IceMC Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Τις μισώ πραγματικά, μου πέφτει η ψυχολογία αυτές τις μέρες γενικώς. Όχι μόνο γίνεται πλύση εγκεφάλου με τα γλυκανάλατα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που καταντάει αηδία, όχι μόνο βλέπεις όλη την πόλη στολισμένη σαν Καραγκιόζη, όχι μόνο τρως στη μάπα το τσουχτερό κρύο. Έχεις και τις οικογενειακές υποχρεώσεις... Μέχρι που έβαλα και τα κλάματα κοντά 30 χρόνων μ@λ@κ@ς, γιατί δεν άντεξα άλλο. Άμα δεν πεινάω πρέπει να φάω επειδή "είμαι σε τραπέζι"; ΟΚ της έκανα τη χάρη και τσίμπησα αλλά να φάω μέχρι σκασμού για να της κάνω τη χάρη και να μου κάνει skinny shaming από πάνω; Όχι δε θα το δεχτώ. Είπαμε μάνα μάνα... αλλά κάπου κάπου, όχι και να μου κάνει την ψυχολογία μαύρη. Μόλις ετοιμάζομαι να φύγω, γιατί εξοργίστηκα. Ήθελα να τα γράψω κάπου να ηρεμήσω... και να πω ότι θα προτιμούσα να είναι μια συνηθισμένη μέρα. Κατά τους "κοινωνικούς κανόνες" φυσικά δεν κάνει να ασχολείσαι με το κινητό στο τραπέζι, αλλά προσωπικά τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Εσείς λοιπόν, πως νιώθετε αυτές τις μέρες; 1 1
MegalosVeziris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Στα 30+ να μην μένεις με τη μαμά σου. Αλλιώς έχεις εσύ το πρόβλημα. 11 4 2 1
*Kopanos* Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Κι εγώ μισώ τους ανθρώπους, αλλά τι να κάνω πρέπει να τους ανέχομαι. Καλή χρονιά στον εαυτό μου. 3
Ψιτ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δε νομίζω πως το πρόβλημα ε΄ναι οι "γιορτές". 9 2
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 8 minutes ago, IceMC said: Τις μισώ πραγματικά, μου πέφτει η ψυχολογία αυτές τις μέρες γενικώς. Όχι μόνο γίνεται πλύση εγκεφάλου με τα γλυκανάλατα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που καταντάει αηδία, όχι μόνο βλέπεις όλη την πόλη στολισμένη σαν Καραγκιόζη, όχι μόνο τρως στη μάπα το τσουχτερό κρύο. Έχεις και τις οικογενειακές υποχρεώσεις... Μέχρι που έβαλα και τα κλάματα κοντά 30 χρόνων μ@λ@κ@ς, γιατί δεν άντεξα άλλο. Άμα δεν πεινάω πρέπει να φάω επειδή "είμαι σε τραπέζι"; ΟΚ της έκανα τη χάρη και τσίμπησα αλλά να φάω μέχρι σκασμού για να της κάνω τη χάρη και να μου κάνει skinny shaming από πάνω; Όχι δε θα το δεχτώ. Είπαμε μάνα μάνα... αλλά κάπου κάπου, όχι και να μου κάνει την ψυχολογία μαύρη. Μόλις ετοιμάζομαι να φύγω, γιατί εξοργίστηκα. Ήθελα να τα γράψω κάπου να ηρεμήσω... και να πω ότι θα προτιμούσα να είναι μια συνηθισμένη μέρα. Κατά τους "κοινωνικούς κανόνες" φυσικά δεν κάνει να ασχολείσαι με το κινητό στο τραπέζι, αλλά προσωπικά τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Εσείς λοιπόν, πως νιώθετε αυτές τις μέρες; σκεφτομαι μονο τα θετικα.εννοειται δεν παω σε τραπεζια και τετοιες βλακειες ουτε με οικογενειες και τετοια.ειμαι ο ευατος μου και δεν δεχομαι να κανω πραγματα για να το παιξω κοινωνικος.δεν θα κατσω να φαω με αλλα ατομα ειτε οικογενεια ειτε δεν ξερω τι οταν δεν το κανω τον υπολοιπο χρονο.αν υπαρχει κοπελα/αγορι ειτε κολλητος κολλητη μπορεις αν το θες να κανεις κατι με αυτους.οποτε κρατα τα θετικα και να εισαι ο ευατος σου.why be different when u can be indifferent. και επειδη οι γο εις δεν αλλαζουν σταματα να κανεις πραγματα που δεν θες για να το παιξεις καλος. 9 1 1
Thulogur Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το καταλαβαίνεις οτι οι γιορτές ειναι μια δικαιολογία για να σε έχουν κοντά τους επειδη σε αγαπάνε αλλα ισως να σου σπάσουν τα νεύρα γιατι δεν εχεις άμυνες, ετσι ; Φιλικά παντα και καλες γιορτες ! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Thulogur 1 2
ZahosDoganos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Όχι περίεργος δεν είσαι ούτε εμένα μου αρέσουν , απλά δεν κάθομαι να κανω το χατίρι κανενός άμα δεν θέλω κάτι. Θέλω να φάω? Θα πάω μαζί τους και θα φαω. Δεν θέλω? Πάω και την πέφτω για ύπνο με νετφλιξ. Μη κάνεις πράγματα που δεν θες έτσι επειδή "πρέπει" 2
NT1G Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μισείς τις γιορτές; Έχεις κλείσει και το facebook και είσαι και vegan; Το 2019 στο insomnia έρχεται να το απογειώσει. 🤩 1 1
BadBoy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δεν είναι κοινωνικός κανόνας το να μην ασχολείσαι μονίμως με το κινητό σε ένα τραπέζι με παρέα, αλλά στοιχειώδης ευγένεια. Είναι σα να λες στη μούρη των άλλων ότι τους βαριέσαι. Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω, γιατί είναι προφανές ότι το θέμα δεν είναι οι γιορτές, αλλά δε μας πέφτει λόγος για τα οικογενειακά σου. 5 4
mylo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Το τσουχτερό κρύο ρίχνει και αυτό την ψυχολογία σου, γιατί είναι άσχετο με τις γιορτές... 1
bromiaris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, IceMC είπε Τις μισώ πραγματικά, μου πέφτει η ψυχολογία αυτές τις μέρες γενικώς. Όχι μόνο γίνεται πλύση εγκεφάλου με τα γλυκανάλατα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που καταντάει αηδία, όχι μόνο βλέπεις όλη την πόλη στολισμένη σαν Καραγκιόζη, όχι μόνο τρως στη μάπα το τσουχτερό κρύο. Έχεις και τις οικογενειακές υποχρεώσεις... Εμένα μου αρέσει το τσουχτερό κρύο...!!! Σε παρακαλώ, βάλε γα φωτογραφία στο προφίλ σου την παρακάτω: Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από bromiaris 1
talibanakos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Γλυτωνεις το bullying επειδη ειναι μερες γιορτινες να ξερεις. Καλη χρονια. 2
bromiaris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, IceMC είπε Μέχρι που έβαλα και τα κλάματα κοντά 30 χρόνων μ@λ@κ@ς, γιατί δεν άντεξα άλλο. Φίλε υπάρχουν και χειρότερα… Ένας γνωστός έχει σοβαρότερο πρόβλημα… Είναι λάτρης της Xiaomi και της Κίνας και θέλει να εορτάζει μόνο το Κινέζικο έτος στις 16 Φεβρουαρίου… και όχι σε μιάμιση ώρα από τώρα… Και όλοι να του εύχονται τώρα… και αυτός να προσπαθεί να τους πει ότι γι αυτόν δεν άλλαξε το έτος… Και στις 16 Φεβρουαρίου που αυτός θα έχει πρωτοχρονιά, το αφεντικό του δεν θα του δίνει την νόμιμη γι αυτόν αργία! Άστα, ένα δράμα… 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις