Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρά το γεγονός πως έχω πολλές θετικές και θα μπορούσα να πατήσω σε αυτό, όταν κάποιος επιθυμεί να αγοράσει κάτι από εμένα από απόσταση εκτός από κατάθεση όλου του ποσού δίνω την δυνατότητα να γίνει κατάθεση μόνο ενός μέρους του, ίσα για να καλύψει τα έξοδα αποστολής και τον κόπο μου, και το υπόλοιπο αντικαταβολή. Έτσι αν δεν γίνει παραλαβή του πακέτου δεν χάνω τουλάχιστον αυτά που πλήρωσα από την τσέπη μου.

Έχω σταματήσει να στέλνω αντικαταβολή με όλο το ποσό. 9 στους 10 δεν παραλαμβάνουν.

• Like 5
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το χέρι-χέρι βολεύει εσάς από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εμάς από επαρχία δεν, ο άνθρωπος ζητά βοήθεια για χρήματα που του κλέψαν και οι περισσότεροι εδώ μέσα σχολιάζετε  για το πόσο χαζό είναι να κάνεις κατάθεση δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την θέση του. Μπράβο. Ελληνική κοινότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Φίλε μου σε παρόμοια περίπτωση φίλης μου και με ποσό 750 ευρώ η καταγγελία έγινε αυτεπάγγελτα από την δίωξη. Σε περίπτωση που σου πούνε ότι πρέπει να κάνεις μήνυση και να πληρώσεις τότε κανόνισε κάποιο ραντεβού με τον εισαγγελέα και κατέθεσε όλα τα στοιχεία που έχεις (συναλλαγή, μηνύματα στο ινσόμνια εκτυπωμένα) ώστε να μπορέσει να δράση αυτεπάγγελτα.

Στην περίπτωση της φίλης μου πείρε τα χρήματα μετά από 8 μήνες χωρίς να χάσει ούτε ευρώ.

Για τα υπόλοιπα αστέρια εδώ μέσα που σπάνε πλάκα με τις απάτες τους εύχομαι τα ίδια και χειρότερα.

• Like 9
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Oscar_Mike είπε

Παιδιά πέρα από το νούμερο των θετικών που κάλλιστα μπορεί να είναι πλασματικό, κοιτάμε και από ποιους έχει πάρει θετικές (ενεργά μέλη. μέλη με 0 ποστ, κλπ) και το βασικότερο όταν αγοράζουμε, αν οι θετικές είναι από πωλήσεις του ή αγορές του.

Απο αγορές και εγω μαζεύω 50 αύριο απο μαλακιούλες.

Κατά τα άλλα είναι πως τον κόβεις και τον άλλο, μέλος από εδώ από άλλη πόλη μου έστειλε κινητό πριν του βάλω τα λεφτά επειδή με "έκοψε" κομπλέ, εχω βάλει και εγώ πρώτα λεφτά (της τάξεως των 20e) σε ενεργό μέλος από άλλη πόλη μιας και κάποιος έπρεπε να κάνει την αρχή, με το σκεπτικό ότι είναι λίγες οι πιθανότητες να γίνε μλκια και αν 1% γίνει κλαιν για 20e.

Τωρα κάτι ποσά κατά καιρούς που διαβάζω, 150-200-300e δε μπορώ να καταλάβω πως τα στέλνει κόσμος σε μέλη φαντάσματα...

Και αυτό που λες πάντως δεν είναι επιχείρημα. Πάρα πολλοί χρήστες έχουν έναν λογαριασμό εδώ μέσα για να μπορούν να συναναστρέφονται με άτομα που πουλάνε πράγματα. Δεν σημαίνει ότι τους νοιάζει να γράφουν στα θέματα του insomnia ή ακόμα και να βάζουν και αξιολογήσεις. Μου έχει τύχει μερικές φορές να μην ασχοληθεί ο άλλος με το να μου βάλει αξιολόγηση ή να ξεχαστεί το θέμα και από μεριά μου. Δεν θα κάτσω να παρακαλάω τον καθένα να βάζει αξιολογήσεις. Μου έχει τύχει να μην θέλει για τους λόγους του να βάλει αξιολόγηση σε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν.
Όσοι έχουν αλισβερίσι εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει σόνι  και ντε να είναι άτομα με 500 posts και 132 αξιολογήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

αν εχει κανει καταθεση σε τραπεζα δεν μπορει να κρυφτει πουθενα

εδω εχουν και τι νουμερο σωβρακο φοραμε.....ας κανει μυνηση η οτι αλλο και θα επιληφθουν αυτοι που μπορουν να ανοιξουν και να ζητησουν τα στοιχεια του απο τη τραπεζα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kostasbm είπε

αν εχει κανει καταθεση σε τραπεζα δεν μπορει να κρυφτει πουθενα

εδω εχουν και τι νουμερο σωβρακο φοραμε.....ας κανει μυνηση η οτι αλλο και θα επιληφθουν αυτοι που μπορουν να ανοιξουν και να ζητησουν τα στοιχεια του απο τη τραπεζα

Να ρωτησω κατι χαζο ρε παιδια...Επειδη μιλατε για νομικη οδο και τετοια...Αν καταφυγεις εκει δεν πρεπει να εχεις και τα αναλογα παραστατικα???Ξερετε αν καλυπτεσαι σε τετοια φαση αφου προφανως κανεις εδω δεν εκδιδει κανενα παραστατικο και ολα ειναι μαυρα???Σου στειλα εγω x λεφτα αλλα για ποιο αντικρυσμα???

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Narayan είπε

Παρά το γεγονός πως έχω πολλές θετικές και θα μπορούσα να πατήσω σε αυτό, όταν κάποιος επιθυμεί να αγοράσει κάτι από εμένα από απόσταση εκτός από κατάθεση όλου του ποσού δίνω την δυνατότητα να γίνει κατάθεση μόνο ενός μέρους του, ίσα για να καλύψει τα έξοδα αποστολής και τον κόπο μου, και το υπόλοιπο αντικαταβολή. Έτσι αν δεν γίνει παραλαβή του πακέτου δεν χάνω τουλάχιστον αυτά που πλήρωσα από την τσέπη μου.

Έχω σταματήσει να στέλνω αντικαταβολή με όλο το ποσό. 9 στους 10 δεν παραλαμβάνουν.

Και εγώ έτσι κάνω . Είναι ο καλύτερος τρόπος.

Δημοσ.

Πλέον μόνο χέρι με χέρι ούτε καν αντικαταβολή δεν ασχολούμαι για να αγοράσω, όταν πουλάω ζητάω κατάθεση τα μεταφορικά για να είμαι σίγουρος ότι δεν έχω πέσει σε βλ@κα και τρέχω άδικα σε ΕΛΤΑ και κούριερ.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Πλέον μόνο χέρι με χέρι ούτε καν αντικαταβολή δεν ασχολούμαι για να αγοράσω, όταν πουλάω ζητάω κατάθεση τα μεταφορικά για να είμαι σίγουρος ότι δεν έχω πέσει σε βλ@κα και τρέχω άδικα σε ΕΛΤΑ και κούριερ.

Ρε παλικάρι μου, τη στιγμή που γράφεις το post είσαι μέλος 1 ώρα και κάτι λεπτά. Όταν λες "πλέον μόνο χέρι χέρι", εννοείς εδώ και 2 λεπτά? 

• Like 3
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Για τα 3/4 του πληθυσμού που κατοικεί στα μεγάλα αστικά κέντρα το χέρι-χέρι είναι η ασφαλέστερη λύση. Σίγουρα μπορεί να χάσεις κάποιες ευκαιρίες και σαν αγοραστής και σαν πωλητής αποκλείοντας τις "αποστολές" αλλά τουλάχιστον κινείσαι εκ του ασφαλούς.

Το πρόβλημα κυρίως υπάρχει με τους κατοίκους της επαρχίας οι οποίοι έχουν σαφώς λιγότερες ευκαιρίες για αγοραπωλησίες χέρι-χέρι.

Προσωπικά έχω σαν απαράβατο κανόνα το χέρι-χέρι για οποιαδήποτε αγορά ή πώληση. Την μοναδική φορά που τον παρέβηκα παρουσιάσθηκε "θεματάκι". Λύθηκε τελικά αλλά το γεγονός απλά μου ισχυροποίησε την άποψη για μη μπλέξιμο με "θα σου στείλω και θα μου στείλεις"

ΥΓ Όσο και αν ακουστεί άσχημο δεν μπλέκω με αποστολές/παραλαβές από Ελλάδα ακόμα και μέσω ebay. Τη μοναδική φορά που είχα θέμα από τις 300+ αγοραπωλησίες που έχω κάνει (περισσότερες αγορές, λιγότερες πωλήσεις) ήταν με...πονηρούλη Έλληνα ;)

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jp77s είπε

Ρε παλικάρι μου, τη στιγμή που γράφεις το post είσαι μέλος 1 ώρα και κάτι λεπτά. Όταν λες "πλέον μόνο χέρι χέρι", εννοείς εδώ και 2 λεπτά? 

Συναλλαγές κανω απο fb, δεν πουλάνε μόνο στο ινσομνια φίλε μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, -WISE- είπε

Πάρα πολλοί χρήστες έχουν έναν λογαριασμό εδώ μέσα για να μπορούν να συναναστρέφονται με άτομα που πουλάνε πράγματα. Δεν σημαίνει ότι τους νοιάζει να γράφουν στα θέματα του insomnia ή ακόμα και να βάζουν και αξιολογήσεις.

ναι, γι αυτό λέω ότι πέρα από το αν είναι ενεργό μέλος "το βασικότερο όταν αγοράζουμε, αν οι θετικές είναι από πωλήσεις του" έτσι ώστε και αν κάποιος δε γράφει και είναι μόνο για τις αγγελίες, μια ματιά στις αξιολογήσεις πώλησης του, που θα έχουν κάνει άλλα ενεργά μέλη, να δείχνει μια εικόνα.

μέλος με 0 ποστ δλδ που έχει 10-20-30 θετικές από πωλήσεις σε άτομα που δεν είναι bot, μια χαρά αξιόλογος είναι.

δεν κοιτάμε να βρούμε τη μια και μοναδική σωστή λύση, γιατί δεν υπάρχει. κοιτάμε να κάνουμε 1-2 απλές κινήσεις για να μειώσουμε την πιθανότητα εξαπάτησης.

2 ώρες πριν, -WISE- είπε

Όσοι έχουν αλισβερίσι εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει σόνι  και ντε να είναι άτομα με 500 posts και 132 αξιολογήσεις.

σύμφωνοι, αλλά και κάποιος με 0 ποστ και 0 αξιολογήσεις επειδή δε θέλει να του κάνουν, βαριέται να κάνει, όσο καλές προθέσεις κ αν έχει, μην περιμένει να πουλήσει κάτι!

Επεξ/σία από Oscar_Mike
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα.  Δεν διαβασα ολα τα comments οποτε ζητω συγνωμη αν εχει καπου γραφτει.  Αλλα θα παρακαλεσω να γραφτει το ψευδώνυμο του πωλητη να ξερουμε και εμεις οι υπολοιποι. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, divo είπε

Συμπληρωμα δικο μου

Ναι και το ίντερνετ ανακάλυψα σήμερα, όπως και ότι υπάρχουν μ@#!%ες που σχολιάζουν  χωρίς λόγο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, divo είπε

Το ανακλυψες μαζι με το insomnia και αυτο? Οσο για το 2ο θα συμφωνήσω. Ειναι αυτο που λενε ..."ονομα και πραμα"

Πάλι καλά που υπάρχουν παλαιά μέλη σαν εσένα και κάνουν εποικοδομητικά σχόλια και συνεισφέρεις στο θρεντ τα μέγιστα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...