Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε

Εμενα που το ρολοι ειναι μεσα στο σπιτι τους παιρνω εγω τηλεφωνο και δινω την ενδειξη...απλα θελει υπομονη...συνηθως αφηνω χαρτακι με την ενδειξη απεξω απο την πορτα

Μεσα στο σπιτι ? 

Μονοκατοικια να υποθεσω ...

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, k_w_t said:

Μεσα στο σπιτι ? 

Οι πιο πολλές το έχουν έξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η παροχη πρεπει να ειναι προσβασιμη .Σε νεους μετρητες δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι μεσα

Αλλο οτι  ο ΔΕΔΔΗΕ  κανει ...τα στραβα ματια και δεν υποχρεωνει να μεταφερθουν εξω οι υπαρχοντες μετρητες εντος σπιτιου , αυλης χωρις προσβαση κλπ .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Μεσα στο σπιτι ? 

ναι μονοκατοικια ειναι στην εισοδο του σπιτιου εχω κανει αιτημα ποσες φορες για να τον αντικαταστησουν αλλα τζιφος..τουλαχιστον εγω ειμαι καλυμενος απο μεριας μου.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Οι πιο πολλές το έχουν έξω.

Πολλές παλιές μονοκατοικίες  και καταστήματα έχουν ακόμα τους μετρητές μέσα.Τότε δεν ήταν υποχρεωτικό να είναι έξω.

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

βάλε μετρητή μέσα στον ηλεκτρολογικό σου πίνακα, ψηφιακό, δεν κοστίζει πολλά. Στην αγορά θα βρείς αρκετούς https://www.kafkas.gr/proionta/ilektrologiko-yliko/iliko-ragas/metrisi/ilektronika-organa/ilektronikoi-metrites-energeias/

Καλο ακούγεται αυτό. Υπαρχει τροπος  να βλεπεις τη μετρηση μεσα στο σπιτι?

Δημοσ.

Επιλέγοντας το Μηνιαίο Λογαριασμό, θα λαμβάνετε ΚΑΘΕ μήνα λογαριασμό ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Συγκεκριμένα θα λαμβάνετε:

• Τρεις διαδοχικούς μηνιαίους Έναντι λογαριασμούς.
  • Έναν Εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε 4 μήνες, όπως και σήμερα.

Tι αλλαζει αν το επιλεξω αυτο παιδια? εχω καποιο οφελος?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, rus είπε

Καλο ακούγεται αυτό. Υπαρχει τροπος  να βλεπεις τη μετρηση μεσα στο σπιτι?

μόλις το βάλει ο ηλεκτρολόγος έχεις καταγραφή και τα βλέπεις, υπάρχουν και smart μετρητές με WiFi για να το βλέπεις στο smartphone (κάπου στο 200άρι πάει αυτός).

Δημοσ.

Ρώτησε φίλος νωρίτερα και δρν πήρε απάντηση. Η κλιμακωτή χρέωση για κατανάλωση άνω των 2000 kwh εξακολουθεί να υφίσταται; Έχω την εντύπωση πως αυτή η τιμωρία στις μεγάλες καταναλώσεις έχει πάψει.. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, anikologr είπε

Ρώτησε φίλος νωρίτερα και δρν πήρε απάντηση. Η κλιμακωτή χρέωση για κατανάλωση άνω των 2000 kwh εξακολουθεί να υφίσταται; Έχω την εντύπωση πως αυτή η τιμωρία στις μεγάλες καταναλώσεις έχει πάψει.. 

Πόσο δύσκολο είναι να βρει τον τιμοκατάλογο της ΔΕΗ ; 

image.png.beb854df7b344ba5f56c6adf0572a27e.png

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

μόλις το βάλει ο ηλεκτρολόγος έχεις καταγραφή και τα βλέπεις, υπάρχουν και smart μετρητές με WiFi για να το βλέπεις στο smartphone (κάπου στο 200άρι πάει αυτός).

Ο ηλεκτρολογoς θα το βαλει διπλα στο μετρητη? Αρα αν εισαι σε οροφο θα πρεπει να κατεβαινεις συνεχεια κατω να το βλέπεις.

Αν πρεπει να δωσεις όμως 200ε για να το βλέπεις στο pc/κινητο σου, τοτε το ξεχναμε :-(

1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Πόσο δύσκολο είναι να βρει τον τιμοκατάλογο της ΔΕΗ ; 

image.png.beb854df7b344ba5f56c6adf0572a27e.png

Υπαρχει διαφορά αν καποιες από τις 2000+ κιλοβατώρες είναι καταναλωμένες στο νυχτερινο?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, rus είπε

Ο ηλεκτρολογoς θα το βαλει διπλα στο μετρητη? Αρα αν εισαι σε οροφο θα πρεπει να κατεβαινεις συνεχεια κατω να το βλέπεις.

Όχι, μόνο στον ηλεκτρολογικό σου πίνακα το βάζεις (ότι βάζεις). Πουθενά αλλού.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rus είπε

Υπαρχει διαφορά αν καποιες από τις 2000+ κιλοβατώρες είναι καταναλωμένες στο νυχτερινο?

Όπως το μεταφράζω, επειδή λέει "στο σύνολο της κατανάλωσης", μάλλον ανεβαίνεις κλίμακα στις ημερήσιες όταν περάσεις τις 2000 σε σύνολο

Όμως δε ξέρω αν κάνουν κάποιον επιμερισμό ή όχι

Δηλαδή αν έχεις 1600 + 800, αν πληρώνεις 400 ημερήσιες με την επόμενη χρέωση ή αν κάνουν επιμερισμό (π.χ. τα 2/3 από τις υπερβάλλουσες, δηλαδή τα 2/3 των 400)

Χλωμό το βλέπω, μάλλον τις παίρνει η μπάλα όλες (και τις 400 στο παραπάνω παράδειγμα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...