Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης μια πολύ καλή λύση αν μιλήσεις μαζί της, είναι να μειώσεις τον φίλο σου. Ότι είναι μαζί σου επειδή είναι χαζός πχ και δεν μπορεί να βρεί μια συνομιλική του κτλ. Αυτό ίσως βοηθούσε, δεν είμαι και τόσο σίγουρος για να πω την αλήθεια. Ίσως μια γυναικεία άποψη πάνω σε αυτο το θα έπρεπε να της πεις να είναι καλύτερη.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, randomcat είπε

Την κακοποίηση που την είδες; Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Για αρκετές χώρες της Ευρώπης το ξέρεις ότι με 14 είναι νόμιμο; Στην Ελλάδα με 15. Αν ήταν και στην Ελλάδα 14 το επιχείρημά σου για την παρανομία θα πήγαινε περίπατο. Γι' αυτό σου λέω ότι είναι θέμα ηθικής. Και ΝΑΙ, θα είχες πρόβλημα και στα 18 της

Κοίτα να δεις μαλλον δεν αντιλαμβάνεσαι τι θέλω να σου πω. Δεν επικοινωνούμε μαλλον. Κακοποίηση δεν είναι μόνο το ξυλο ή ο βιασμός. Όταν ένας ενήλικας κάνει σεξ με παιδί θεωρείται κακοποίηση. Και όχι με βάση την ηθική κάποιων. Με βαση την ψυχολογία των παιδιών. Η φάση αυτή τους δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα στην μετέπειτα ζωή τους. Και τονίζω ξανα αν δεν το κατάλαβες ο τύπος είναι 23 Και τα έχει μαζί της απο τα 13. Αν δεν καταλαβες και πάλι δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Το εξάντλησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδεραστής δεν ειναι. Είναι ένας κλασικός τύπος που είχε απόρριψη απο κοπέλες της ηλικίας του και μια μικρή εντυπωσιάστηκε. Ουσιαστικά έχουν παρόμοια μυαλά. 

Αυτός ειναι ομως 23 ετών και μπορει να προστατέψει τον εαυτό του. Η πιτσιρίκα ομως ειναι μικρούλα και κάποιος πρέπει να την προστατέψει, όχι τόσο από τον ίδιο τον τυπο (που συνήθως και αυτοι λόγω ανωριμότητας, ζουνε τον έρωτά τους), αλλά λόγω της κατακραυγής της κοινωνίας.

Η περίπτωση της εθελούσιας απαγωγής της Χριστίνας Κρασσά  το 2013 και της κατακραυγής που βίωσε αφενός ο "απαγωγέας" και αφετέρου η κοπελίτσα (ξέρετε πως αντιδράει η κατά τα άλλα φιλελέ κοινωνία μας...χειρότεροι απο ταλιμπάν ειμαστε οταν γράφουμε πισω από το πληκτρολόγιο), μας διδαξε πολλά.

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1
Δημοσ.

φίλε αφού λες ότι δεν σε κόφτει και πολύ για τον τύπο άστον να φάει τα μούτρα του. μη το παίζεις εκδικητής. αν από την άλλη σε πνίγει το συναίσθημα της ηθικής ξεκίνα ενημέρωσε τους γονείς του Μήτσου και στη χειρότερη τους γονείς της μικρης. απο κεί όλα θα βρουν το δρόμο τους.

Δημοσ.

Βρες αν μπορεις που μενει το κοριτσακι και στειλε ανωνυμη επιστολη στους γονεις. Οσον αφορα το μητσο κανε τον ρομπα σε οποιον κοινο γνωστο εχετε και μην του ξαναμιλησεις ποτε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, randomcat είπε

Δεν είπα εγώ ότι δεν είναι, με δεδομένο ότι ήταν 13. Απλά έκρινα τους χαζούς συναισθηματισμούς που βλέπω να γράφονται.

Είπες ότι είναι για μήνες μαζί του. Φάνηκε να την χειραγωγεί;

Ρε φίλε πράγμστικα είσαι βλάκας? Με όλη την ευγενή καλοσύνη δεν μπορώ να σου μιλήσω πιο ανθρώπινα τι μαλακίες γράφεις? Μιλάμε για 14 ων ετών πού αγγίζει την παιδοφιλία και έρχεσαι να πεις για χειραγώγηση και ότι είναι έφηβος αλλά όχι παιδί? Τι δουλειά έχει ένας μαντραχαλος με ένα ΠΑΙΔΊ.. τίθεται ερώτημα για χειραγώγηση εννοείται πως για να έχει σχέση με ανήλικο είναι  ένα χειριστικος που ξέρει καλά να χειραγωγεί ανήλικα.  Εσύ θα μας βγάλεις το θύμα θύτη.. ντροπή για τον και καλά λογικό τρόπο σκέψης σου.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά στην επαρχία που μεγάλωσα εγώ οι 30αριδες σχεδόν πήγαιναν με 15αρες και 16αρες ίσως και 14 βέβαια τι να κάνεις αν οι γονείς δεν δείχνουν κάποιο ενδιαφέρον για τα παιδιά τους με ποιους μιλάει πχ το κορίτσι κλπ να έχουν κάποιο τρόπο να τις ελέγχουν το φταίξιμο το ρίχνω εκεί για αρχή τώρα ο άλλος απο την άλλη 23 όπως εγώ καλή ώρα τη στο διάολο καμιά φοιτήτρια δεν? Στο 14 χρόνο βρήκε? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Το 14χρονο, δεν το χειραγωγεί σχεδόν ο καθένας; Νομίζω αυτό εξυπακούεται. 

Σύμφωνα με αυτό, μάλλον όχι, δεν εξυπακούεται: https://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_consent_in_Europe

Δηλαδή:

Αναφορά σε κείμενο

The ages of consent vary by jurisdiction across Europe. The ages of consent are currently set between 14 and 18. The vast majority of countries set their ages in the range of 14 to 16

24 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Και τονίζω ξανα αν δεν το κατάλαβες ο τύπος είναι 23 Και τα έχει μαζί της απο τα 13. Αν δεν καταλαβες και πάλι δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Το εξάντλησα.

Εγώ μια χαρά κατάλαβα, και συμφωνώ μαζί σου. Αυτό που λέω πολύ απλά είναι ότι τίθεται θέμα ηθικής.

Η κοπέλα είναι τώρα 14. Αν έχει γενέθλια μεθαύριο και γίνει 15 το επιχείρημά σου για την παρανομία θα πάει περίπατο εκτός και αν μπορείς να αποδείξεις ότι είχαν παλαιότερα σεξουαλική σχέση. Αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα παύει να συμβαίνει κάτι το ανήθικο.

20 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Ρε φίλε πράγμστικα είσαι βλάκας? Με όλη την ευγενή καλοσύνη δεν μπορώ να σου μιλήσω πιο ανθρώπινα τι μαλακίες γράφεις? Μιλάμε για 14 ων ετών πού αγγίζει την παιδοφιλία και έρχεσαι να πεις για χειραγώγηση και ότι είναι έφηβος αλλά όχι παιδί? Τι δουλειά έχει ένας μαντραχαλος με ένα ΠΑΙΔΊ.. τίθεται ερώτημα για χειραγώγηση εννοείται πως για να έχει σχέση με ανήλικο είναι  ένα χειριστικος που ξέρει καλά να χειραγωγεί ανήλικα.  Εσύ θα μας βγάλεις το θύμα θύτη.. ντροπή για τον και καλά λογικό τρόπο σκέψης σου.

Βλακείες λες εσύ. Μην μου ξαναπαντήσεις. Ορίστε:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_consent_in_Europe

Τράβα πες βλάκες τους νομοθέτες. Υπάρχουν πολλοί που έχουν θεσπίσει το 14, και εδώ είναι το 15. Ένα-κάτω ένα-πάνω και μπορείς να επιχειρηματολογείς κατά το πως σε βολεύει. Αμ δεν είναι έτσι!

Γι' αυτό λέω ότι είναι θέμα ηθικής. Αν ο νομοθέτης έλεγε 12 θα το βούλωνες; Όχι βέβαια. (εσύ μπορεί και να το βούλωνες)

Επεξ/σία από randomcat
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Άρθρο 260 Σεξουαλικές πράξεις με ανηλίκους ή ενωπιόν τους
Από τον ελληνικό ποινικό κώδικα 
ΙΙΙ. Προσβολές της ανηλικότητας
Ισχύον Άρθρο: 

1. Όποιος ενεργεί σεξουαλική πράξη με πρόσωπο νεότερο των δεκαπέντε ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα με τα άρθρα 261 και 262, ως εξής: α) αν ο παθών δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, με κάθειρξη από δέκα ως δεκαπέντε έτη, β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, με κάθειρξη ως δέκα έτη και γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, με φυλάκιση από δύο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή.

Οπότε καταλήγουμε στο ότι ο γνωστός σου είναι εγκληματίας και κανονικά πρέπει να μπει φυλακή. 
Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Καταλαβαίνω απολύτως αυτό που γράφει ο randomcat παρεμπιπτόντως.

Η παιδοφιλία και η παιδεραστία δεν ισχύουν σε περιπτώσεις άνω των 13 ετων αλλά σε προεφηβική ηλικία. Κανεις δε θέλει η 13χρονη κορη, ανηψια, αδελφη κτλ να μπλέξει με έναν 23χρονο. Αυτό ομως που ολοι θα παραδεχτουν ειναι πως ειναι λιγο δυσκολο να ελεγχθει απόλυτα αυτή η ηλικία και ο παρορμιτισμός που τη διακρίνει, ειδικά όταν μιλάμε για πρώτο έρωτα κοκ.

Σε κάθε περίπτωση ο φίλος του ts πρέπει να διακόψει το συντομότερο. Οχι επειδη θα μπλέξει αλλά επειδη κάνει κακό στο κοριτσάκι

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, basketballfan είπε
Άρθρο 260 Σεξουαλικές πράξεις με ανηλίκους ή ενωπιόν τους
Από τον ελληνικό ποινικό κώδικα 
ΙΙΙ. Προσβολές της ανηλικότητας
Ισχύον Άρθρο: 

1. Όποιος ενεργεί σεξουαλική πράξη με πρόσωπο νεότερο των δεκαπέντε ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα με τα άρθρα 261 και 262, ως εξής: α) αν ο παθών δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, με κάθειρξη από δέκα ως δεκαπέντε έτη, β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, με κάθειρξη ως δέκα έτη και γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, με φυλάκιση από δύο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή.

Οπότε καταλήγουμε στο ότι ο γνωστός σου είναι εγκληματίας και κανονικά πρέπει να μπει φυλακή. 

μέχρι 5 χρόνια δεν πας φυλακή.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

μέχρι 5 χρόνια δεν πας φυλακή.. 

Όχι απαραίτητα. Μπορεί το δικαστήριο να πει ότι δεν είναι εξαγοράσιμη. 

Δημοσ.

Ρε συμφορίτες είναι δυνατόν, ότι είναι παράνομο το γνωρίζουμε όλοι, για πιο λόγο τσακώνεστε. Επίσης ηρεμήστε δεν είναι καθόλου εύκολο να ρουφιανέψεις τον φίλο σου. Πρώτα θα προσπαθήσεις να βοηθήσεις και μετά θα κρίνεις τι θα κάνεις, βέβαια ο καθένας με την δική του ιδεοσυγκρασία και ηθική.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

http://www.capital.gr/epikairotita/1999419/den-pane-fulaki-osoi-katadikastoun-gia-plimmelima

δε νομίζω να άλλαξε κάτι με την τωρινή κυβέρνηση (αν κρίνουμε και από άλλους σχετικούς νόμους που όλοι βγαίνουν έξω.. ) 

Δεν έχεις ιδέα. Η αποπλάνηση ανηλίκου δεν είναι ούτε για αστείο πλημέλλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...