*Kopanos* Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, randomcat είπε Εντάξει, παιδί δεν είναι. Έφηβη λέγεται, και όταν πάει 15 νομίζω ότι δεν θα τίθεται κάποιο νομικό ζήτημα: https://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_consent_in_Europe#Greece Από 'κει και πέρα είναι καθαρά θέμα ηθικής το ζήτημα. Θα είχες την ίδια άποψη αν μιλούσαμε για την δική σου κόρη στην Γ Γυμνασίου? Η μηπως Όχι? Γιατί εγώ που έχω ανιψιά κοντα στην ηλικία της τρελαίνομαι και μόνο στη σκέψη. 12
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Εμένα μου μοιάζει αδιέξοδο, γιατί είναι ήδη 9 μήνες μαζί και ο γνωστός σου δεν έχει καταλάβει τι πατάτα έχει κάνει. Η μόνη λύση είναι να μιλήσεις μαζί του και να καταλάβει ότι μπορεί να φτάσει σε πολύ άσχημο σημείο η όλη φάση. Αν το καταλάβει, μετά θα πρέπει να το χειριστεί πολύ σωστά, γιατί είναι ένα κοριτσάκι που μπορεί να αντιδράσει με πολύ άσχημο τρόπο, ειδικά μέσα στην εφηβεία του. Η πιο ιδανική λύση είναι το κοριτσάκι να ενδιαφερθεί για κάποιον άλλον συνομίλικο της. Ο τύπος είναι ηλίθιος, ήδη του έχω μιλήσει απο την Δευτέρα. Απο όσο ξέρω, είναι ακόμα μαζί. Το να μιλήσω στην κοπέλα είναι χαζή ιδέα ε; Αμα φτάσω στους γονείς της, πέρα του οτι ισως να μπλέξω και εγώ (άντε να εξηγήσεις), θα τον πάρει ο διάολος τον Μήτσο. 1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε Δύσκολη η θέση σού . Δέν ξέρω τι θα έκανα εάν ειμουν Στην θέση σού σίγουρα θα σιχαινομουν τον "φίλο" γιατί οκ 14 χρόνων μιλάμε για πολύ τραβηγμένη κατάσταση. Έχει πολύ θράσος ο φίλος για να το παρουσιάζει σαν να μην τρέχει τίποτα λες και είναι μια απλή σχέση. Εξήγησε του τής συνέπειες για αυτόν αλλά και για το ανήλικο που είναι ανήλικο.. εάν δεν θέλει να καταλάβει . Απομακρυνσου και πράξε μετά αυτό που θεωρείς εσύ σωστό... Αλλά συγνώμη τέτοιους φίλους που τους βρίσκεται ρε παιδιά... Ξέρω ΄γω. Καιρό σκέφτομαι ότι ειναι μλκας αλλά τώρα το σιγούρεψα. Ψάχνω μπας και υπάρχει κάτι ανώδυνο.
pace Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Πρέπει να ενημερώσεις τους κηδεμόνες της ανήλικης και μετά αυτοί πρέπει να αναλάβουν. Ούτε σε αυτήν μη μιλήσεις ούτε σε αυτόν. Στους κηδεμόνες/γονείς κατευθείαν. Θα έχει ενδιαφέρον αν γνωρίζουν ή όχι πάντως....Τώρα για το φιλικό της υπόθεσης, γράφτο εκεί που ξέρεις και σκέψου τι θα έκανες αν ήταν το δικό σου το παιδί. 3 1
randomcat Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, *Kopanos* είπε Θα είχες την ίδια άποψη αν μιλούσαμε για την δική σου κόρη στην Γ Γυμνασίου? Η μηπως Όχι? Γιατί εγώ που έχω ανιψιά κοντα στην ηλικία της τρελαίνομαι και μόνο στη σκέψη. Μην μου λες για συναισθηματισμούς, δεν με ενδιαφέρει. Οι συναισθηματισμοί αυτοί υπάρχουν ακόμα και αν είναι 18 η ανιψιά σου. Δες το τελείως λογικά - έγραψα κάτι λάθος; Όχι, δεν έγραψα τίποτα το λάθος. Ο έφηβος/έφηβη δεν είναι παιδί και η ηλικία συναίνεσης είναι στα 15. Δεν είναι άποψή μου. Αυτό ισχύει.
Torasu Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, Sheogorath said: Ο τύπος είναι ηλίθιος, ήδη του έχω μιλήσει απο την Δευτέρα. Απο όσο ξέρω, είναι ακόμα μαζί. Το να μιλήσω στην κοπέλα είναι χαζή ιδέα ε; Αμα φτάσω στους γονείς της, πέρα του οτι ισως να μπλέξω και εγώ (άντε να εξηγήσεις), θα τον πάρει ο διάολος τον Μήτσο. Ξέρω ΄γω. Καιρό σκέφτομαι ότι ειναι μλκας αλλά τώρα το σιγούρεψα. Ψάχνω μπας και υπάρχει κάτι ανώδυνο. Πες του Μήτσου και του κάθε "Μήτσου" να ξεμπερδεύει και να μείνει μακριά. Ποτέ δε βγαίνει κάτι καλό από υποθέσεις όπως αυτή. Φύλαγε τα ρούχα σου να 'χεις τα μισά, διότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, pace είπε Πρέπει να ενημερώσεις τους κηδεμόνες της ανήλικης και μετά αυτοί πρέπει να αναλάβουν. Ούτε σε αυτήν μη μιλήσεις ούτε σε αυτόν. Στους κηδεμόνες/γονείς κατευθείαν. Θα έχει ενδιαφέρον αν γνωρίζουν ή όχι πάντως....Τώρα για το φιλικό της υπόθεσης, γράφτο εκεί που ξέρεις και σκέψου τι θα έκανες αν ήταν το δικό σου το παιδί. Δεν τους ξέρω το θέμα είναι. Να βρω και να χτυπήσω την πόρτα; Πως να το κάνω; Οχι τίποτα, κινδυνεύω κιολας Μόλις τώρα, randomcat είπε Μην μου λες για συναισθηματισμούς, δεν με ενδιαφέρει. Οι συναισθηματισμοί αυτοί υπάρχουν ακόμα και αν είναι 18 η ανιψιά σου. Δες το τελείως λογικά - έγραψα κάτι λάθος; Όχι, δεν έγραψα τίποτα το λάθος. Ο έφηβος/έφηβη δεν είναι παιδί και η ηλικία συναίνεσης είναι στα 15. Δεν είναι άποψή μου. Αυτό ισχύει. Μωρέ τα 15 το ξέρω και εγώ. Αλλά ένα δίκιο το έχει ο Κόπανος. Το θέμα είναι ο Μητσος ειναι μαζί της απο τα 13 της (νομικά τουλάχιστον 13) για κάτι βδομάδες.
Glikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Άσχετα αν είναι τσουλί ή όχι η κοπέλα, διότι πολλές μαμιούνται αβέρτα και από μικρές, ο φίλος δεν έπρεπε καν να μπλέξει μαζί της, η ηλικία της είναι stop sign. Τα θέλει ο κώλος του και για να είμαι ειλικρινής θα χαρώ αν τον πάνε μέσα. Τώρα επειδή είναι φίλος σου καταλαβαίνω ότι θες να τον βοηθήσεις. Προσπάθησε να του μιλήσεις ξανά και αν δεν βρεις άκρη μίλα στους γονείς της/του. Αν αυτό δεν πιάσει τότε άντε στην αστυνομία. Φαντάσου να ήταν η κόρη σου στην θέση του κοριτσιού. Είναι αισχρό.
pace Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Δεν τους ξέρω το θέμα είναι. Να βρω και να χτυπήσω την πόρτα; Πως να το κάνω; Οχι τίποτα, κινδυνεύω κιολας Ακριβώς όπως το λες. Βρες τους και χτύπα τους την πόρτα. Ή τηλεφωνικά έστω. Μη φοβάσαι, δεν κινδυνεύεις. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα. 2
*Kopanos* Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, randomcat είπε Μην μου λες για συναισθηματισμούς, δεν με ενδιαφέρει. Οι συναισθηματισμοί αυτοί υπάρχουν ακόμα και αν είναι 18 η ανιψιά σου. Δες το τελείως λογικά - έγραψα κάτι λάθος; Όχι, δεν έγραψα τίποτα το λάθος. Ο έφηβος/έφηβη δεν είναι παιδί και η ηλικία συναίνεσης είναι στα 15. Δεν είναι άποψή μου. Αυτό ισχύει. Φίλε μου η κακοποίηση παιδιών δεν έχει να κάνει με συναισθηματισμό. Και όχι δε θα είχα πρόβλημα αν η ανίψια μου ήταν 18 γιατι έχει ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Και ναι γράφεις λαθος γιατι στα 14 είναι παιδί και παίζει να μην είναι και κλεισμενα 14 οπότε και βάσει νόμου ο τύπος είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. 1
armagedwnn Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Ο τύπος είναι ηλίθιος, ήδη του έχω μιλήσει απο την Δευτέρα. Απο όσο ξέρω, είναι ακόμα μαζί. Το να μιλήσω στην κοπέλα είναι χαζή ιδέα ε; Αμα φτάσω στους γονείς της, πέρα του οτι ισως να μπλέξω και εγώ (άντε να εξηγήσεις), θα τον πάρει ο διάολος τον Μήτσο. Ξέρω ΄γω. Καιρό σκέφτομαι ότι ειναι μλκας αλλά τώρα το σιγούρεψα. Ψάχνω μπας και υπάρχει κάτι ανώδυνο. Είχα ίδιο περιστατικό όταν πήγαινα γυμνάσιο. Μία συμμαθήτρια τα είχε με έναν 26 χρονών τότε. Όταν φτάσαμε στο λυκείο και κάναμε παρέα μας είχε πει τι είχε γίνει και πως την παράτησε (και γενικά πόσο λάθος το έβλεπε). Για εμένα πρέπει να μιλήσεις στην μικρή αν δεν νιώθει ο φίλος σου. Το κοριτσάκι νομίζει ότι έτσι γίνεται πιο σημαντική και να την θέλει κάποιος τόσο μεγάλος την επιβεβαιώνει ότι έγινε γυναίκα κτλ. Εσύ μπορείς να της μιλήσεις και αν καταφέρεις να την τρομάξεις με το να το πεις στους γονείς της. Αλλά αν δεν τα πάει τόσο καλά με τους δικούς της (χωρισμένοι κτλ) και γενικά να βρίσκεται σε αντίδραση λόγω εφηβείας. Επίσης θα το πει στον φίλο σου σίγουρα και αυτό ίσως τρομάξει τον φίλο σου ότι δεν κάνεις πλάκα. Επειδή ο φίλος σου έχει κλείσει τα 21 γενικά δεν έχει κανένα ελαφρυντικό είναι σοβαρό θέμα η αποπλάνηση ανηλικού. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από armagedwnn 1
randomcat Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Μωρέ τα 15 το ξέρω και εγώ. Αλλά ένα δίκιο το έχει ο Κόπανος. Το θέμα είναι ο Μητσος ειναι μαζί της απο τα 13 της (νομικά τουλάχιστον 13) για κάτι βδομάδες. Ε ναι εντάξει, στο παρόν τουλάχιστον (αφού πλησιάζει τα 15) είναι καθαρά θέμα ηθικής το ζήτημα. Το σημαντικό σε αυτήν την υπόθεση είναι το πως εσύ κρίνεις την κατάστασή τους. Μιας και είναι καιρό μαζί και δεν ήταν κάτι το εφήμερο. Η κοπέλα φαίνεται ευχαριστημένη μαζί του; Ο φίλος σου της συμπεριφέρεται καλά; Την θέλει μόνο για πήδημα; Βλέπω ότι όλοι στο thread είναι έτοιμοι να τον κάψουν ανεξαρτήτως κατάστασης και δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τον χαρακτήρα αυτών των ατόμων. Εγώ προσωπικά απλά δεν θα τον έκανα παρέα, δεν θα τον έδινα όμως εάν δεν κακομεταχειριζόταν την κοπέλα. 5 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Φίλε μου η κακοποίηση παιδιών δεν έχει να κάνει με συναισθηματισμό. Και όχι δε θα είχα πρόβλημα αν η ανίψια μου ήταν 18 γιατι έχει ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Και ναι γράφεις λαθος γιατι στα 14 είναι παιδί και παίζει να μην είναι και κλεισμενα 14 οπότε και βάσει νόμου ο τύπος είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. Την κακοποίηση που την είδες; Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Για αρκετές χώρες της Ευρώπης το ξέρεις ότι με 14 είναι νόμιμο; Στην Ελλάδα με 15. Αν ήταν και στην Ελλάδα 14 το επιχείρημά σου για την παρανομία θα πήγαινε περίπατο. Γι' αυτό σου λέω ότι είναι θέμα ηθικής. Και ΝΑΙ, θα είχες πρόβλημα και στα 18 της. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από randomcat
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, randomcat είπε Ε ναι εντάξει, στο παρόν τουλάχιστον (αφού πλησιάζει τα 15) είναι καθαρά θέμα ηθικής το ζήτημα. Το σημαντικό σε αυτήν την υπόθεση είναι το πως εσύ κρίνεις την κατάστασή τους. Μιας και είναι καιρό μαζί και δεν ήταν κάτι το εφήμερο. Η κοπέλα φαίνεται ευχαριστημένη μαζί του; Ο φίλος σου της συμπεριφέρεται καλά; Την θέλει μόνο για πήδημα; Βλέπω ότι όλοι στο thread είναι έτοιμοι να τον κάψουν ανεξαρτήτως κατάστασης και δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τον χαρακτήρα αυτών των ατόμων. Εγώ προσωπικά απλά δεν θα τον έκανα παρέα, δεν θα τον έδινα όμως εάν δεν κακομεταχειριζόταν την κοπέλα. Αν την κακομεταχειριζόταν θα τον είχε πάρει ο διάολος μέσα στοπ μαγαζί. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Αλλά και πάλι, ο Μήτσος δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης, και σίγουρα δεν θα περνάει και καλά μαζί του. Την κόρη μου πχ δεν θα την άφηνα να βγει μαζί του. Αλλά ναρκωτικά, ξύλο κτλ δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μπλεγμένος. Είναι απλά χαζός.
*Kopanos* Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, randomcat είπε Ε ναι εντάξει, στο παρόν τουλάχιστον (αφού πλησιάζει τα 15) είναι καθαρά θέμα ηθικής το ζήτημα. Το σημαντικό σε αυτήν την υπόθεση είναι το πως εσύ κρίνεις την κατάστασή τους. Μιας και είναι καιρό μαζί και δεν ήταν κάτι το εφήμερο. Η κοπέλα φαίνεται ευχαριστημένη μαζί του; Ο φίλος σου της συμπεριφέρεται καλά; Την θέλει μόνο για πήδημα; Βλέπω ότι όλοι στο thread είναι έτοιμοι να τον κάψουν ανεξαρτήτως κατάστασης και δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τον χαρακτήρα αυτών των ατόμων. Εγώ προσωπικά απλά δεν θα τον έκανα παρέα, δεν θα τον έδινα όμως εάν δεν κακομεταχειριζόταν την κοπέλα. Ρε φίλε αφου είπαμε η κοπέλα είναι στα 14 κι έχει σχέση μαζι της απο τα 13. Δηλαδή τι άλλο θες για να καταλάβεις ότι ο τύπος είναι παιδεραστής? Τι αν τη βλέπει σοβαρά? Παμε καλά? Που ειμαστε? Σε καμία Ινδία να την παντρέψουν απο τα 13? 2
randomcat Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Ρε φίλε αφου είπαμε η κοπέλα είναι στα 14 κι έχει σχέση μαζι της απο τα 13. Δηλαδή τι άλλο θες για να καταλάβεις ότι ο τύπος είναι παιδεραστής? Τι αν τη βλέπει σοβαρά? Παμε καλά? Που ειμαστε? Σε καμία Ινδία να την παντρέψουν απο τα 13? Δεν είπα εγώ ότι δεν είναι, με δεδομένο ότι ήταν 13. Απλά έκρινα τους χαζούς συναισθηματισμούς που βλέπω να γράφονται. 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Αν την κακομεταχειριζόταν θα τον είχε πάρει ο διάολος μέσα στοπ μαγαζί. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Αλλά και πάλι, ο Μήτσος δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης, και σίγουρα δεν θα περνάει και καλά μαζί του. Την κόρη μου πχ δεν θα την άφηνα να βγει μαζί του. Αλλά ναρκωτικά, ξύλο κτλ δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μπλεγμένος. Είναι απλά χαζός. Είπες ότι είναι για μήνες μαζί του. Φάνηκε να την χειραγωγεί; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από randomcat
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Χαλαρώστε λίγο μην τρώγεστε μεταξύ σας. Κάντε μου την χάρη. Ευχαριστώ. Θα δω τι θα κάνω. Ίσως και να ενημερώσω. Του έστειλα στο ΦΒ να ρωτήσω τι γίνεται με την Μαρία, αν χωρίσανε όπως του είπα, το είδε το μήνυμα και δεν απάντησε. Άρα είναι μαζί. Θα τον πάρει ο διάολος. 2 λεπτά πριν, randomcat είπε Δεν είπα εγώ ότι δεν είναι, με δεδομένο ότι ήταν 13. Απλά έκρινα τους χαζούς συναισθηματισμούς που βλέπω να γράφονται. Είπες ότι είναι για μήνες μαζί του. Φάνηκε να την χειραγωγεί; Το 14χρονο, δεν το χειραγωγεί σχεδόν ο καθένας; Νομίζω αυτό εξυπακούεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις