Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοήθεια παιδιά γιατί είμαι άσχετη... Ας πούμε ότι θέλω να στείλω ένα δέμα 0.5 κιλο και θέλω να το πληρώσει ο παραλήπτης με αντικαταβολή... Εμένα πως θα μου ερθουν τα χρήματα; πρέπει αναγκάστηκα να τα στείλουν σε τραπεζικό λογαριασμό; ή τα δίνουν και σε μετρητά; Επίσης κοίταξα σε πολλά κουριερ τον τιμοκατάλογο στα περισσότερα βγαίνει 10€ και πάνω η αποστολή. Δεν είναι πολλά για μισό κιλό δέμα ή κοίταξα λάθος ; ευχαριστώ και συγνώμη για το κατεβατό 

Δημοσ.

Οι κούριερ από πάντα ήταν ακριβές...

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ΕΛΤΑ, το κόστος αποστολής δέματος μισού κιλού είναι 2,60€ συν 2,30€ η αντικαταβολή.

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Χριστινα Γ. είπε

Βοήθεια παιδιά γιατί είμαι άσχετη... Ας πούμε ότι θέλω να στείλω ένα δέμα 0.5 κιλο και θέλω να το πληρώσει ο παραλήπτης με αντικαταβολή... Εμένα πως θα μου ερθουν τα χρήματα; πρέπει αναγκάστηκα να τα στείλουν σε τραπεζικό λογαριασμό; ή τα δίνουν και σε μετρητά; Επίσης κοίταξα σε πολλά κουριερ τον τιμοκατάλογο στα περισσότερα βγαίνει 10€ και πάνω η αποστολή. Δεν είναι πολλά για μισό κιλό δέμα ή κοίταξα λάθος ; ευχαριστώ και συγνώμη για το κατεβατό 

Καλημέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά.τα βάζουν στη τράπεζα τα χρήματα

Δημοσ.

Καλημέρα, καλή χρονιά! 

Με ΕΛΤΑ μπορείς να στειλεις όπως έγραψε ο Joshua και τα λεφτά τα παίρνεις μετρητά μετά από λίγες μέρες.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Οι κούριερ από πάντα ήταν ακριβές...

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ΕΛΤΑ, το κόστος αποστολής δέματος μισού κιλού είναι 2,60€ συν 2,30€ η αντικαταβολή

Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση.Καλή χρόνια σε όλους! 

Δημοσ.

Tα ΕΛΤΑ σου στέλνουν ειδοποίση περίπου μια βδομάδα αφ ότου έχει παραλάβει ο άλλος το δέμα. Απλά για μικρά πακέτα κάνετε πάντα διευκρίνηση να φεύγει ως δεμα με tracking γιατί παλαιότερα τα στέλνανε και ως επιστολές με περισσότερα μεταφορικά.

Όσον αφορά τις courier η ΕΛΤΑ Courier σου στέλνει ειδοποιητήριο και πας πάλι στο ταχυδρομίο για να πάρεις τα λεφτά, η speedex στα δίνει στο κατάστημά της μετρητά, η γενική ταχυδρομική σου κάνει κατάθεση στην εθνική αν θυμάμαι καλά και κρατάει και προμήθεια. Με την ACS δεν έχει τύχει να στείλω με αντικαταβολή οπότε δεν ξέρω.

Πάντως αν ο άλλος δε το βιάζεται και μπορεί να περιμένει 4-5 μέρες το απλό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ είναι η καλύτερη λύση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1988panos2171 είπε

Tα ΕΛΤΑ σου στέλνουν ειδοποίση περίπου μια βδομάδα αφ ότου έχει παραλάβει ο άλλος το δέμα. Απλά για μικρά πακέτα κάνετε πάντα διευκρίνηση να φεύγει ως δεμα με tracking γιατί παλαιότερα τα στέλνανε και ως επιστολές με περισσότερα μεταφορικά.

Όσον αφορά τις courier η ΕΛΤΑ Courier σου στέλνει ειδοποιητήριο και πας πάλι στο ταχυδρομίο για να πάρεις τα λεφτά, η speedex στα δίνει στο κατάστημά της μετρητά, η γενική ταχυδρομική σου κάνει κατάθεση στην εθνική αν θυμάμαι καλά και κρατάει και προμήθεια. Με την ACS δεν έχει τύχει να στείλω με αντικαταβολή οπότε δεν ξέρω.

Πάντως αν ο άλλος δε το βιάζεται και μπορεί να περιμένει 4-5 μέρες το απλό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ είναι η καλύτερη λύση.

Με ACS, αν θυμάμαι καλά, πάει γύρω στα 16€.

TS, προτείνω ΕΛΤΑ δαγκωτό. Πολλές φορές έχει τύχει να στείλω κάτι και να 'ναι στον παραλήπτη την επόμενη ημέρα. Μες στις επόμενες τρεις ημέρες, έρχεται ο ταχυδρόμος και μου πληρώνει το κόστος τής αντικαταβολής. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι πως, εάν θες να πληρώσει ο παραλήπτης τα έξοδα, να τα συμπεριλάβεις στο ποσό τής αντικαταβολής. Μόνο courier δίνει την επιλογή τού να πληρώσει τα έξοδα ο παραλήπτης με το ποσό που θα βάλεις αντικαταβολή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...