levenikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σας, Το τελευταίο διάστημα σκεφτόμαστε με την σύζυγό μου την προοπτική του να μετοικήσουμε στο εξωτερικό!!! Ο Καναδάς ειναι μια πολυ ενδιαφέρουσα προοπτική, ωστόσο (προτού απευθυνθούμε στην Καναδική Πρεσβεία) σκεφτήκαμε να ακούσουμε και κάποιες γνώμες ακόμη! Είμαι αστυνομικός, μιλάω Αγγλικά (επίπεδο C1), Γαλλικά (επίπεδο B2) και λίγα Ισπανικά (επίπεδο Β1). Είμαι Ανθυπαστυνόμος. Επίσης η σύζυγόςμου ειναι ελληνογαλλιδα πανεπιστημιακής μόρφωσης!!! Ερώτηση: Αν απευθυνθώ στην Καναδική Πρεσβεία και καταθέσω βιογραφικό, υπάρχει η πιθανότητα να βρώ εργασία εκεί ή κατά την γνώμη σας είναι άδικος κόπος! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!!
Ψιτ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Η μετανάστευση στον Καναδά δουλεύει με point system και τις εκάστοτε ανάγκες τους: δες εδώ https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html
Predatorkill Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, levenikos είπε Επίσης η σύζυγόςμου ειναι ελληνογαλλιδα πανεπιστημιακής μόρφωσης!!! Ουαου, ντουζ πουάντ Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από Predatorkill 1 2
Fortistis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Predatorkill είπε Ουαου, ντουζ πουάντ Μη το κοροϊδεύεις. Ξέρεις τι είναι μία γυναίκα να καταφέρει να αποκτήσει πανεπιστημιακή μόρφωση; Δεν είναι άντρας, που το καταφέρνουν εύκολα. Είναι γυναίκα. Άσε δε που εκεί στον Καναδά θα το εκτιμήσουν. Και επειδή είναι «γυναίκα» αλλά και επειδή εκεί δεν έχουν τέτοια που έχουμε εμείς εδώ. Όταν εμείς εδώ έχουμε γυναίκες με πανεπιστημιακή μόρφωση, εκεί ακόμα έχουν μόνο κρύο και κάτι χίπηδες που καπνίζουν φούντα.
Backpacker Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Αστυνομικός με σταθερότατη δλδ δουλειά στο δημόσιο απ'το οποίο θα βγεις σε μικρή ηλικία σε συνταξη και θες να φύγεις? Η γυναίκα σου τι δουλειά κάνει αν επιτρέπεται? 2
georgeγ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Και εγώ την ίδια απορία είχα Για ποιό λόγο να φύγει
christakos07 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Backpacker είπε Αστυνομικός με σταθερότατη δλδ δουλειά στο δημόσιο απ'το οποίο θα βγεις σε μικρή ηλικία σε συνταξη και θες να φύγεις? Η γυναίκα σου τι δουλειά κάνει αν επιτρέπεται? Βάσει αυτής της λογικής φτάσαμε στο σημερινό μπάχαλο. Αλλό ρώτησε ο συμφορουμίτης, δε χρειάζεται να κάνουμε κουτσομπολιό. Εμένα το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι η αστυνομία χάνει τέτοια άτομα και θα μείνουμε με τους μπαταχτσήδες. Καλή ευτυχία στο οτιδήποτε!
kogba Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, christakos07 είπε Βάσει αυτής της λογικής φτάσαμε στο σημερινό μπάχαλο. Αλλό ρώτησε ο συμφορουμίτης, δε χρειάζεται να κάνουμε κουτσομπολιό. Εμένα το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι η αστυνομία χάνει τέτοια άτομα και θα μείνουμε με τους μπαταχτσήδες. Καλή ευτυχία στο οτιδήποτε! Εύλογο ερώτημα, απορώ γιατί σου κάνει εντύπωση. Και εγώ την ίδια απορία είχα (και το λέω εγώ, που σκέφτομαι συχνα το ίδιο,, στο Δημόσιο επίσης). Το πρόβλημα δεν είναι το Δημόσιο, αλλά η ανθρώπινη αδιαφορία και αχαριστία. Σε πληροφορω ότι πάρα πολλά άτομα που ήξερα πριν γίνουν μόνιμοι, λαχταρούσαν να μπουν και βλαστημουσαν τους Δημόσιους υπαλλήλους, έγιναν οι μεγαλύτεροι κοπριτες όταν τους πήραν. Το βλέπω συνέχεια, από όσους έρχονται, μόνο ένα 20-30% παραμένει ευσυνείδητο και οι υπόλοιποι, για τους αβχψ λόγους κοιτάνε να πάνε οπουδήποτε μπορούν να λουφαρεις. Δυστυχώς, τα κόμματα ελέγχουν το Δημόσιο, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεις προϊστάμενος και να μην ανήκεις κάπου, οπότε ότι αλλαγές και να θέλει κάποιος να κάνει, θα ξεβολευτει η πλειοψηφία και σε πολεμούν. Τέλος πάντων, θα έχει τους λόγους του.
Narayan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, levenikos είπε Είμαι αστυνομικός, μιλάω Αγγλικά (επίπεδο C1), Γαλλικά (επίπεδο B2) και λίγα Ισπανικά (επίπεδο Β1). Είμαι Ανθυπαστυνόμος. Επίσης η σύζυγόςμου ειναι ελληνογαλλιδα πανεπιστημιακής μόρφωσης!!! Στον Καναδά σύντομα θα χρειαστεί να μιλάς και Αραβικά. Ξεκίνα τώρα τα μαθήματα για να είσαι έτοιμος όταν ξεκινήσει η νομοθεσία Sharia. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα