Προς το περιεχόμενο

ΕΕΤΤ: Οι νέες αλλαγές για συμβόλαια Internet, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 4/1/2019 στις 7:33 ΜΜ, mimis13 είπε

Δεν υπάρχει νόμος που το απαγορεύει αυτό; Ειλικρινά, δεν το καταλαβαίνω γιατί να γίνει αυτό. Παναγία μου... Και που πάνε τότε όλες οι κρατήσεις;

 

ειναι σαν τα νταβατζηλικια της δεη . Δεν σου βαζουν νεα χαρατσια φορους αλλα στα περνουν στο σιγουρο π.χ. μεσω δεη κτλ . Ε καποια στιγμη απλα δεν θα εχουν να παρουν μια διοτι δεν θα εχουν να δωσουν μια. Πληρωνεις για το ρευμα 90ε μαζι με φπα κ πληρωνεις 120ε νταβατζηλικα στο συνολο 210ε κ λες τι εγινε... Οτι να ναι αλλα καλα μας κανουν αφου βρισκουν κ φυσικα και καλα θα μας κανουν .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

On 05/01/2019 at 06:41, fg9000 said:

Ευχαριστούμε για το μάθημα αλλά επι της ουσίας δεν λες τίποτα. Δεν έχω μπερδέψει κάτι, εσύ μπερδεύεις την ταχύτητα συγχρονισμού με το εύρος στο download που έγραψα. Σε άλλο πράγμα αναφέρομαι και όχι στην τεχνολογία του χαλκού.

Επίσης 2 - 3 φορές αναφέρεις ότι "ήταν θέμα backbone", προφανώς το θέμα δεν είναι το backbone αλλά τα καβούρια στις τσέπες. Διότι πολύ απλά ανέφερες ότι στις ώρες αιχμής παρατηρούνται μειωμένες ταχύτητες. Κακός βεβαια διότι ακόμα και τότε ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να προσφέρει ταχύτητες.

i give up.εξηγησα οτι ειχα να εξηγησω πιο πανω.ετσι ειναι το adsl και ετσι παιζει. το adsl επηρεαζεται απο αυτα τα πραγματα.αν εσυ θες να πληρωνεις adsl και να εχεις 20 δεν γινεται.αν με αυτα τα λεφτα θα επρεπε να παιρνεις αλλη τεχνολογια που θα σου δινει 20 αυτο ειναι αλλη ιστορια.δεν μιλαω το τι θα πρεπε να παιρνουμε. αλλα με βαση αυτο που παιρνουμε που λεγεται adsl τοτε ισχυουν τα παραπανω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...