tobindax Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Αν είσαι κορόιδο και πληρώσεις πολλαπλάσια για 50Mbit ή έστω τα ψίχουλα των 30 σου κάνουν και χάρη. Υπάρχει τρόπος να κάνουμε κάτι πέρα από το να το "διαδώστε"; 1
tobindax Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Τα ιντερνέτια μη τα κατηγοράς, αυτά σου δείνουν για να φας. Ε μα ναι, κάτσε ρε φίλε στο 24άρι είμαστε από τη δεκαετία του 90 που λέει ο λόγος. Σε λίγο θα μας λένε ότι και θα μας αυξήσουν και την τιμή για ιντερνέτια ταχύτητας 20ετίας. Τι λέω, το κάνουν ήδη. 2
molot12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξέρουν τι κάνουν, θα μας εξαναγκάσουν να μεταβούμε σε VDSL με μεγαλύτερες χρεώσεις, με νέους routers και με τωρινές ταχύτητες +50% επιπλέον Υποτίθεται έχουμε έως 24Mbps και μετά βιας πιάνουμε 10 -12Mbps (παλιά είμασταν στα 8Mbps). Θα μας βάλουν να πληρώσουμε για έως 50Mbps και θα πιάνουμε 25Mbps !!! Ακόμα δεν καταλάβατε οτι σε μια γραμμή 24αρα "κουμπώνουν" 2 πελάτες ; (παλιότερα βάζαν 3 24/3=8Μbps) απλά μαθηματικά. Οι διακαιολογίες γνωστές, έχει θόρυβο η γραμμή, είστε μακριά απο το dslan...παραμύθια. Εχουμε τα υψηλότερα τηλεπικοινωνιακά τέλη στην ΕΕ. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από molot12 1 5 3
infin1tyGR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, molot12 said: Ακόμα δεν καταλάβατε οτι σε μια γραμμή 24αρα "κουμπώνουν" 2 πελάτες ; (παλιότερα βάζαν 3 24/3=8Μbps) απλά μαθηματικά. Οι διακαιολογίες γνωστές, έχει θόρυβο η γραμμή, είστε μακριά απο το dslan...παραμύθια. Μπορείς να μας εξηγήσεις τεχνικά πώς το έκαναν αυτό; Γιατί εσύ δεν λες ότι το bandwidth είναι λιγότερο (που αυτό είναι γνωστό), αλλά ότι ένας χρήστης κλειδώνει σε χαμηλότερη ταχύτητα επειδή 2 ή 3 άτομα μοιράζονται την ίδια γραμμή! Δηλαδή παίρνει ο ένας τις χαμηλές συχνότητες κλειδώνει στα 12 Mbps, και ένας άλλος παίρνει τις υψηλότερες, που είναι πολύ πιο ευάλωτες στην εξασθένιση, οπότε κλειδώνει και αυτός στα 12, σύνολο και οι 2 μαζί 24. Καλό είναι να μαθαίνετε πώς δουλεύουν κάποια πράγματα πριν αρχίσετε τις θεωρίες συνωμοσίας. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από infin1tyGR 10 2
manolis940 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, molot12 είπε Ακόμα δεν καταλάβατε οτι σε μια γραμμή 24αρα "κουμπώνουν" 2 πελάτες ; (παλιότερα βάζαν 3 24/3=8Μbps) απλά μαθηματικά. Οι διακαιολογίες γνωστές, έχει θόρυβο η γραμμή, είστε μακριά απο το dslan...παραμύθια. Εχουμε τα υψηλότερα τηλεπικοινωνιακά τέλη στην ΕΕ. Εδώ όπου διαμένω έχω δύο γραμμές 24αρες Μονοκατοικία : 18Mbps+ Γραφείο σε πολυκατοικία : 23Mbps Λες να μην μου μιλάνε οι γείτονες μου επειδή τους τρώγω το χωράφι ; Αυτά που σου λένε δεν είναι παραμύθια. Το σήμα μέσα στο χαλκό έχει απώλειες. Αυτές οι απώλειες αυξάνονται όσο απομακρύνεσαι. Το ζήτημα είναι να υπάρχει σύντομη διαδρομή μέσω του χαλκού προς στο dslan και από κει και πέρα η οπτική ίνα δεν κωλώνει 13 ώρες πριν, tobindax είπε Υπάρχει τρόπος να κάνουμε κάτι πέρα από το να το "διαδώστε"; Σπαμάρισμα στις τηλεφωνικές γραμμές, DDOS attacks αλλά άντε να οργανώσεις κάτι τέτοιο ... Νομικά απ την στιγμή που υπογράφεις για μέχρι 50 και όχι ακριβώς 50 δεν νομίζω να σε παίρνει να κάνεις κάτι νομικά Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από manolis940
HateMe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Εγώ πάντως έχω 24ρα vodafone και κλειδώνω στα 21-22 (εκτός Αθήνας κιόλας)
skiabox Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, molot12 είπε Ξέρουν τι κάνουν, θα μας εξαναγκάσουν να μεταβούμε σε VDSL με μεγαλύτερες χρεώσεις, με νέους routers και με τωρινές ταχύτητες +50% επιπλέον Υποτίθεται έχουμε έως 24Mbps και μετά βιας πιάνουμε 10 -12Mbps (παλιά είμασταν στα 8Mbps). Θα μας βάλουν να πληρώσουμε για έως 50Mbps και θα πιάνουμε 25Mbps !!! Ακόμα δεν καταλάβατε οτι σε μια γραμμή 24αρα "κουμπώνουν" 2 πελάτες ; (παλιότερα βάζαν 3 24/3=8Μbps) απλά μαθηματικά. Οι διακαιολογίες γνωστές, έχει θόρυβο η γραμμή, είστε μακριά απο το dslan...παραμύθια. Εχουμε τα υψηλότερα τηλεπικοινωνιακά τέλη στην ΕΕ. Εγώ από το mini dslam πάντως είμαι 15 μέτρα!
dimitris_sal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Εχω παντως εχω 100αρα . 200άρα έχεις αλλα την μοιράζεσαι με άλλον χωρίς να το ξέρεις Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από dimitris_sal 1
Comic maniak Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε 200άρα έχεις αλλα την μοιράζεσαι με άλλον χωρίς να το ξέρεις Οχι...
dimitris_sal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Οχι... Ασφαλώς και οχι! Αστειεύομαι!
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, molot12 είπε Ξέρουν τι κάνουν, θα μας εξαναγκάσουν να μεταβούμε σε VDSL με μεγαλύτερες χρεώσεις, με νέους routers και με τωρινές ταχύτητες +50% επιπλέον Υποτίθεται έχουμε έως 24Mbps και μετά βιας πιάνουμε 10 -12Mbps (παλιά είμασταν στα 8Mbps). Θα μας βάλουν να πληρώσουμε για έως 50Mbps και θα πιάνουμε 25Mbps !!! Ακόμα δεν καταλάβατε οτι σε μια γραμμή 24αρα "κουμπώνουν" 2 πελάτες ; (παλιότερα βάζαν 3 24/3=8Μbps) απλά μαθηματικά. Οι διακαιολογίες γνωστές, έχει θόρυβο η γραμμή, είστε μακριά απο το dslan...παραμύθια. Εχουμε τα υψηλότερα τηλεπικοινωνιακά τέλη στην ΕΕ. Εντολη της Ε.Ε ειναι να εχουμε ολοι VDSL αν θυμαμαι καλα μεχρι το 2020, δεν γινεται αλλιως, η τεχνολογια προχωραει.
bromiaris Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 14 ώρες πριν, tobindax είπε Ε μα ναι, κάτσε ρε φίλε στο 24άρι είμαστε από τη δεκαετία του 90 που λέει ο λόγος. Την δεκαετία του 90 το πολύ να είχαμε 256k dial up και ούτε καν ονειρευόμασταν 24mbps… 4
tobindax Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, bromiaris είπε Την δεκαετία του 90 το πολύ να είχαμε 256k dial up και ούτε καν ονειρευόμασταν 24mbps… " που λέει ο λόγος." 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα