nipoa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 απλα να ξερετε οτι αυτες οι ιδιωτικες.. αμα χρωστας δε στην χαριζουν οπως η ΔΕΗ που σου δινει ευκαιρειες αποπληρωμης σε μεγαλα χρωστουμενα αμα εισσαι καλοπληρωτης απο την αλλη παιζει να βγεις κερδισμενος 1
takoulou Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, k_w_t είπε Ακριβως το αναποδο μου ειπαν απο την ΔΕΗ.. Οτι αρμοδια για τις μετρησεις ειναι η ΔΕΔΔΗΕ. Αυτοι τους εστειλαν την ενδεικτικη μετρηση. Το πιστοποιητικο ισχυει για 14χρονια και το κατεθεσα το 2014 οποτε εχει 10 χρονια ακομα... Απο την ELPEDISON μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να περασει καποιος για την μετρηση.. Γιατι και ψευτικη να δωσεις θα φανει η διαφορα στην πρωτη μετρηση.Ασε που αμα δωσεις μικροτερη τους συμφερει γιατι θα χρεωθει η διαφορα σε αυτους και οχι στον προηγουμενο παροχο.. Καλησπερα... Ναι ισχυει.. Τις μετρησεις της δινει η Δεδδηε οπως σου ειπα... Να παρεις εκει τηλεφωνο στην καταμετρηση και να τους ρωτησεις... Αυτο που σου ειπαν απο την EPELDISON δεν ισχυει.... Ψεματα ειναι... Το μονο που ισχυει ειναι θα περασει καποιος τεχνικος απο την ΔΕΔΔΗΕ να παρει την μετρηση και να ελεχξει το ρολοι... Αυτο και μονο ισχυει.. Οπως και αυτο που αναφερει ο προηγουμενος.. Οι παροχοι δεν αφηνουν λογαριασμους να μην εχει πληρωθει... Ζητουν να πληρωθει το ποσο αλλιως δινουν την εντολη στην Δεδδηε για να γινει η αποκοπη του ρευματος.. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από takoulou
axe3d Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, Arkin είπε Οσοι δεν μπορουμε να κανουμε τη λαμογια και πληρωνουμε ειμαστε μαλακες η οχι? Ναι φίλε μου ΜΑΛΑΚΕΣ είμαστε ... ΔΕΝ πληρώνουμε μόνο αυτά .. και κάτι άλλο ..Ας μας πει κάποιος πόση μείωση έγινε στους Υπάλληλους της ΔΕΗ και πόση έκπτωση έχουν για να αισθανθούμε πιο πολύ ΜΑΛΑΚΕΣ .. ναι ναι Ξέρω ΄΄ Κοινωνικός αυτοματισμός ΄΄ και μ@λ@κίες .. και κάνω πως δεν θυμάμαι το ''σάντουιτς ΄΄ που ήθελαν να τούς δώσουν ... 1
k_w_t Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, takoulou είπε . Ζητουν να πληρωθει το ποσο αλλιως δινουν την εντολη στην Δεδδηε για να γινει η αποκοπη του ρευματος.. Ο τελευταιος εκκαθαριστικος να εχει πληρωθει μου ειπαν.. Ο εναντι δεν τους ενδιαφερει...
takoulou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Καλημερα... Σε ολες τις εταιρειες παροχων βγαζουν καθε μηνα τον λογαριασμο... Αν δεν πληρωθει αυτος τοτε στελνουν να γινει η διακοπη...
Vagosman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Οι λογαριασμοί το χειμώνα είναι φουσκωμένοι και από τα ΥΚΩ. Τα νησιά (μη διασυνδεδεμένα)καταναλώνουν οπότε όλοι μαζί τα πληρώνουμε. Έναντι προκύπτει από τις αντίστοιχες περσινές καταναλώσεις σε συνάρτηση με το τρέχων προφίλ κατανάλωσης του ρολογιού. Και πέρσι θυμάμαι το χειμώνα οι τιμές ήταν στο Θεό με πάντα σταθερές kwh στο λογαριασμό.
k_w_t Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημερα... Σε ολες τις εταιρειες παροχων βγαζουν καθε μηνα τον λογαριασμο... Αν δεν πληρωθει αυτος τοτε στελνουν να γινει η διακοπη... Ο εναντι τωρα ηρθε και δεν εχει ληξει... Διακοπες ηλεκτροδοτησης γινονται απο Απριλιο εως Οκτωβριο με 2 ληξιπροθεσμους λογαριασμους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 35 minutes ago, Vagosman said: Οι λογαριασμοί το χειμώνα είναι φουσκωμένοι και από τα ΥΚΩ. Τα νησιά (μη διασυνδεδεμένα)καταναλώνουν οπότε όλοι μαζί τα πληρώνουμε Το ΥΚΩ που πληρώνεις εσύ ή εγώ είναι βάση των kwh που έχουμε κάψει εμείς, όχι βάση της τρέχουσας κατανάλωσης των νησιών...
takoulou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Οι διακοπες λογω χρεους στους παροχους γινονται ολο τον χρονο... Στους παροχους γινεται ακομα και την παρασκευη... Αυτοι βγαζουν λογαριασμο καθε μηνα...
Vagosman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, ThReSh είπε Το ΥΚΩ που πληρώνεις εσύ ή εγώ είναι βάση των kwh που έχουμε κάψει εμείς, όχι βάση της τρέχουσας κατανάλωσης των νησιών... Δεν είδες το κομμάτι με τις σταθερές kwh που ανέφερα; Οι kwh μου είναι πάντα σταθερές, τα πληρωτεα πόσα όχι.
k_w_t Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, takoulou είπε Οι διακοπες λογω χρεους στους παροχους γινονται ολο τον χρονο... Στους παροχους γινεται ακομα και την παρασκευη... Αυτοι βγαζουν λογαριασμο καθε μηνα... Αρμοδια για την διακοπη ηλεκτροδοτησης ειναι η ΔΕΔΔΗΕ και οχι ο παροχος... Ο παροχος δινει την εντολη απλα στην ΔΕΔΔΗΕ . Πρεπει να εχουν περασει 44μερες απο την ληξη του πρωτου ανεξοφλητου λογαριασμου με βαση εντολης της ΡΑΕ. Εδψ ενα παραδοξο Ειχα μια στην πολυκατοικια μου που νοικιασε ενα διαμερισμα και εβαλε απο την αρχη ΗΡΩΝ. Δεν εμεινε ποτε και εξαφανιστηκε. Η ιδιοκτητρια το ξανανοικιασε σε αλλον μετα απο 8μηνες. Η παροχη δουλευει ακομα και ειχε ερθει επιστολη απο την ΗΡΩΝ και την ΔΕΔΔΗΕ οτι λογο οφειλης την μεταφερει στον κυριο παροχο (ΔΕΗ). Εχει ρευμα με 10 μηνες απληρωτους λογαριασμους αλλα με μηδενικη καταναλωση αρα παιζει ρολο και το ποσο οφειλης για να στο κοψουν.. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από k_w_t
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, Vagosman said: Δεν είδες το κομμάτι με τις σταθερές kwh που ανέφερα; Οι kwh μου είναι πάντα σταθερές, τα πληρωτεα πόσα όχι. Είδα τα .pdf με τις χρεώσεις της ΔΕΗ, ανάλογα τον τύπο/είδος τιμολογίου. https://www.dei.gr/Documents2/TIMOLOGIA/01-01-2018-FINAL/XT-1-1-18-FINAL/Oikiako Timologio G1 A4-1-1-18-ΕΤΜΕΑΡ.pdf To μόνο που αλλάζει στη χρέωση του ΥΚΩ είναι οι κλίμακες kwh που έχουμε κάψει, όχι η εποχή του χρόνου ή η κατανάλωση των νησιών...
BTL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στις 29/12/2018 στις 11:34 ΠΜ, k_w_t είπε Καλησπερα. Μου στειλε η ΔΕΗ εχτες λογαριασμο 580€ ΕΝΑΝΤΙ.... Το θεμα ειναι οτι εχω ζητησει μηνιαιους λογαριασμους δηλαδη 3 εναντι + 1 Εκκαθαριστικος. Ο μεγαλυτερος εκκαθαριστικος που πληρωσα περσι ηταν 680€ Με ποια λογικη στελνουν τοσο μεγαλο εναντι ? Επισης σε ολους του εναντι λογαριασμους θυμαμαι να λεει παντα ενα ποσο ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ σε αυτον μου εχουν βαλει και ολα τα καλουδια (ΔΕΔΔΗΕ,ΥΚΩ κτλ). Στο τηλεφωνο κανουν την παπια.. Σκεφτομαι αφου εχω πληρωσει τον τελευταιο εκκαθαριστικο και αυτος δεν εχει ληξει να αλλαξω παροχο.. Το ίδιο ακριβώς έγινε και σε εμένα. Σημερα μου ήρθε 500 και έστρωσα... Δεν ξέρω τι παίζει... όλοι οι παλαιότεροι λογαριασμοί μου ειναι της τάξης των 100-150€ και τους πληρώνω πάντα στην ώρα τους....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα