Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα.

εχω αγορασει αυτο

https://www.skroutz.gr/s/7987415/TP-LINK-TL-WA855RE-v1.html

στη μεζονετα που ειμαι, δινει πλεον στον επανω οροφο μπομπα σημα. αλλα με το raspberry pi που εχω, κανει διαφορα θεματακια και για αυτο σκεφτομαι να παρω κατι αντιστοιχο, που να μπορω να συνδεθω ομως πανω του, και με εθερνετ. εχουμε να προτεινουμε καποιο καλο μοντελο? πολλα που εχουν εθερνετ, ειναι μονο για να συνδεθεις σε αυτα και να πειραξεις τα σετινγκς. δεν δινουν ιντερνετ απο την εθερνετ. ευχαριστω

Επεξ/σία από burnin
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μπορεί να δουλέψει και ως Client (ταυτόχρονα με Repeater/Extender), δηλαδή να συνδεθεί ασύρματα με τον router και να το δώσει (εκτός από ασύρματα)  ενσύρματα σε μία συσκευή (ή κάποιο switch).

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jkoukos είπε

Το συγκεκριμένο μπορεί να δουλέψει και ως Client (ταυτόχρονα με Repeater/Extender), δηλαδή να συνδεθεί ασύρματα με τον router και να το δώσει (εκτός από ασύρματα)  ενσύρματα σε μία συσκευή (ή κάποιο switch).

φιλε κοβω το κεφαλι μου οτι δεν γινεται. ή καλυτερα, το εκοβα. και ειχες δικιο. ειμαι σιγουρος πως το ειχα διαβασει καπου πως η θυρα εθερνετ δεν ηταν για να δινει ιντερνετ. δεν εχω λογια για να σε ευχαριστησω. να εισαι καλα. με γλιτωσες πολλα λεφτα

Δημοσ.

Ο jkoukos είναι εγγύηση. Ό,τι αναφέρει είναι πάντοτε σωστό, τεκμηριωμένο κι ιερό ευαγγέλιο στον χώρο της δικτύωσης. :)

Αναμένουμε feedback για το πως τα πάει το Pi με το Ethernet από το repeater.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις ‎6‎/‎1‎/‎2019 στις 11:52 ΠΜ, rafa1919 είπε

Ο jkoukos είναι εγγύηση. Ό,τι αναφέρει είναι πάντοτε σωστό, τεκμηριωμένο κι ιερό ευαγγέλιο στον χώρο της δικτύωσης. :)

Αναμένουμε feedback για το πως τα πάει το Pi με το Ethernet από το repeater.

φιλε λυθήκαν ολα τα προβληματα. Απίστευτο. Βρήκα την υγεια μου. Δεν εχω λογια. Ναναι καλα το παιδι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...