόξως.

Παντα σε μια μερα αθηνα-θεσσαλονικη και οποτε χρειάστηκε επικοινωνησαν απο μονοι τους μαζι μου για την παραδοση.

Και στο τηλεφωνο εξυπηρετικοί.

Απο τις χειροτερες η speedex,οποιος εχει μπλεξει με speedex μοναστηριου ξερει...

Δημοσ.

Γενικά, το eCommerce βράζει σαν καζάνι αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, οι μεταφορικές τρέχουν και δεν φτάνουν παντού

Σίγουρα θα χρειαστουν 1-2 χρόνια προσαρμογής στα νέα δεδομένα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικότερο το φαινόμενο όχι στην Ελλάδα μόνο... Βάση της εμπειρίας μου με DHL εξωτερικού λέω οτι δεν ειμαστε και τόσο χάλι όσο νομίζετε..

Οσον αφορά την ACS Χαλανδριου απ όπου εξυπηρετούμαι τα φέρνει ενα παληκάρι που δουλέυει χρόνια με κοτσίδα τον γνωρίζετε οι της περιοχής είναι άψογος και επαγγελματίας πάντα.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.

Πραγματικά easymail και ξερό ψωμί νομίζω ότι εξυπηρετείται από παρακλάδια της speedex η συγκεκριμένη εταιρεία και πραγματικά ακόμα και τα πιο απίθανα πράγματα να στείλεις που είναι μικρά, δηλαδή ξέρω γω ένα μικρό φάρμακο ή ένα τσάι ή οτιδήποτε ή μεγάλα πακέτα παραδόξως φτάνουν στον προορισμό τους στο 24ωρο από οποιοδήποτε μέρος της ελλάδος αρκεί βέβαια να μην υπάρχει κανένας κατακλυσμός.

Η ACS έχω παρατηρήσει ότι από το καλοκαίρι είναι η χειρότερη εταιρεία και πρέπει να υπάρχει πρόβλημα στο εσωτερικό τους σύστημα στις διανομές ή το μηχανογραφικό ή κάτι άλλο δεν φταίνε τα άτομα.

Δημοσ.

Καμία courier δεν μου φέρνει δέματα στο σπίτι, ούτε καν τα ΕΛΤΑ. Πλέον, αν είναι δυνατόν, παραγγέλνω από καταστήματα που δεν χρεώνουν αντικαταβολή ή χρεώνουν λίγα. Αν θέλουν τα χρήματα ας φέρουν την παραγγελία όπως πρέπει.  Οι τιμές είναι απαράδεκτες. Από την εμπειρία μου καλύτερη εταιρεία είναι η ups, επαγγελματίες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...