Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μα δεν το ξέρεις πόσοι μπορεί να ενδιαφέρονται για μεγαλύτερο upload. Σταδιακά θα μπορούσαν και καταναλωτές να έπαιρναν τα backup τους online αν τους το επέτρεπε η σύνδεση. Πόσα και πόσα threads για NAS υπάρχουν εδώ μέσα. Λίγοι από εδώ, λίγοι από εκεί, λίγοι παρά πέρα μαζεύονται μια χαρά. Επιπλέον, το upload δεν στοιχίζει στον πάροχο περισσότερο από το download. Για λόγους κουτοπονηριάς δεν το παρέχουν ώστε να σε αναγκάσουν να πας σε μισθωμένο. Όσο για το αν έχουμε το πιο αργό Internet ή όχι στην Ευρώπη έχεις δίκιο, δεν είμαστε οι χειρότεροι. Υπάρχει και η Αλβανία που είναι χειρότερη από εμάς: https://external-preview.redd.it/UoDuazw5S2G5QN4wlvF_nu9wMPdn2_dJOocqLj6040Q.png?auto=webp&s=b8c9aaecc46353d212d0a917cf0d64025b81f0e4
randomcat Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αν δεν ξερεις που ζεις αυτο ειναι δικο σου θεμα. Εγω ξερω οτι ζω σε μια χωρα που τα νοσοκομεια υπολειτουργουν, που ανθρωποι πεθαινουν επειδη δεν εχουν θερμανση, που τα ποσοστα ανεργιας ειναι στα υψη, που εχουμε πολλους περισσοτερους αστεγους και πολλα πολλα αλλα. Να με συγχωρεις λοιπον που δεν με συγκινει το να εχω 100/100 ιντερνετ και μου αρκει και το 50/5 η το 100/10 (γιατι για τις υποδομες που λετε ολοι τσονταρει Και το κρατος). Δεν σε συγχωρώ για το ότι δεν μπορείς να δεις την μεγαλύτερη εικόνα, δεν βλέπεις παραπέρα από τη μύτη σου και δεν μπορείς να οραματιστείς. Η τεχνολογική ανάπτυξη φέρνει επιχειρήσεις και χρήμα στη χώρα και έτσι δεν θα μετακομίζουν οι ιατροί σε άλλες χώρες και τα νοσοκομεία δεν θα υπολειτουργούν. Θα υπάρχει και λιγότερη ανεργία γενικότερα. Έπειτα, το γρήγορο Ίντερνετ ενισχύει την επιχειρηματικότητα και δουλειά από το σπίτι. Επίσης, δεν ξέρω ποιοι πεθαίνουν επειδή δεν έχουν θέρμανση; Άστεγοι μήπως ή μεγάλοι άνθρωποι που ζουν σε χωριά με πάρα πολύ κρύο; Οι περισσότεροι μπορούμε να επιβιώσουμε και με χαλιά, μονωτικές μπογιές, ισοθερμικά και βαριά ρούχα και αν δεν υπάρχουν καλές υποδομές τότε έχουμε και ηλεκτρικές θερμάστρες. Δεν αγνοώ τα προβλήματα της φτηνής θέρμανσης, απλά θεωρώ ότι υπερβάλλεις για άλλη μια φορά. Τα προβλήματα που έγραψες υπάρχουν και στη Ρουμανία, την οποία κορόιδευες, και η οποία σε αντίθεση με την Ελλάδα βιώνει ταχεία ανάπτυξη: https://www.zdnet.com/article/forget-silicon-valley-building-a-startup-in-romania-may-make-more-sense/ https://www.ft.com/content/a0652dba-632f-11e7-8814-0ac7eb84e5f1 https://thinkgrowth.org/romania-could-be-the-next-berlin-by-2020-24cdc032b936 https://www.theguardian.com/world/2017/oct/14/romania-economy-booming http://seemea.com/romania-potential-become-tech-startup-hub/ Από το τελευταίο link: Αναφορά σε κείμενο Paradoxically, the technological boom has occurred thanks to some communist heritage. The previous system left a strong telecommunications network and the educational system largely focused on new technologies. The major advantage of Romania are also creative people, who are accustomed to working in difficult and demanding conditions. Another important factor that drives the technology boom in the country is high-speed Internet. Bandwidth of best Internet links make Romania the EU leader and the country has the 6th fastest network in the world. For comparison – the US occupies this ranking only on the 17th position. Such strong position of Romania in this field stems from the fact that it disregarded the stage of development of broadband networks and immediately set (like other countries of the Eastern bloc) fiber links. With rapid development of Internet network, Romanian users have had an advantage over their European peers. Οπότε, μελέτησε λίγο προσεκτικά και σοβαρά τα παραπάνω, και άνοιξε το μυαλό σου. Ένα άλλο βασικό πρόβλημα που έχουμε στην Ελλάδα είναι οι στενόμυαλοι άνθρωποι που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Α, και οι εκμεταλλευτές και γύφτοι που ακούν στο όνομα πΟΤΕ, Wind, και Vodafone και που ενώ διαθέτουν VDSL με vectoring, δίνουν το upload με το σταγονόμετρο επειδή ο Μήτσος δεν θα το καταλάβει. Και η ανίκανη η ΕΕΤΤ. A, και οι εθνοπατέρες που μαζί σαν παρεάκι τρώνε το δημόσιο χρήμα. 1
tobindax Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Reposting for truth Ξέχασες όμως να αναφέρεις και το Αζερμπαϊτζάν ως χειρότερο. Μα τι προπαγανδιστής που είσαι και συ ρε παιδί μου, να μην το αναφέρεις. Δεν είμαστε δεύτεροι από το τέλος, αλλά τρίτοι! Τεράστια επιτυχία. ΥΓ. Σερβία-Ελλάδα συμμαχία αλλά μας έφαγαν με τρελές ταχύτητες ενώ είναι θεωρητικά φτωχότεροι. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από tobindax 1
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, tobindax είπε Reposting for truth Ξέχασες όμως να αναφέρεις και το Αζερμπαϊτζάν ως χειρότερο. Μα τι προπαγανδιστής που είσαι και συ ρε παιδί μου, να μην το αναφέρεις. Δεν είμαστε δεύτεροι από το τέλος, αλλά τρίτοι! Τεράστια επιτυχία. ΥΓ. Σερβία-Ελλάδα συμμαχία αλλά μας έφαγαν με τρελές ταχύτητες ενώ είναι θεωρητικά φτωχότεροι. Δεν αναφερηκα Ποτε σε AVERAGE.....Το θεμα εδω δεν ειναι το AVERAGE αλλα το τι ΜΠΟΡΟΥΜΕ να εχουμε....Δειξε μας ενα chart με την μαξ ταχυτητα που εχουν οι χωρες της Ευρωπης και ξαναμιλαμε (ποιος ειναι ο προπαγανδιστης νομιζω κανει μπαμ). 52 λεπτά πριν, randomcat είπε Δεν σε συγχωρώ για το ότι δεν μπορείς να δεις την μεγαλύτερη εικόνα, δεν βλέπεις παραπέρα από τη μύτη σου και δεν μπορείς να οραματιστείς. Η τεχνολογική ανάπτυξη φέρνει επιχειρήσεις και χρήμα στη χώρα και έτσι δεν θα μετακομίζουν οι ιατροί σε άλλες χώρες και τα νοσοκομεία δεν θα υπολειτουργούν. Θα υπάρχει και λιγότερη ανεργία γενικότερα. Έπειτα, το γρήγορο Ίντερνετ ενισχύει την επιχειρηματικότητα και δουλειά από το σπίτι. Επίσης, δεν ξέρω ποιοι πεθαίνουν επειδή δεν έχουν θέρμανση; Άστεγοι μήπως ή μεγάλοι άνθρωποι που ζουν σε χωριά με πάρα πολύ κρύο; Οι περισσότεροι μπορούμε να επιβιώσουμε και με χαλιά, μονωτικές μπογιές, ισοθερμικά και βαριά ρούχα και αν δεν υπάρχουν καλές υποδομές τότε έχουμε και ηλεκτρικές θερμάστρες. Δεν αγνοώ τα προβλήματα της φτηνής θέρμανσης, απλά θεωρώ ότι υπερβάλλεις για άλλη μια φορά. Τα προβλήματα που έγραψες υπάρχουν και στη Ρουμανία, την οποία κορόιδευες, και η οποία σε αντίθεση με την Ελλάδα βιώνει ταχεία ανάπτυξη: https://www.zdnet.com/article/forget-silicon-valley-building-a-startup-in-romania-may-make-more-sense/ https://www.ft.com/content/a0652dba-632f-11e7-8814-0ac7eb84e5f1 https://thinkgrowth.org/romania-could-be-the-next-berlin-by-2020-24cdc032b936 https://www.theguardian.com/world/2017/oct/14/romania-economy-booming http://seemea.com/romania-potential-become-tech-startup-hub/ Από το τελευταίο link: Οπότε, μελέτησε λίγο προσεκτικά και σοβαρά τα παραπάνω, και άνοιξε το μυαλό σου. Ένα άλλο βασικό πρόβλημα που έχουμε στην Ελλάδα είναι οι στενόμυαλοι άνθρωποι που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Α, και οι εκμεταλλευτές και γύφτοι που ακούν στο όνομα πΟΤΕ, Wind, και Vodafone και που ενώ διαθέτουν VDSL με vectoring, δίνουν το upload με το σταγονόμετρο επειδή ο Μήτσος δεν θα το καταλάβει. Και η ανίκανη η ΕΕΤΤ. A, και οι εθνοπατέρες που μαζί σαν παρεάκι τρώνε το δημόσιο χρήμα. Εισαι ελευθερος να μετακομισεις αλλου αφου η Ελλαδα εχει "στενομυαλους" ανθρωπους....Αληθεια σε 10-20 χρονια ελα να μας πεις τι αλλαξες εσυ στην Ελλαδα ως μη-στενομυαλος ανθρωπος....Πιστευω θα εχει ψωμι η συζητηση..... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Salvation81
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δεν υπάρχει λόγος να μετακομίσουμε. Θα κάτσουμε εδώ για να σας γλεντάμε όλους εσάς τους μίζερους που σε 10-20 χρόνια θα παίρνετε μισθούς Μπαγκλαντές με τα μυαλά που κουβαλάτε. Οι υπόλοιποι που θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τους γύρω μας την έχουμε βρει ήδη την άκρη.
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, elorant είπε Δεν υπάρχει λόγος να μετακομίσουμε. Θα κάτσουμε εδώ για να σας γλεντάμε όλους εσάς τους μίζερους που σε 10-20 χρόνια θα παίρνετε μισθούς Μπαγκλαντές με τα μυαλά που κουβαλάτε. Οι υπόλοιποι που θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τους γύρω μας την έχουμε βρει ήδη την άκρη. Χαιρομαι για εσας, αφου θα μεινετε εδω ομως θελετε δεν θελετε θα συμβαδιζετε με ολους τους "μιζερους" ειτε το παραδεχεστε ειτε οχι........ Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Salvation81
Mindworm Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά να σας πω κάτι και τέλος εγώ. 1. Ανάπτυξη = Αναπόφευκτη. 2. Χρόνος που έγινε; = Σχετικός. 3. Έχοντας ταξιδέψει γνωρίζω πως Γερμανία 150αρα ίνα με 25 upload = €63.90. 4. Αργήσαμε σαν χωρά να "προοδεύσουμε" αλλά όταν αναλάβαμε να κάνουμε οπτικό το δίκτυο = Βραβευτήκαμε από μια Ευρωπαϊκή αρχή που δεν θυμάμαι πω την λένε για το πόσο γρήγορα το κάναμε πράξη. Ειρήνη! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Mindworm 5
randomcat Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εισαι ελευθερος να μετακομισεις αλλου αφου η Ελλαδα εχει "στενομυαλους" ανθρωπους....Αληθεια σε 10-20 χρονια ελα να μας πεις τι αλλαξες εσυ στην Ελλαδα ως μη-στενομυαλος ανθρωπος....Πιστευω θα εχει ψωμι η συζητηση..... Είμαι μέρος μιας προοδευτικής και μη στενόμυαλης φωνής - η φωνή είναι αυτή που αλλάζει τη χώρα και όχι εγώ μόνος μου. Εγώ βοηθάω απλά αυτήν τη φωνή να μεγαλώσει, αλλά με κουφούς σαν εσένα δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Σου έδειξα την ανάπτυξη της Ρουμανίας που οφείλεται στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών τους, στις οπτικές ίνες με το φτηνό και γρήγορο Ίντερνετ, σου έδειξα και άλλα πράγματα, και δεν είχες τίποτα να σχολιάσεις. Μόνο να υποτιμάς ξέρεις. Γι' αυτό και η σκέψη σου πήγε πρώτα στο Dubai για γρήγορο Ίντερνετ - πώς να σου περάσει από το μυαλό ότι εκεί είναι στα ίδια με εμάς όταν έχεις στενόμυαλη αντίληψη της πραγματικότητας και των εξελίξεων στο χώρο της τεχνολογίας!
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, randomcat είπε Είμαι μέρος μιας προοδευτικής και μη στενόμυαλης φωνής - η φωνή είναι αυτή που αλλάζει τη χώρα και όχι εγώ μόνος μου. Εγώ βοηθάω απλά αυτήν τη φωνή να μεγαλώσει, αλλά με κουφούς σαν εσένα δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Σου έδειξα την ανάπτυξη της Ρουμανίας που οφείλεται στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών τους, στις οπτικές ίνες με το φτηνό και γρήγορο Ίντερνετ, σου έδειξα και άλλα πράγματα, και δεν είχες τίποτα να σχολιάσεις. Μόνο να υποτιμάς ξέρεις. Γι' αυτό και η σκέψη σου πήγε πρώτα στο Dubai για γρήγορο Ίντερνετ - πώς να σου περάσει από το μυαλό ότι εκεί είναι στα ίδια με εμάς όταν έχεις στενόμυαλη αντίληψη της πραγματικότητας και των εξελίξεων στο χώρο της τεχνολογίας! Μου εδειξες μια Ρουμανια που "εστηνε" το δικτυο της με βοηθεια απο γειτονικα κρατη απο τις αρχες της δεκαετιας του 90'......Εμεις στηνουμε το ιδιο δικτυο με οπτικες ινες απο το 2008 αν θυμαμαι καλα (μπορει και αργοτερα).....Σε αντιθεση με εσενα εγω δεν πιστευω σε θαυματα, αν αυτο με κανει στενομυαλο τι να κανουμε ειμαι στενομυαλος.....Θα περιμενω εσενα και οσους εισαστε μελη αυτης της προοδευτικης φωνης να αλλαξετε τα πραγματα οχι με πραξεις αλλα με αερολογιες....Γιατι αερολογιες ειναι ολα αυτα.....Αερολογια δεν θα ηταν αν ανοιγατε μια εταιρεια σαν τον ΟΤΕ η την Wind και τσονταρατε ΔΙΣ για να φτιαχνατε ενα δικτυο οπως της Ρουμανιας.....Εκει θα σας παραδεχομουν.....Ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα......
randomcat Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ δεν πρόκειται να αλλάξεις τίποτα, μόνο θα περιμένεις - όχι ότι φαίνεται να σε νοιάζει και το αν θα αλλάξει κάτι. Περιμένεις από τον απλό πολίτη να ανοίξει τον δικό του ISP και να τσοντάρει ΔΙΣ - αν είναι δυνατόν το τι πίπες διαβάζω. Δεν περιγράφω άλλο!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Ποιές αερολογίες ρε μεγάλε. €700 το μήνα πληρώνω σε μια εταιρία στη Λιθουανία για να νοικιάζω VPS για να τρέχω διάφορα projects μου. Αν υπήρχε ένας πάροχος που θα μπορούσε να μου δώσει μια αξιόπιστη γραμμή 1Gbit αυτά τα χρήματα θα έμεναν σε ελληνικές επιχειρήσεις (στον πάροχο, στην ΔΕΗ και σε όποιον θα αγόραζα το hardware). Ναι, οκ, με €700/μήνα δεν σωνόμαστε, αλλά δεν θα μας χάλαγαν κιόλας. Ο μόνος που λέει αερολογίες σε αυτό το thread είσαι εσύ. Δεν θες γρήγορο Internet γιατί ξέρω γω είναι υποστελεχομένα τα νοσοκομεία ή δεν έχει θέρμανση στο σπίτι σου. Λες και θα σε εμποδίσει το γρήγορο Internet από το να τα αποκτήσεις όλα αυτά. Το γρήγορο Internet θα σου φέρει λίγη περισσότερη ανάπτυξη. Η οποία από μόνη της δεν αρκεί επουδενί για να ξελασπώσει τη χώρα, αλλά κανένας παράγοντας από μόνος του δεν αρκεί για να σωθεί η Ελλάδα. Εκτός βέβαια κι αν κόψουμε καμιά τριακοσαριά δις ευρώ κι αρχίζουμε να μοιράζουμε δεξιά-αριστερά. Έχει κάτι τρις ο Σώρας στο σπίτι του, θα αρχίσει να μοιράζει οσωνούπω. Για την ιστορία, εδώ μιλάμε για γρήγορο Internet. Δεν μιλάμε για το μέλλον της χώρας και πως θα λυθεί το δημοσιονομικό. Το να μπαίνεις σε ένα thread για το Internet και να πετάς άσχετες αρλούμπες για νοσοκομεία και για θέρμανση δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό, πέρα από το να δείξει ότι έχεις πρόβλημα αντίληψης συγκεκριμένων εννοιών.
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, randomcat είπε Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ δεν πρόκειται να αλλάξεις τίποτα, μόνο θα περιμένεις - όχι ότι φαίνεται να σε νοιάζει και το αν θα αλλάξει κάτι. Περιμένεις από τον απλό πολίτη να ανοίξει τον δικό του ISP και να τσοντάρει ΔΙΣ - αν είναι δυνατόν το τι πίπες διαβάζω. Δεν περιγράφω άλλο! Ειτε το παραδεχεσαι ειτε οχι και εσυ το ιδιο κανεις, μπλα μπλα μπλα μπλα και περιμενεις, εκτος αν νομιζεις πως μπορεις να επιρεασεις την πολιτικη της Deutche Telecoms πχ που σε αυτη την περιπτωση ε δεν θα εκφραστω σαν εσενα αλλα απλα θα γελασω. 1 λεπτό πριν, elorant είπε Ποιές αερολογίες ρε μεγάλε. €700 το μήνα πληρώνω σε μια εταιρία στη Λιθουανία για να νοικιάζω VPS για να τρέχω διάφορα projects μου. Αν υπήρχε ένας πάροχος που θα μπορούσε να μου δώσει μια αξιόπιστη γραμμή 1Gbit αυτά τα χρήματα θα έμεναν σε ελληνικές επιχειρήσεις (στον πάροχο, στην ΔΕΗ και σε όποιον θα αγόραζα το hardware). Ναι, οκ, με €700/μήνα δεν σωνόμαστε, αλλά δεν θα μας χάλαγαν κιόλας. Ο μόνος που λέει αερολογίες σε αυτό το thread είσαι εσύ. Δεν θες γρήγορο Internet γιατί ξέρω γω είναι υποστελεχομένα τα νοσοκομεία ή δεν έχει θέρμανση στο σπίτι σου. Λες και θα σε εμποδίσει το γρήγορο Internet από το να τα αποκτήσεις όλα αυτά. Το γρήγορο Internet θα σου φέρει λίγη περισσότερη ανάπτυξη. Η οποία από μόνη της δεν αρκεί επουδενί για να ξελασπώσει τη χώρα, αλλά κανένας παράγοντας από μόνος του δεν αρκεί για να σωθεί η Ελλάδα. Εκτός βέβαια κι αν κόψουμε καμιά τριακοσαριά δις ευρώ κι αρχίζουμε να μοιράζουμε δεξιά-αριστερά. Έχει κάτι τρις ο Σώρας στο σπίτι του, θα αρχίσει να μοιράζει οσωνούπω. Για την ιστορία, εδώ μιλάμε για γρήγορο Internet. Δεν μιλάμε για το μέλλον της χώρας και πως θα λυθεί το δημοσιονομικό. Το να μπαίνεις σε ένα thread για το Internet και να πετάς άσχετες αρλούμπες για νοσοκομεία και για θέρμανση δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό, πέρα από το να δείξει ότι έχεις πρόβλημα αντίληψης συγκεκριμένων εννοιών. Οποτε για να καταλαβω, και εσυ οπως ο απο πανω εισαι μπλα μπλα μπλα, σκαω 700ε τον μηνα στην Λιθουανια, μπλα μπλα μπλα και περιμενω ποτε και ΑΝ θα αλλαξει κατι στην Ελλαδα. Ισως να μπορεις να μου εξηγησεις το γιατι εσυ δεν λες αερολογιες η ακομα καλυτερα τι κανεις για να βελτιωθει η ολη κατασταση για το ιντερνετ στην Ελλαδα....Go!
randomcat Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ειτε το παραδεχεσαι ειτε οχι και εσυ το ιδιο κανεις, μπλα μπλα μπλα μπλα και περιμενεις, εκτος αν νομιζεις πως μπορεις να επιρεασεις την πολιτικη της Deutche Telecoms πχ που σε αυτη την περιπτωση ε δεν θα εκφραστω σαν εσενα αλλα απλα θα γελασω. Η Deutsche Telecoms και η κάθε εταιρεία κινείται ανάλογα με τη φωνή της αγοράς και με το τι θέλουν οι πελάτες, και προσφέρει όσα λιγότερα μπορεί για μέγιστο κέρδος ανάλογα με το τι μπορεί να κάνει λόγω ανταγωνισμού, λόγω κράτους, ΕΕΤΤ, Ε.Ε. κ.λπ. και ώστε να μην αγγίζει ανεπιθύμητα όρια δυσαρέσκειας των πελατών (δηλ. με άλλα λόγια, σε κάποιον βαθμό τους νοιάζει ο πελάτης και σε κάποιον άλλο μεγάλο βαθμό χέστηκαν). Εγώ κάνω πολύ περισσότερα από εσένα με το να είμαι μέρος της σωστής φωνής της αγοράς. Εσύ τώρα αν είσαι και αν θα παραμείνεις Ινδιάνος, πάντα χάντρες θα σου δίνουν! 12 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ειτε το παραδεχεσαι ειτε οχι και εσυ το ιδιο κανεις, μπλα μπλα μπλα μπλα και περιμενεις, εκτος αν νομιζεις πως μπορεις να επιρεασεις την πολιτικη της Deutche Telecoms πχ που σε αυτη την περιπτωση ε δεν θα εκφραστω σαν εσενα αλλα απλα θα γελασω. Οποτε για να καταλαβω, και εσυ οπως ο απο πανω εισαι μπλα μπλα μπλα, σκαω 700ε τον μηνα στην Λιθουανια, μπλα μπλα μπλα και περιμενω ποτε και ΑΝ θα αλλαξει κατι στην Ελλαδα. Ισως να μπορεις να μου εξηγησεις το γιατι εσυ δεν λες αερολογιες η ακομα καλυτερα τι κανεις για να βελτιωθει η ολη κατασταση για το ιντερνετ στην Ελλαδα....Go! Είναι θράσος να ζητάς από κάποιον περαιτέρω εξηγήσεις όταν σου έχουμε γράψει τόσα σεντόνια και εσύ αγνοείς τα περισσότερα - που κάποια τα ζήτησες εσύ ο ίδιος - και απαντάς με 5-6 γραμμές με τα ίδια στενόμυαλα σχόλια. Π.χ. με ρώτησες περιπαικτικά τι την θέλω την μεγαλύτερη ταχύτητα upload και γιατί νιώθω περιορισμένος, σου είπα, και δεν είχες τίποτα να σχολιάσεις! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από randomcat
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Ρε φίλε, είσαι χαζός ή κάνεις τον χαζό; Για να καταλάβω. Εγώ λέω ότι αυτή τη στιγμή σκάω ένα σκασμό λεφτά στο εξωτερικό για υποδομές που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Αν οποιοσδήποτε πάροχος έφερνε οπτική ίνα στο 1Gbit έξω από το σπίτι μου θα πλήρωνα ευχαρίστως €300-400/μήνα. Πόσο πιο συγκεκριμένο να στο κάνω; Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω το υπόλοιπο το συλλογισμού σου. Για να έχω δηλαδή αξιοπρεπές Internet πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο; Να πάω ας πούμε και να βομβαρδίσω το κτίριο του ΟΤΕ; Για τι ακριβώς με εγκαλείς; Σε τι συνίστανται οι αερολογίες μου; Στο ότι δίνω τα ωραία μου λεφτάκια σε χώρες όπως η Λιθουανία ενώ θα μπορούσα να τα έδινα σε μια ελληνική επιχείρηση; Αυτό για σένα είναι αερολογία; Μου φαίνεται ότι έχεις πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας. Δηλαδή εγώ που θέλω καλύτερες υπηρεσίες κι είμαι διατεθειμένος να τις πληρώσω λέω αερολογίες κι εσύ που δεν θες ταχύτερο Internet γιατί είναι υποστελεχωμένα τα νοσοκομεία είσαι εύστοχος και σοβαρός. ΟΚ, ό,τι πεις. Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση πλέον.
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, randomcat είπε Η Deutsche Telecoms και η κάθε εταιρεία κινείται ανάλογα με τη φωνή της αγοράς και με το τι θέλουν οι πελάτες, και προσφέρει όσα λιγότερα μπορεί για μέγιστο κέρδος ανάλογα με το τι μπορεί να κάνει λόγω ανταγωνισμού, λόγω κράτους, ΕΕΤΤ, Ε.Ε. κ.λπ. και ώστε να μην αγγίζει ανεπιθύμητα όρια δυσαρέσκειας των πελατών (δηλ. με άλλα λόγια, σε κάποιον βαθμό τους νοιάζει ο πελάτης και σε κάποιον άλλο μεγάλο βαθμό χέστηκαν). Εγώ κάνω πολύ περισσότερα από εσένα με το να είμαι μέρος της σωστής φωνής της αγοράς. Εσύ τώρα αν είσαι και αν θα παραμείνεις Ινδιάνος, πάντα χάντρες θα σου δίνουν! Εν ολιγοις εσυ και τα αλλα μερη της "φωνης" θα κανετε μια τρυπα στο νερο. Τα πραγματα εχουν δρομολογηθει και ειτε το παραδεχεσαι ειτε οχι ακομα και γυμνοι στο Συνταγμα να βγειτε 10 χιλιαδες ατομα αυτο δεν θα αλλαξει γιατι οπως πολυ απλα το εθεσες Χεστηκε η Deutche Telecoms και η καθε Deutche Telecoms, ξερεις γιατι; Γιατι πρακτικα ειναι μονοπωλιο, γιαυτο. 4 λεπτά πριν, elorant είπε Ρε φίλε, είσαι χαζός ή κάνεις τον χαζό; Για να καταλάβω. Εγώ λέω ότι αυτή τη στιγμή σκάω ένα σκασμό λεφτά στο εξωτερικό για υποδομές που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Αν οποιοσδήποτε πάροχος έφερνε οπτική ίνα στο 1Gbit έξω από το σπίτι μου θα πλήρωνα ευχαρίστως €300-400/μήνα. Πόσο πιο συγκεκριμένο να στο κάνω; Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω το υπόλοιπο το συλλογισμού σου. Για να έχω δηλαδή αξιοπρεπές Internet πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο; Να πάω ας πούμε και να βομβαρδίσω το κτίριο του ΟΤΕ; Για τι ακριβώς με εγκαλείς; Σε τι συνίστανται οι αερολογίες μου; Στο ότι δίνω τα ωραία μου λεφτάκια σε χώρες όπως η Λιθουανία ενώ θα μπορούσα να τα έδινα σε μια ελληνική επιχείρηση; Αυτό για σένα είναι αερολογία; Μου φαίνεται ότι έχεις πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας. Δηλαδή εγώ που θέλω καλύτερες υπηρεσίες κι είμαι διατεθειμένος να τις πληρώσω λέω αερολογίες κι εσύ που δεν θες ταχύτερο Internet γιατί είναι υποστελεχωμένα τα νοσοκομεία είσαι εύστοχος και σοβαρός. ΟΚ, ό,τι πεις. Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση πλέον. Εγω μια χαρα κατανοω, τοσο εσυ οσο και ο απο πανω ισχυριζεστε πως οι "στενομυαλοι" σαν εμενα (οκκκκκ) δεν κανουν τιποτα για να αλλαξει το σκηνικο στην χωρα μας οσο αφορα τις ταχυτητες του ιντερνετ. Και κανω μια πολυ απλη ερωτηση, ΕΣΕΙΣ τι κανετε για να αλλαξει το ολο πραγμα; Ο ενας λεει πως εκφραζει την φωνη του μαζι με καποιους αλλους (ναι οκ) και εσυ λες πως τα σκας στην Λιθουανια. Αν αυτα κανετε εσεις οι μη στενομυαλοι τι να πω, ισως οντως να εχω θεμα κατανοησης της Ελληνικης γλωσσας (not). Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Salvation81
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα