tobindax Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, Salvation81 είπε Εντολη της Ε.Ε ειναι να εχουμε ολοι VDSL αν θυμαμαι καλα μεχρι το 2020, δεν γινεται αλλιως, η τεχνολογια προχωραει. Έλα, ισχύει αυτό; Άλλη μια καλή κίνηση της ΕΕ που είναι ανίκανη η Ελλάδα να κάνει από μόνη της. Μνημόνια μέχρι να λιώσουμε (που λέει ο λόγος, τα καλά μέρη χωρίς τους φόρους).
spyros007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Απο οσο γνωριζω πρεπει να γινουν ευριζωνικες (voip η τηλ)μεχρι το 20 αλλα εινα οδηγεια δηλ όποιος θελει ακολουθει. 1
skiabox Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, tobindax είπε Έλα, ισχύει αυτό; Άλλη μια καλή κίνηση της ΕΕ που είναι ανίκανη η Ελλάδα να κάνει από μόνη της. Μνημόνια μέχρι να λιώσουμε (που λέει ο λόγος, τα καλά μέρη χωρίς τους φόρους). Δεν σώζεσαι αν χρησιμοποιείς την τεχνολογία μόνο για παιχνίδια! Μόνο αν μπει στη δημόσια διοίκηση θα δεις οικονομικό όφελος (επενδύσεις δηλαδή μιας και δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα). 1
bromiaris Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, skiabox είπε Δεν σώζεσαι αν χρησιμοποιείς την τεχνολογία μόνο για παιχνίδια! Μόνο αν μπει στη δημόσια διοίκηση θα δεις οικονομικό όφελος (επενδύσεις δηλαδή μιας και δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα). Τι ;;;;;; Δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα;;;;;;;; Έλα μην μας το χαλάς! Εδώ δεκάδες έκαναν πολιτικές καριέρες υποστηρίζοντας το, και ο Λαός τους ψήφιζε γιατί το πιστεύει…!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 πλέον όμως όπου υπάρχει καμπίνα VDSL θα μπορουσαν να μπαίνουν και οι γραμμές 24Mbps ειδικά σε πολύ προβληματικές περιοχές και να πιάνουν την πλήρη ταχύτητα. Βεβαια σου λέει με 5-10 ευρώ παραπάνω το μήνα βάλε VDSL..
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 VDSL θα βάλουν μόνο κοντά σε αστικά κέντρα και Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα που έχετε επιλογές και πολλούς παροχους . Εντολή της Ε.Ε λέγανε ότι είναι και η "ευρυζωνικη "και μας το χουν κάνει ευρύκολο για να γλυτώνουν ζεύγη 1
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε VDSL θα βάλουν μόνο κοντά σε αστικά κέντρα και Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα που έχετε επιλογές και πολλούς παροχους . Εντολή της Ε.Ε λέγανε ότι είναι και η "ευρυζωνικη "και μας το χουν κάνει ευρύκολο για να γλυτώνουν ζεύγη VDSL παντως υπαρχει σε πολλες περιοχες στην χωρα, φυσικα οχι παντου γιατι δεν ειναι οτι πιο εφικτο (οταν καποιος παει και χτιζει στου διαολου τον πατο που δεν υπαρχει υποδομη και δεν δεχεται να πληρωσει τα ζητουμενα για να φτασει μεχρι εκει ο ΟΤΕ δεν μπορει να ζηταει θαυματα. Δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα ξερω αρκετες τετοιες περιπτωσεις που θεωρουν δεδομενο πως ο ΟΤΕ πρεπει να περασει γραμμες σε ολοκληρη περιοχη για 1 σπιτι).
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Κρατώ πολύ μικρο καλάθι για να πιστέψω ότι θα έχω vdsl χωρίς προβλήματα 100 μ από κεντρική λεωφορο και ουτε 1000μ από κέντρο .Αν έχει τελικά διαθέσιμη η wind θα πάω σε 6 μήνες με ένα χρονο .
Alegreto Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Εγώ παιδιά δεν ξέρω τι λέτε , πλήρωνα στηVodafone για 24αρα και είχα μόνο 3 mbps ,τώρα έβαλα την 50αρα και με 5,50 ευρώ παραπάνω πιάνω 44-46 mbps.. Down load πρίν με το ζόρι 600 kbps και τώρα 5,5 Mbps..
tobindax Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, skiabox είπε Δεν σώζεσαι αν χρησιμοποιείς την τεχνολογία μόνο για παιχνίδια! Μόνο αν μπει στη δημόσια διοίκηση θα δεις οικονομικό όφελος (επενδύσεις δηλαδή μιας και δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα). 4 ώρες πριν, bromiaris είπε Τι ;;;;;; Δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα;;;;;;;; Έλα μην μας το χαλάς! Εδώ δεκάδες έκαναν πολιτικές καριέρες υποστηρίζοντας το, και ο Λαός τους ψήφιζε γιατί το πιστεύει…!!!! Γιατί; Δεν κατάλαβα. Δεν μπορεί ο παιχνιδάς να πληρώνει να το έχει; Μπορεί να είναι παραγωγικός το πρωί και το βράδυ να παιχνιδίζει. Άσε που μπορεί να το θέλει για τη δουλειά του ταυτόχρονα. Αυτό το "δημόσια διοίκηση" δεν το πιάνω. Είχαμε φάει τόση προπαγάνδα από την ιδεολογική ηγεμονία της ακροαριστεράς σε αυτή τη χώρα που οικονομικά "του δημοτικού" δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε. 1 ώρα πριν, Alegreto είπε Εγώ παιδιά δεν ξέρω τι λέτε , πλήρωνα στηVodafone για 24αρα και είχα μόνο 3 mbps ,τώρα έβαλα την 50αρα και με 5,50 ευρώ παραπάνω πιάνω 44-46 mbps.. Down load πρίν με το ζόρι 600 kbps και τώρα 5,5 Mbps.. Εγώ γνωρίζω πολύ καλά ότι και η 30άρα είναι πολύ γρηγορότερη αλλά αυτό είναι εκτός θέματος. Σε έβαλαν να πληρώσεις για να αναβαθμίσεις τεχνολογία που είναι πια δεκαετιών. Και δεν είναι πάγιο να πεις "να αναβαθμιστούμε", είναι μηνιάτικο που είναι εκτός θέματος "αναβάθμισης". Είμαστε στο current year. Δεν είναι δυνατό να θεωρείται ακόμα η 24άρα "mid-range/σχεδόν high-end" . Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από tobindax 2 2
Alexandros7474 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, Comic maniak είπε Εχω παντως εχω 100αρα . Ωραία μιας και ξέρεις να κάνω 2 ερωτήσεις . υποστηριζει το καλώδιο στο σπιτι σου αυτή την ταχύτητα ; Ο υπολογιστής η το teblat ή η τηλεόραση σου ;
Vangelis_D9 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Εσείς που πετάτε σκέτα δυο λέξεις "έχω κατοστάρα" σε τί ακριβώς συνεισφέρετε στη συζήτηση; 8
panoszavra Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε VDSL παντως υπαρχει σε πολλες περιοχες στην χωρα, φυσικα οχι παντου γιατι δεν ειναι οτι πιο εφικτο (οταν καποιος παει και χτιζει στου διαολου τον πατο που δεν υπαρχει υποδομη και δεν δεχεται να πληρωσει τα ζητουμενα για να φτασει μεχρι εκει ο ΟΤΕ δεν μπορει να ζηταει θαυματα. Δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα ξερω αρκετες τετοιες περιπτωσεις που θεωρουν δεδομενο πως ο ΟΤΕ πρεπει να περασει γραμμες σε ολοκληρη περιοχη για 1 σπιτι). Δίχως ίχνος αμφισβήτησης των όσων αναφέρεις, θα παραθέσω και τί συμβαίνει στον αντίποδα, που το βιώνω τους τελευταίους 7 μήνες. Μετακόμισασε νέα κατοικία και έκανα αίτηση για νέα αριθμοδότηση. Μετά από πολλές οχλήσεις από πλευράς μου με ενημέρωσαν μετά από 3 μήνες ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή στη περιοχή. Κάνοντας αρκετές προσπάθειες κατέληξα στα εξής: Οι τρόποι με τους οποίους μπορώ να αποκτήσω τηλεφωνία και ίντερνετ με τον κλασικό "ενσύρματο" τρόπο είναι είτε περιμένοντας να κάνει διακοπή κάποιος ώστε να ελευθερωθεί γραμμή, είτε πληρώνοντας περί τα 1000€ για να μπουν κολώνες και να φέρουν γραμμή από άλλο "καφαο" ( αν το λέω καλά). Περίπτωση αναβάθμισης του υπάρχοντος δικτύου σχεδόν μου το απέκλεισαν. Να τονίσω πως η οικία βρίσκεται σε πλήρως κατοικημένη περιοχή και από ότι κατάλαβα δεν είχε γίνει σωστή πρόβλεψη όταν έστηναν το δίκτυο. Όλα αυτά εν έτη 2019 πλέον. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. 3
tobindax Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Θέλω να αναφέρω και το άλλο που ίσως ακουστεί αστείο αλλά δεν είναι κατά βάθος. Ζούμε στην εποχή που γίνεται μεγάλη πολιτισμική "διάχυση" μέσω του youtube και άλλων παρόμοιων μέσων. Με το να έχουμε τον έλληνα κλειδωμένο στο "μην ανεβάσεις τίποτα θα φρακάρεις" και "κατέβαζε λίγα θα φρακάρεις", τον περιορίζουμε από το να είναι παραγωγός τέτοιων "πολιτισμικών μέσων". ΥΓ. Υπάρχουν ήδη κάποιοι αξιόλογοι άνθρωποι στο Youtube μάλιστα. π.χ. πρόσεξα κάποιον σοβαρό reviewer (έλληνα εννοώ) για ηλεκτρονικές συσκευές. Γιατί να μην υπάρχουν και άλλοι; 1 3
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, panoszavra είπε Δίχως ίχνος αμφισβήτησης των όσων αναφέρεις, θα παραθέσω και τί συμβαίνει στον αντίποδα, που το βιώνω τους τελευταίους 7 μήνες. Μετακόμισασε νέα κατοικία και έκανα αίτηση για νέα αριθμοδότηση. Μετά από πολλές οχλήσεις από πλευράς μου με ενημέρωσαν μετά από 3 μήνες ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή στη περιοχή. Κάνοντας αρκετές προσπάθειες κατέληξα στα εξής: Οι τρόποι με τους οποίους μπορώ να αποκτήσω τηλεφωνία και ίντερνετ με τον κλασικό "ενσύρματο" τρόπο είναι είτε περιμένοντας να κάνει διακοπή κάποιος ώστε να ελευθερωθεί γραμμή, είτε πληρώνοντας περί τα 1000€ για να μπουν κολώνες και να φέρουν γραμμή από άλλο "καφαο" ( αν το λέω καλά). Περίπτωση αναβάθμισης του υπάρχοντος δικτύου σχεδόν μου το απέκλεισαν. Να τονίσω πως η οικία βρίσκεται σε πλήρως κατοικημένη περιοχή και από ότι κατάλαβα δεν είχε γίνει σωστή πρόβλεψη όταν έστηναν το δίκτυο. Όλα αυτά εν έτη 2019 πλέον. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Καλα ναι αυτα ειναι καπως αλλα και σε "κατοικημενες" περιοχες υπαρχει θεμα που παλι "κατοικηθηκαν" καπως πλαγιως (βλεπε Ματι, καποια μερη στο Πορτο Ραφτη και αλλου). Δεν δικαιολογω την κατασταση αλλα προσωπικα αν πηγαινα να μεινω σε μερος που δεν θα ειχε καν γραμμες ο ΟΤΕ δεν θα περιμενα να βαλει μονο για μενα (και εχω περιπτωσεις τετοιες απο κοντινους φιλους). 12 λεπτά πριν, tobindax είπε Θέλω να αναφέρω και το άλλο που ίσως ακουστεί αστείο αλλά δεν είναι κατά βάθος. Ζούμε στην εποχή που γίνεται μεγάλη πολιτισμική "διάχυση" μέσω του youtube και άλλων παρόμοιων μέσων. Με το να έχουμε τον έλληνα κλειδωμένο στο "μην ανεβάσεις τίποτα θα φρακάρεις" και "κατέβαζε λίγα θα φρακάρεις", τον περιορίζουμε από το να είναι παραγωγός τέτοιων "πολιτισμικών μέσων". ΥΓ. Υπάρχουν ήδη κάποιοι αξιόλογοι άνθρωποι στο Youtube μάλιστα. π.χ. πρόσεξα κάποιον σοβαρό reviewer (έλληνα εννοώ) για ηλεκτρονικές συσκευές. Γιατί να μην υπάρχουν και άλλοι; Προσωπικα δεν μπορω να βγαλω ακρη με το τι προσπαθεις να πεις. Δεν νομιζω πως αυτη την στιγμη υπαρχει αλλη χωρα στην Ε.Ε που να κατεβαζει τα GB που κατεβαζουμε στην Ελλαδα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα