Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Έχω το Xiaomi Redmi Note 5(4/64) και αναρωτιέμαι αν γίνεται να περάσω την gcam, χωρίς να κάνω root την συσκευή. 

Ψάχνοντας βρήκα πως γίνεται αν ξεκλειδώσω πρώτα το bootloader. Απλή διαδικασία φαίνεται.

Αλλά, δεν βρήκα κάποιον οδηγό που να περιγράφει όλη την διαδικασία.

Αν κάποιος έχει ασχοληθεί, ας μου δώσει τα φώτα του.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papageorge007 είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Έχω το Xiaomi Redmi Note 5(4/64) και αναρωτιέμαι αν γίνεται να περάσω την gcam, χωρίς να κάνω root την συσκευή. 

Ψάχνοντας βρήκα πως γίνεται αν ξεκλειδώσω πρώτα το bootloader. Απλή διαδικασία φαίνεται.

Αλλά, δεν βρήκα κάποιον οδηγό που να περιγράφει όλη την διαδικασία.

Αν κάποιος έχει ασχοληθεί, ας μου δώσει τα φώτα του.

Είσαι σίγουρος ότι είναι απλή?

Για να σου δώσει η Xiaomi κωδικό για ξεκλείδωμα bootloader πρέπει να περάσουν 3 μήνες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, saruman123 είπε

Είσαι σίγουρος ότι είναι απλή?

Για να σου δώσει η Xiaomi κωδικό για ξεκλείδωμα bootloader πρέπει να περάσουν 3 μήνες.

Ναι, το είδα αυτό για τους τρεις μήνες, αλλά η όλη διαδικασία είναι απλή απ'την στιγμή που θα πάρεις τον κωδικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία εσύ ξέρεις.

Κάτσε να βρω την διαδικασία.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31985-Ξεκλείδωμα-του-Bootloader-Νέα-Μέθοδος-Ενημέρωση-16-06-2018/#post620587

Ενδέχεται να περάσεις πρώτα την Official Developer rom .

Θα την βρεις εδώ https://en.miui.com/thread-2340434-1-1.html

Η ευθύνη δική σου και καλή επιτυχία.

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το έκανα σε Redmi Note 4X. Η διαδικασία ήταν η εξής: ξεκλειδώνω bootloader, η Xiaomi μου έστειλε τον κωδικό σε 2-3 μέρες, όχι και 3 μήνες που λένε κάποιοι! Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τώρα, κάτι.

Μετά, άνοιξα κάποιο αρχείο και έθεσα το camera2api από 0 σε 1.

Μετά δοκίμασα διαδοχικά διάφορα apk, ποιο θα μου κάτσει καλύτερα, και τέλος. Δεν χρειάστηκε σε καμία περίπτωση, να φλασάρω rom, είμαι ακόμα με την στοκ.
Η μόνη "παρενέργεια" είναι, ότι χρειάστηκε να φλασάρω custom recovery (TWRP) μετά το ξεκλείδωμα του bootloader. Από τότε δεν περνάει upgrades το κινητό, και πρέπει να αναβαθμίσω manually με την κατάλληλη rom, οπότε το χω αφήσει έτσι, γιατί βαριέμαι να τα κάνω πάλι από την αρχή (αν περάσω original rom πάει η google camera και φυσικά και η custom recovery).

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, patrickdrd είπε

τοσο καλη ειναι αυτη η google camera;

τι ρολο παιζει και που την βρισκουμε;

Μπορείς να δεις δήγματα από διάφορα κινητά στο ανάλογο ποστ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, patrickdrd είπε

τοσο καλη ειναι αυτη η google camera;

τι ρολο παιζει και που την βρισκουμε;

Μέρα με την νύχτα που λένε!!! Υπάρχουν διάφορα apks που κυκλοφορούν στο xda-devlelopers, και αλλού. Βασική προϋπόθεση για να τρέξει, είναι η συσκευή να έχει ενεργοποιημένο το camera2api, που σε μερικές υπάρχει από τον κατασκευαστή, σε άλλες μπορεί να το ενεργοποιήσει ο χρήστης με root ή και χωρίς, με την κατάλληλη κάθε φορά διαδικασία.

Επεξ/σία από mechpanos
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mechpanos είπε

Μέρα με την νύχτα που λένε!!! Υπάρχουν διάφορα apks που κυκλοφορούν στο xda-devlelopers, και αλλού. Βασική προϋπόθεση για να τρέξει, είναι η συσκευή να έχει ενεργοποιημένο το camera2api, που σε μερικές υπάρχει από τον κατασκευαστή, σε άλλες μπορεί να το ενεργοποιήσει ο χρήστης με root ή και χωρίς, με την κατάλληλη κάθε φορά διαδικασία.

Δεν θέλει ρουταρησμα μόνο ξεκλείδωμα του bootloader.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, saruman123 είπε

Μπορείς να δεις δήγματα από διάφορα κινητά στο ανάλογο ποστ.

Δηγματα.... Εχω μερικα απο 10 χρονων οταν με δαγκωσε ενα σκυλι..... Αυτα μετρανε;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...