stratigos24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Ρε παιδιά για δώστε μια βοήθεια. Έχει η μάνα μου το εν λόγω κινητό και την έχει τρελάνει στις διαφημίσεις. Χτυπάει τηλέφωνο, πάει να το σηκώσει, βγαίνει διαφήμιση που γεμίζει την οθόνη με βίντεο/ληχο κλπ. Είναι στο fb, πάει να ανοίξει κάποιο σύνδεσμο, τσουπ διαφήμιση πάλι. Συνέχεια διαφημίσεις. Το γύρισα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά χωρίς διαφημίσεις να κράτησε 1-2 μέρες. Έτρεξα 2 εφαρμογές για έλεγχο malware κλπ, δεν βρήκαν κάτι. Δεν είναι διαφημίσεις μόνο από τον browser είναι μέσα στο κινητό. Ακόμα, θυμάμαι στην αρχή που το αγοράσαμε είχε trojan από την εταιρεία και την κράζαν όλοι και είχα κάνει τη διαδικασία αφαίρεσης του και όλα οκ. (για να θυμίσω, πέταγε τσόντες και δημιουργούσε εικονίδια με τσόντες) Να έχει γίνει κάτι παρόμοιο τώρα με τις διαφημίσεις;; Να έχει μπει τίποτα περίεργο και να θέλει άλλη διαδικασία για να καθαρίσει;;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Ρε παιδιά για δώστε μια βοήθεια. Έχει η μάνα μου το εν λόγω κινητό και την έχει τρελάνει στις διαφημίσεις. Χτυπάει τηλέφωνο, πάει να το σηκώσει, βγαίνει διαφήμιση που γεμίζει την οθόνη με βίντεο/ληχο κλπ. Είναι στο fb, πάει να ανοίξει κάποιο σύνδεσμο, τσουπ διαφήμιση πάλι. Συνέχεια διαφημίσεις. Το γύρισα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά χωρίς διαφημίσεις να κράτησε 1-2 μέρες. Έτρεξα 2 εφαρμογές για έλεγχο malware κλπ, δεν βρήκαν κάτι. Δεν είναι διαφημίσεις μόνο από τον browser είναι μέσα στο κινητό. Ακόμα, θυμάμαι στην αρχή που το αγοράσαμε είχε trojan από την εταιρεία και την κράζαν όλοι και είχα κάνει τη διαδικασία αφαίρεσης του και όλα οκ. (για να θυμίσω, πέταγε τσόντες και δημιουργούσε εικονίδια με τσόντες) Να έχει γίνει κάτι παρόμοιο τώρα με τις διαφημίσεις;; Να έχει μπει τίποτα περίεργο και να θέλει άλλη διαδικασία για να καθαρίσει;; blokada.org thnk me later.
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stratigos24 είπε Ρε παιδιά για δώστε μια βοήθεια. Έχει η μάνα μου το εν λόγω κινητό και την έχει τρελάνει στις διαφημίσεις. Χτυπάει τηλέφωνο, πάει να το σηκώσει, βγαίνει διαφήμιση που γεμίζει την οθόνη με βίντεο/ληχο κλπ. Είναι στο fb, πάει να ανοίξει κάποιο σύνδεσμο, τσουπ διαφήμιση πάλι. Συνέχεια διαφημίσεις. Το γύρισα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά χωρίς διαφημίσεις να κράτησε 1-2 μέρες. Έτρεξα 2 εφαρμογές για έλεγχο malware κλπ, δεν βρήκαν κάτι. Δεν είναι διαφημίσεις μόνο από τον browser είναι μέσα στο κινητό. Ακόμα, θυμάμαι στην αρχή που το αγοράσαμε είχε trojan από την εταιρεία και την κράζαν όλοι και είχα κάνει τη διαδικασία αφαίρεσης του και όλα οκ. (για να θυμίσω, πέταγε τσόντες και δημιουργούσε εικονίδια με τσόντες) Να έχει γίνει κάτι παρόμοιο τώρα με τις διαφημίσεις;; Να έχει μπει τίποτα περίεργο και να θέλει άλλη διαδικασία για να καθαρίσει;; Η rom που είναι περασμένη έχει διαφημίσεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι η να βρεις άλλη να του περάσεις ή να βάλεις κάποιο Adblock ώστε να κόβει τα πάντα. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
stratigos24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Για πες το Adblock που κόβει τα πάντα. Και με πληρωμή να είναι δεν έχω θέμα. 31 λεπτά πριν, whoose είπε blokada.org thnk me later. Θα το δω μετά που θα είμαι σπίτι και ενημερώνω.
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Για πες το Adblock που κόβει τα πάντα. Και με πληρωμή να είναι δεν έχω θέμα. Θα το δω μετά που θα είμαι σπίτι και ενημερώνω. Δυστυχώς μόνο με ρουταρησμα θα κάνεις σωστή δουλειά όπως το Ad-away, Ad-Block. Χωρίς ρουταρησμα είναι κάποια τα οποία κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Μπορείς να κοιτάξεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446316 Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
stratigos24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έβαλα blockada, έβαλα adguard premium, τίποτα. Και με τα 2 συνεχίζει να πετάει διαφημίσεις, οπότε μάλλον πάμε στη λύση του root για να δοκιμάσω τα Ad-away, Ad-Block. και αν δε γίνει πάλι δουλειά, άλλη rom. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από stratigos24
SalPad Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Πέτα μια άλλη rom πάνω να βρεις την υγειά σου! 1
isay Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Στις 31/12/2018 στις 1:54 ΜΜ, stratigos24 είπε Έβαλα blockada, έβαλα adguard premium, τίποτα. Και με τα 2 συνεχίζει να πετάει διαφημίσεις, οπότε μάλλον πάμε στη λύση του root για να δοκιμάσω τα Ad-away, Ad-Block. και αν δε γίνει πάλι δουλειά, άλλη rom. Μου κάνει εντυπωση που το blocada ( https://blokada.org/ ) δεν τσεκουρώνει. Είσαι σίγουρος οτι το εβαλες σωστά, ρυθμισες 2-3 φιλτρα και το ενεργοποιησες; Αν το ενεργοποιησες θα δουλευει σαν vpn. Αν τωρα συνεχίζει να πετα διαφημισεις κάποια εφαρμογή της rom, κάνει spam στις διαφημισεις. Εργοστασιακά μπορώ να φανταστώ μονο την ccleaner που αν την εχει αφαιρεσε την. Για εφαρμογη που εβαλες μετα δεν μπορω να ξερω τι εβαλες, τι τρεχει και τι φορτώνει. Πάντως θα συμφωνήσω με τον salpad να του βαλεις αλλη rom να βρεις γενικοτερα την υγεια σου και την ηρεμια σου. Δεν ειναι κάτι πανευκολο αν δεν το εεις κανει στο παρελθόν, αλλα με λιγο διαβασμα και προσοχή στα βηματα μια χαρα θα τα κατεφερεις. Ενδεικτικά : https://forum.xda-developers.com/android/development/rom-unofficial-lineage-os-lenovo-vibe-t3559291 https://forum.xda-developers.com/android/general/compiled-nougat-roms-lenovo-vibe-p1m-t3774980 1
stratigos24 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Σας ευχαροστω για την βοήθεια! Θα βάλω άλλη ρομ να τελειώνω. 2
M@dB0x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Το να βαζεις custom roms τωρα πια το θεωρω must.................!!!
stratigos24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Έβαλα εχθές με τα 1000 ζόρια μια custom rom AOSP lollipop και το ad-away (για σιγουριά) και μέχρι στιγμής όλα οκ. 1
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μια χαρα. Ξέρεις τι θα βοηθούσε παραπάνω; Να γράψεις ποια ακριβώς rom εβαλες (το ονομα του αρχειου που κατεβασες) και αν θυμάσαι το link. Ετσι και άλλοι συνφορουμίτες "stratigoi" με ίδιο προβλημα στο μελλον να βρίσκουν πιο ευκολα λύση. 1
stratigos24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/1/2019 στις 2:40 ΜΜ, isay είπε Μου κάνει εντυπωση που το blocada ( https://blokada.org/ ) δεν τσεκουρώνει. Είσαι σίγουρος οτι το εβαλες σωστά, ρυθμισες 2-3 φιλτρα και το ενεργοποιησες; Αν το ενεργοποιησες θα δουλευει σαν vpn. Μπορεί και να μην το είχα κάνει σωστά στις ρυθμίσεις αλλά παρολαυτα πιστεύω ότι πάλι θα πέταγε. Πρέπει να είχε κανα bloatware βαθιά στο σύστημα ή μουφα official rom μετά από update. Ναι θα γράψω αναλυτικά το βραδάκι. Linage 14.1 δεν πέρναγε με τίποτα , έβγαζε errors. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από stratigos24 1
M@dB0x Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και η Lineage καλη. Aosp extended απο μενα και dot os 2.5 που εχω αυτη τη στιγμη πανω και οργωνει. Μιλαω για 8.1 ορεο..... μονο. Βασικα επειδη ρωτησε ενας φιλος πιο πανω, οσοι ψαχνετε για custom roms μπειτε στο xda developers site και ψαξτε αναλογα τη μαρκα του κινητου σας (ή tablet) και ακολουθειστε τις οδηγιες Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από M@dB0x
TehJoHnX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Περνάς από πάνω και ένα magisk, βάζεις adaway και έχεις την ησυχία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα