Προς το περιεχόμενο

iptv


skit96

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα στην ομαδα και καλη χρονια! πηρα προσφατα μια turbo x 49 4k γενικα για τα λεφτα της ειμαι κομπλε! εχω ενα θεμα θελω να κατεβασω το προγραμμα iptv για να βαλω το playlist μου και να βλεπω livestreming αλλα το συγκεκριμενο προγραμμα το εχει μονο η samsung και η lg πηρα τηλεφωνω στο πλαισιο μ λεει δεν υπαρχει εφαρμογη για turbo x υπαρχει καποια παρομεια εφαρμοφη που μπορω να κατεβασω και να περασω στην turbo x? ευχαριστω πολυ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 χρόνια αργότερα...

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές IPTV για συσκευές Android που μπορείτε να δοκιμάσετε στο Turbo X 49 4K σας. Εδώ είναι μερικές επιλογές:

  1. IPTV Smarters Pro: Αυτή είναι μια δημοφιλής εφαρμογή IPTV που υποστηρίζει πολλαπλές λίστες αναπαραγωγής και μορφές EPG (Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος). Μπορείτε να το κατεβάσετε από το Google Play Store ή απευθείας από τον ιστότοπο IPTV Smarters.
  2. GSE Smart IPTV: Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης πολλαπλές λίστες αναπαραγωγής και μορφές EPG και έχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το Google Play Store ή από τον ιστότοπο GSE Smart IPTV.
  3. Perfect Player: Αυτή είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή IPTV που υποστηρίζει διάφορες μορφές λίστας αναπαραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των M3U και XSPF. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο EPG και υποστηρίζει catch-up TV. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το Google Play Store ή απευθείας από τον ιστότοπο του Perfect Player.

Πριν κάνετε λήψη και εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής IPTV στο Turbo X 49 4K, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή "Άγνωστες πηγές" στις ρυθμίσεις της συσκευής σας για να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών εκτός του Google Play Store. Επίσης, να γνωρίζετε τους πιθανούς κινδύνους από τη χρήση ανεπίσημων εφαρμογών IPTV, όπως ζητήματα ασφάλειας και απορρήτου, καθώς και τη δυνατότητα παράνομης πρόσβασης σε περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

 

mapquest driving directions

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...