k_w_t Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Μου στειλε η ΔΕΗ εχτες λογαριασμο 580€ ΕΝΑΝΤΙ.... Το θεμα ειναι οτι εχω ζητησει μηνιαιους λογαριασμους δηλαδη 3 εναντι + 1 Εκκαθαριστικος. Ο μεγαλυτερος εκκαθαριστικος που πληρωσα περσι ηταν 680€ Με ποια λογικη στελνουν τοσο μεγαλο εναντι ? Επισης σε ολους του εναντι λογαριασμους θυμαμαι να λεει παντα ενα ποσο ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ σε αυτον μου εχουν βαλει και ολα τα καλουδια (ΔΕΔΔΗΕ,ΥΚΩ κτλ). Στο τηλεφωνο κανουν την παπια.. Σκεφτομαι αφου εχω πληρωσει τον τελευταιο εκκαθαριστικο και αυτος δεν εχει ληξει να αλλαξω παροχο.. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από k_w_t
momotis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, k_w_t είπε Με ποια λογικη στελνουν τοσο μεγαλο εναντι Περιμενε τον εκκαθαριστικο πριν ανοιξεις τις πυλες της κολασεως. Επισης με ποια λογικη ζητας στο φορουμ να κριθεις ως προς την καταναλωση,οταν ουδεις ειναι σε θεση να γνωριζει τι χρηση συσκευων εκανες; Το να αλλαξεις παροχο,ειναι μια λυση. Υπαρχουν πλειστες αλλες οικονομιας για να μην πληρωνεις εκκαθαριστικους 680 . Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από momotis 4
k_w_t Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, momotis είπε Υπαρχουν πλειστες αλλες οικονομιας Λυπαμε αλλα δεν βγαζω νοημα σε αυτο .. Σε ενα forum συνηθως συζητας ενα θεμα γιατι μπορει να καποιος να εχει μια γνωμη που μπορει να σε βοηθησει ή να του εχει συμβει το ιδιο και το αντιμετωπισε..
Mhlogiatros Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Ίσως αν βάλεις το λογαριασμό αναλυτικά τι τιμολόγιο έχεις κτλ να βοηθήσουμε αλλά στα τυφλά δε γίνεται 2
momotis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, k_w_t είπε Λυπαμε αλλα δεν βγαζω νοημα σε αυτο .. Σε ενα forum συνηθως συζητας ενα θεμα γιατι μπορει να καποιος να εχει μια γνωμη που μπορει να σε βοηθησει ή να του εχει συμβει το ιδιο και το αντιμετωπισε.. Μα ειναι πασης φυσεως γνωστο το υπερογκο τιμολογιο της ΔΕΗ,πολλες παθογενειες της επισης. Δεν θα βρεις λυση εδω για το οποιο χρεος γραψει ο εκκαθαριστικος,αν δεν κανεις λελογισμενη χρηση εφεξης.
k_w_t Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε Ίσως αν βάλεις το λογαριασμό αναλυτικά τι τιμολόγιο έχεις κτλ να βοηθήσουμε αλλά στα τυφλά δε γίνεται Κοινονικο τιμολογιο Β εχω Το θεμα ειναι οτι ειναι ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμος.. Οι εναντι λογαριασμοι ειναι πχ ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ 250€ + φπα και τελος.. Δεν εχουν ΔΕΔΔΗΕ ΑΔΜΗΕ ΥΚΩ ΕΡΤ και ολα αυτες τις χρεωσεις.. Αυτα τα βαζουν στον Εκκαθαριστικο. Εαν μου στειλουν 3x580€ εναντι στο εκκαθαριστικο θα μου δωσουν επιστροφη ?
fastnq2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μου θυμισε εναν συμφοιτητη μου πριν χρονια που επειδη του ηρθε 200 ευρω εναντι ηταν ετοιμος να παει στην ΔΕΗ να τους πλακωσει στο ξυλο.Τσιλ,εναντι ειναι,βαλε τα λεφτα στην ακρη και πληρωσε μια και καλη τον εκκαθαριστικο δεν θα σου πει κανεις τιποτα.Επισης παρε ενα τηλ να τους πεις να βαζουν εναντι κοντα στα πραγματικα ποσα που πληρωνεις. 1
k_w_t Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Μου θυμισε εναν συμφοιτητη μου πριν χρονια που επειδη του ηρθε 200 ευρω εναντι ηταν ετοιμος να παει στην ΔΕΗ να τους πλακωσει στο ξυλο.Τσιλ,εναντι ειναι,βαλε τα λεφτα στην ακρη και πληρωσε μια και καλη τον εκκαθαριστικο δεν θα σου πει κανεις τιποτα.Επισης παρε ενα τηλ να τους πεις να βαζουν εναντι κοντα στα πραγματικα ποσα που πληρωνεις. Δεν μπορω να το κανω γιατι εχω μια ρυθμισει οφειλης που σταματαει εαν δεν πληρωσω εκπροθεσμα το λογαριασμο. Η μοναδικη λυση μεχρι στιγμης ειναι να κατεβω να δω την ενδειξη να παρω την ΔΕΔΔΗΕ να την δωσω και να ζητησω νεο λογαριασμο ή να κανω αιτηση σε αλλο παροχο.. Μόλις τώρα, nipoa είπε τι καταναλωση εκανες ? Εχω γραψει δεκα φορες με κεφαλαια ΕΝΑΝΤΙ μου ηρθε τοσο ...
fastnq2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, k_w_t είπε Δεν μπορω να το κανω γιατι εχω μια ρυθμισει οφειλης που σταματαει εαν δεν πληρωσω εκπροθεσμα το λογαριασμο. Η μοναδικη λυση μεχρι στιγμης ειναι να κατεβω να δω την ενδειξη να παρω την ΔΕΔΔΗΕ να την δωσω και να ζητησω νεο λογαριασμο ή να κανω αιτηση σε αλλο παροχο.. Ισχυει τοτε λαθος μου,αυτο που λες ακουγεται η μονη λυση,ρωτα και τον κυριο Γιαννη ισως ξερει καλυτερα.
nipoa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εχω γραψει δεκα φορες με κεφαλαια ΕΝΑΝΤΙ μου ηρθε τοσο ... ναι το ξερω. εγω θελω να μαθω ποση καταναλωση σου λεει στον Εναντι
k_w_t Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, nipoa είπε ναι το ξερω. εγω θελω να μαθω ποση καταναλωση σου λεει στον Εναντι Τωρα προσεξα οτι βαλανε καταναλωση στον εναντι .. 2400kw πανε καλα ? Ο αντιστοιχος περσινος εγραφε εναντι και καμια αλλη χρεωση ... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από k_w_t
chsam Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από chsam
k_w_t Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, chsam είπε Φιλε μου οι εναντι δεν γραφουν καταναλωση, αν ειχαν καταναλωση θα ηταν εκκαθαριστικοι..... Και ομως εχει δικιο βαλανε τωρα κατεκτιμηση 2400kw 1340 εχω καψει απο την τελευταια μετρηση... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από k_w_t
papoys1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, k_w_t είπε Τωρα προσεξα οτι βαλανε καταναλωση στον εναντι .. 2400kw πανε καλα ? Ο αντιστοιχος περσινος εγραφε εναντι και καμια αλλη χρεωση ... Μήπως είναι εκκαθαριστικός 8μήνου;;;;; Και της κόρης μου ο τελευταίος κοινωνικό τιμολόγιο έτσι της ήρθε και όντως ήταν ο πιο ακριβός από όλους. Ενδεχομένως κάτι έγινε με τα κοινωνικά δεν μέτρησαν ή δεν πέρασαν τις ενδιάμεσες χρεώσεις και ήρθαν στον τελευταίο μαζεμένα.Δες το ρολόι αν είναι εντάξει οι ενδείξεις της μέτρησης. Edit. Στη ΔΕΗ αν δεν εξοφλείς να πάρεις την έκπτωση του 15% δε συμφέρει αν αλλάξεις όμως πάροχο δεν είναι ανεκτικός ή ελαστικός όπως η ΔΕΗ.☺️ Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από papoys1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα