Zaytsev Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Επειδή είναι πρώτη φορά που λαμβάνω χρήματα μέσω Paypal, πόσο ασφαλές είναι να μου στείλει κάποιος μέσω Goods&Services, όταν πάρει το πακέτο χέρι-χέρι; Μπορεί να το πάρει, να φύγει και μετά να ρίξει ένα dispute και να ζητήσει τα χρήματα πίσω; Πως εξασφλαλίζομαι εγώ ότι δε θα το κάνει; Αντίστοιχα, αυτός ζήτησε G&S γιατί δεν ασφαλίζεται εκείνος, με το "Send to a friend".
WaveExDare Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Ασφαλείς σαν συναλλαγή είναι αλλά η πραγματικότητα λέει ότι η ασφάλεια δεν υπάρχει πουθενά. το θέμα με το dispute είναι ένα γενικό πρόβλημα οποιοσδήποτε μπορεί να παραλάβει ένα προϊόν και μετέπειτα να το χαλάσει και να κάνει επιστροφή και να θέλει τα χρήματά του πίσω γιατί ουσιαστικά σε αναγκάζει να δεχτείς επιστροφή εντός 14 ημερών το οποίο αναγράφεται στις συμβάσεις του eBay για παράδειγμα, αλλά είναι πολύ μεγάλη η σύμβαση και να κάτσεις να διαβάσεις ηλεκτρονικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει αυτό και είναι ένα μεγάλο ρίσκο για αυτό προτιμούμε να κάνουμε συναλλαγές μέσω αξιοπιστίας και rating με αστέρια, εάν διαλέξεις κάποιον ο οποίος φαίνεται αξιόπιστος ο οποίος είναι μεγάλος έμπορας μέσα από το PayPal και κατ επέκταση στο ebay η οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία. Το σίγουρο είναι ότι για 14 μέρες χάνεις τον ύπνο σου. 1
Zaytsev Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είναι μέσω Ebay, ούτε έμπορος είναι, ούτε Ελλάδα. Μέσω κάποιου site αγγελιών, όπου είναι σχετικά νέος χρήστης. Αν γίνει η συναλλαγή με μάρτυρα και και καταγραφή video, μπορεί αυτό να σταθεί στο paypal ;
WaveExDare Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Όχι το PayPal δεν φέρει ευθύνη για αυτό είναι μία ηλεκτρονική υπηρεσία διακίνησης χρημάτων global σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο τρόπος που ανέφερες διασφαλίζει εσένα και αν υπήρχε και τηλεφωνική επικοινωνία θα ήταν ακόμα καλύτερο αυτά τα τρία πράγματα μαζί διασφαλίζουν τη συναλλαγή το PayPal όμως δεν θα πάρει την ευθύνη για οτιδήποτε, σε περίπτωση που θα γίνει dispute δεν τη γλιτώνεις την επιστροφή. Για να είσαι 100% σίγουρος βάλτον να σου στείλει e-mail από τον προσωπικό του λογαριασμό τα άλλα δύο πράγματα που ανέφερες εσύ πιο πάνω και τηλεφωνική επικοινωνία. 1
Zaytsev Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δε βλέπω να γίνεται η συναλλαγή. Είναι αρκετά μεγάλο το ποσό και δε θα το ρισκάρω, να το πάρει και 10 μέρες μετά να πει ότι ήταν χαλασμένο, κλπ, κι εγώ να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Αν θέλει, χέρι-χέρι, διαφορετικά στον επόμενο. Ευχαριστώ.
moutsa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Να ξέρεις ότι υπαρχει και η σχετική προμήθεια και στην προκειμένη περίπτωση θα τα πληρώσεις εσυ. Καλύτερα μιας και η αγορά θα γίνει από κοντά ζητά του να πληρώσει με μετρητά. 1
Zaytsev Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Ναι, το γνωρίζω για την προμήθεια. Από ότι κατάλαβα, αυτός ήθελε να το πάρει με πιστωτική, οπότε να πληρώσει με το PP και να τα δίνει λίγα λίγα. Όμως, δεν το ρισκάρω, γιατί μπορεί αυτό να είναι ένα δοκιμασμένο παραμύθι για να τον λυπηθώ και να υποκύψω. Δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρω, δεν καίγομαι.
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 15 hours ago, Zaytsev said: Επειδή είναι πρώτη φορά που λαμβάνω χρήματα μέσω Paypal, πόσο ασφαλές είναι να μου στείλει κάποιος μέσω Goods&Services, όταν πάρει το πακέτο χέρι-χέρι; Χέρι - χέρι στο χωριό μου σημαίνει ότι του δίνεις το πράγμα στο χέρι και σου δίνει μετρητά στο χέρι. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα