4saken Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Θυμάμαι πάλια επί δραχμουλας ήταν πολύ συχνό το φαινόμενο να χουν γραμμένα ότι μπορούσε κανείς να φανταστει. Χάνει την αξία τους πλέον το χαρτονόμισμα? 1
Fotis13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Γιατι ηταν κωλοχαρτο και σαν τετοιο του συμπεριφερομασταν .Ανυπαρκτο νομισμα με απανωτες υποτιμησεις ανα 4ετια . 3
4saken Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, torq είπε γίναμε Ευρωπαίοι πλέον φίλε μου Από αυτό βρήκαμε να ξεκινήσουμε?
fastnq2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Πω ρε φιλε τι μου θυμισες,κατι μπακαλικα που σου διναν το χαρτονομισμα με τους λογαριασμους της μερας γραμμενους πανω τους.Ποσο μου χει λειψει.ΝΟΤ!
haris_216 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Ίσως γιατί αν ένα χαρτονόμισμα αποτελεί πλέον όχι μόνο μεροκάματο αλλά ακόμα και 2 ή 3, το σκέφτεσαι (για την ακρίβεια φοβάσαι) το να πας κάπου να πληρώσεις και να μην το δεχτούν. Κυριολεκτικά σε βγάζει εκτός προγραμματισμού. Γι' αυτό και πλέον όχι μόνο δεν βλέπεις την έκφραση των συναισθημάτων προς την όποια...Κούλα αλλά έχουν χαθεί και οι όποιες "αποκαταστάσεις" με σελοτέϊπ. 1
*Kopanos* Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Έχω δει διακριτικά σχέδια συνήθως στα πρόσωπα με μουστάκια/μούσια.
G.TH. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μια φορά είχα δει και εγώ ένα νούμερο γραμμένο, η εξαίρεση προφανώς. Δεν ξέρω αν υπάρχει πολιτική αντικατάστασης τους από τις τράπεζες. Τι θυμήθηκα, ο Δραχμαζάνης δεν ήταν που είχε κάψει ένα ολόκληρο 5ευρώ για διαμαρτυρία;
haris_216 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να εκφράσω και μία άλλη απορία μου σε σχέση με τα χαρτονομίσματα. Βασικά τη "συμπεριφορά" μας προς αυτά. Πας να πληρώσεις στο όποιο μικρό η μεγάλο ταμείο και συνήθως έχουν αυτό το μηχάνημα που τσεκάρει τη γνησιότητα. Το παίρνει μέσα και μετά το "ξαναφτύνει" πίσω με ένα συγκεκριμένο ήχο και πράσινο led αποδοχής ή με άλλο ήχο και κόκκινο φωτάκι ότι δεν το αναγνωρίζει σαν γνήσιο. Αν τώρα το βγάλει ως μη γνήσιο συνήθως ο/η ταμίας συνεχίζει την προσπάθεια 2,3,4 φορές ακόμα μέχρι να πάρει το οκ. Και αν πάρει το οκ μία φορά τότε δεν το τσεκάρει περαιτέρω. Βάση ποιας στατιστικής θεωρίας ή έστω απλής λογικής, ένα "οκ" υπερισχύει των 3 προηγούμενων αρνήσεων του μηχανήματος πάνω στο ίδιο χαρτονόμισμα; Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από haris_216 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Πιθανόν να έπαιξε ρόλο και η πρόοδος της τεχνολογίας(κινητά, ίντερνετ).
stelios18120 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Επί ΠΑΣΟΚ έκανες το σχεδιάγραμμα της οικοδομής πάνω στο πεντοχιλιαρο που θα σήκωνες με το δάνειο. 😂😂😂 4
Pleo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, haris_216 είπε Να εκφράσω και μία άλλη απορία μου σε σχέση με τα χαρτονομίσματα. Βασικά τη "συμπεριφορά" μας προς αυτά. Πας να πληρώσεις στο όποιο μικρό η μεγάλο ταμείο και συνήθως έχουν αυτό το μηχάνημα που τσεκάρει τη γνησιότητα. Το παίρνει μέσα και μετά το "ξαναφτύνει" πίσω με ένα συγκεκριμένο ήχο και πράσινο led αποδοχής ή με άλλο ήχο και κόκκινο φωτάκι ότι δεν το αναγνωρίζει σαν γνήσιο. Αν τώρα το βγάλει ως μη γνήσιο συνήθως ο/η ταμίας συνεχίζει την προσπάθεια 2,3,4 φορές ακόμα μέχρι να πάρει το οκ. Και αν πάρει το οκ μία φορά τότε δεν το τσεκάρει περαιτέρω. Βάση ποιας στατιστικής θεωρίας ή έστω απλής λογικής, ένα "οκ" υπερισχύει των 3 προηγούμενων αρνήσεων του μηχανήματος πάνω στο ίδιο χαρτονόμισμα; Καμιά φορά λόγω παλαιότητας το μηχανάκι μπερδεύεται. Αν ας πούμε είναι σε αυτή την κατάσταση το χαρτονόμισμα είναι λογικό να μην μπορεί να διαβάσει σωστά τα σημεία που πιστοποιούν τη γνησιότητά του. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Ο TS να συλληφθεί πάραυτα με το νέο νόμο περί απαγόρευσης μετρητών
Προτεινόμενες αναρτήσεις