Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Βοήθεια παιδιά γιατί είμαι άσχετη... Ας πούμε ότι θέλω να στείλω ένα δέμα 0.5 κιλο και θέλω να το πληρώσει ο παραλήπτης με αντικαταβολή... Εμένα πως θα μου ερθουν τα χρήματα; πρέπει αναγκάστηκα να τα στείλουν σε τραπεζικό λογαριασμό; ή τα δίνουν και σε μετρητά; Επίσης κοίταξα σε πολλά κουριερ τον τιμοκατάλογο στα περισσότερα βγαίνει 10€ και πάνω η αποστολή. Δεν είναι πολλά για μισό κιλό δέμα ή κοίταξα λάθος ; ευχαριστώ και συγνώμη για το κατεβατό
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Οι κούριερ από πάντα ήταν ακριβές... Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ΕΛΤΑ, το κόστος αποστολής δέματος μισού κιλού είναι 2,60€ συν 2,30€ η αντικαταβολή. 2
vrwmiaris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Χριστινα Γ. είπε Βοήθεια παιδιά γιατί είμαι άσχετη... Ας πούμε ότι θέλω να στείλω ένα δέμα 0.5 κιλο και θέλω να το πληρώσει ο παραλήπτης με αντικαταβολή... Εμένα πως θα μου ερθουν τα χρήματα; πρέπει αναγκάστηκα να τα στείλουν σε τραπεζικό λογαριασμό; ή τα δίνουν και σε μετρητά; Επίσης κοίταξα σε πολλά κουριερ τον τιμοκατάλογο στα περισσότερα βγαίνει 10€ και πάνω η αποστολή. Δεν είναι πολλά για μισό κιλό δέμα ή κοίταξα λάθος ; ευχαριστώ και συγνώμη για το κατεβατό Καλημέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά.τα βάζουν στη τράπεζα τα χρήματα
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα, καλή χρονιά! Με ΕΛΤΑ μπορείς να στειλεις όπως έγραψε ο Joshua και τα λεφτά τα παίρνεις μετρητά μετά από λίγες μέρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Οι κούριερ από πάντα ήταν ακριβές... Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ΕΛΤΑ, το κόστος αποστολής δέματος μισού κιλού είναι 2,60€ συν 2,30€ η αντικαταβολή Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση.Καλή χρόνια σε όλους!
dimikout89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Όπως είπαν και οι από πάνω ΕΛΤΑ δαγκωτό είναι το οικονομικότερο
1988panos2171 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Tα ΕΛΤΑ σου στέλνουν ειδοποίση περίπου μια βδομάδα αφ ότου έχει παραλάβει ο άλλος το δέμα. Απλά για μικρά πακέτα κάνετε πάντα διευκρίνηση να φεύγει ως δεμα με tracking γιατί παλαιότερα τα στέλνανε και ως επιστολές με περισσότερα μεταφορικά. Όσον αφορά τις courier η ΕΛΤΑ Courier σου στέλνει ειδοποιητήριο και πας πάλι στο ταχυδρομίο για να πάρεις τα λεφτά, η speedex στα δίνει στο κατάστημά της μετρητά, η γενική ταχυδρομική σου κάνει κατάθεση στην εθνική αν θυμάμαι καλά και κρατάει και προμήθεια. Με την ACS δεν έχει τύχει να στείλω με αντικαταβολή οπότε δεν ξέρω. Πάντως αν ο άλλος δε το βιάζεται και μπορεί να περιμένει 4-5 μέρες το απλό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ είναι η καλύτερη λύση.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, 1988panos2171 είπε Tα ΕΛΤΑ σου στέλνουν ειδοποίση περίπου μια βδομάδα αφ ότου έχει παραλάβει ο άλλος το δέμα. Απλά για μικρά πακέτα κάνετε πάντα διευκρίνηση να φεύγει ως δεμα με tracking γιατί παλαιότερα τα στέλνανε και ως επιστολές με περισσότερα μεταφορικά. Όσον αφορά τις courier η ΕΛΤΑ Courier σου στέλνει ειδοποιητήριο και πας πάλι στο ταχυδρομίο για να πάρεις τα λεφτά, η speedex στα δίνει στο κατάστημά της μετρητά, η γενική ταχυδρομική σου κάνει κατάθεση στην εθνική αν θυμάμαι καλά και κρατάει και προμήθεια. Με την ACS δεν έχει τύχει να στείλω με αντικαταβολή οπότε δεν ξέρω. Πάντως αν ο άλλος δε το βιάζεται και μπορεί να περιμένει 4-5 μέρες το απλό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ είναι η καλύτερη λύση. Με ACS, αν θυμάμαι καλά, πάει γύρω στα 16€. TS, προτείνω ΕΛΤΑ δαγκωτό. Πολλές φορές έχει τύχει να στείλω κάτι και να 'ναι στον παραλήπτη την επόμενη ημέρα. Μες στις επόμενες τρεις ημέρες, έρχεται ο ταχυδρόμος και μου πληρώνει το κόστος τής αντικαταβολής. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι πως, εάν θες να πληρώσει ο παραλήπτης τα έξοδα, να τα συμπεριλάβεις στο ποσό τής αντικαταβολής. Μόνο courier δίνει την επιλογή τού να πληρώσει τα έξοδα ο παραλήπτης με το ποσό που θα βάλεις αντικαταβολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα