Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα.

Ξερει κανεις σας καποιο καλουτσικο ξενοδοχειο για να παει καποιος με γυναικα για ενα βραδυ (επειδη το σπιτι του τυχαινει να ειναι γεματο συγγενεις) στην Θεσσαλονικη (κατα προτιμηση δυτικα);

ΥΓ. Δεν εννοω ξενοδοχεια που χρεωνουν με την ωρα.

Δημοσ.

Καλησπερα. δεν ξέρω πολλά απο θεσσαλονική αλλά είχα μείνει σε αυτό το ξενεδοχείο

https://www.booking.com/hotel/gr/peuka.en-gb.html?aid=356980;label=gog235jc-1DCAsoXEIFcGV1a2FIM1gDaFyIAQGYAQm4ARfIAQ_YAQPoAQGIAgGoAgM;sid=7966b4d07bea4615ab3289e3d8c7a18f;dist=0&keep_landing=1&sb_price_type=total&type=total&

ήταν καθαρό, με ωραίο πρωινό και η τοποθεσία του μου άρεσε, έβλεπες ενα δασάκι στην απέναντι πλευρα.  δεν ξέρω κατα πόσο σε βολεύει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Με γυναίκα ή με τη γυναίκα σου; Έχει διαφορά

Αν ηταν με τη γυναίκα του, θα είχε και δικαιολογία να μη φύγει και αφήσει μόνους τους συγγενείς 😛

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

Όταν ανεβαίνω Θεσσαλονίκη συνηθως μένω στο ΜΕΤ που γλιτώνεις τη βαβούρα του κέντρου και έχει πάρκινγκ. Ειναι πιο minimal και ξεφεύγει από την κλασσικη έννοια του ρομαντικού αλλα έχει πολύ καλό φαγητό και συμπαθητική εσωτερική πισίνα και ωραία προγράμματα ευεξίας και σίγουρα θα το λατρέψει η γυναίκα. Το Ηλεκτρα είναι πολύ βαρύ και βρωμικο για τα γούστα μου και αν δεν σου βρουν δωμάτιο μπροστά δεν αξίζει καθόλου όπως και το Daios. Macedonia palace έχει μια μόνιμη αίσθηση βαβούρας, Παλιότερα είχα μείνει στο lazaristes το οποίο ήταν αξιοπρεπέστατο.

Δημοσ.

Έχει ένα μέσα στα λαδαδικα που είναι ημιδιαμονης...

Τώρα αν ψάχνεις πούπουλα και τζακούζι πάνε μετ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, g_alkis είπε

Με γυναίκα ή με τη γυναίκα σου; Έχει διαφορά

Ελευθερος ειμαι, απλα τωρα με τις εορτες τα σπιτια στα οποια εχω "προσβαση" ειναι "γεματα" με συγγενεις, για αυτο ψαχνω να εχω εναλλακτικη σε περιπτωση που κατσει κατι.

Ευχαριστω οσους προτεινατε θα τα τσεκαρω μολις γυρισω σπιτι.

Δημοσ.

Κράτα τις προτάσεις και σε περίπτωση που δεν κάτσει κάτι, μπορείς να πας μόνος σου να δοκιμάσεις τον χώρο και να δουλέψεις χειρογλύκανο 😛

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Ελευθερος ειμαι, απλα τωρα με τις εορτες τα σπιτια στα οποια εχω "προσβαση" ειναι "γεματα" με συγγενεις, για αυτο ψαχνω να εχω εναλλακτικη σε περιπτωση που κατσει κατι.

Ευχαριστω οσους προτεινατε θα τα τσεκαρω μολις γυρισω σπιτι.

Πάρε καμιά θεία και πήγαινε, κρίμα να πάει τζάμπα η έρευνα αγοράς που έκανες.

Τώρα κατάλαβα βέβαια γιατί δεν ήθελες να χρεώνει το ξενοδοχείο με την ώρα, θα χρεώνει η κοπέλα έτσι, καλό βόλι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...