Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Το οτι καποιοι θελουν 100/100 η 300/300 ταχυτητες

Δεν κατάλαβες καλά. Την έχουμε ήδη την ταχύτητα. Όχι την 300/300 (εκεί πάμε σε FTTH) αλλά την 100/100 ή 200/100. Αν όμως παραμένεις επίμονα τεχνολογικό χαϊβάνι δεν θα στην δώσουν. Μείνε στα 100/10 και 200/10 για 40+ ευρώ το μήνα όταν όλοι οι ξένοι πάνε και ανοίγουν startups στην Ρουμανία με gigabit συνδέσεις των 8 ευρώ το μήνα!

Γιατί; Μεταξύ άλλων, για αυτό:

Αναφορά σε κείμενο

Paradoxically, the technological boom has occurred thanks to some communist heritage. The previous system left a strong telecommunications network and the educational system largely focused on new technologies. The major advantage of Romania are also creative people, who are accustomed to working in difficult and demanding conditions. Another important factor that drives the technology boom in the country is high-speed Internet. Bandwidth of best Internet links make Romania the EU leader and the country has the 6th fastest network in the world. For comparison – the US occupies this ranking only on the 17th position. Such strong position of Romania in this field stems from the fact that it disregarded the stage of development of broadband networks and immediately set (like other countries of the Eastern bloc) fiber links. With rapid development of Internet network, Romanian users have had an advantage over their European peers.

6 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Οσο για το θεμα backup εγω κανω 4 backup τα αρχεια μου, 2 σε NAS και 2 σε εξωτερικους δισκους που ακομα και φωτια να αρπαξει το κτηριο δεν θα παθουν τπτ. Κοστιζει αλλα δεν βασιζομαι στο CLOUD και δεν εχει να κανει με το ιντερνετ και την ταχυτητα, εχει να κανει πως προτιμω να εχω τα δεδομενα μου εδω και οχι σε εναν σερβερ στην Ιρλανδια πχ που μπορει αυριο να χακαριστει (και εχουν χακαριστει ανα καιρους αρκετοι).

Θα σε χάλαγε να συγχρόνιζες τα αρχεία σου με κάποια άλλη δική σου φυσική τοποθεσία; Με το εξοχικό σου ή με κάποιον κρυπτογραφημένο δίσκο σε φιλικό σπίτι αντί σε σέρβερ εταιρείας;

Επεξ/σία από randomcat
  • Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, randomcat είπε

Δεν κατάλαβες καλά. Την έχουμε ήδη την ταχύτητα. Όχι την 300/300 (εκεί πάμε σε FTTH) αλλά την 100/100 ή 200/100. Αν όμως παραμένεις επίμονα τεχνολογικό χαϊβάνι δεν θα στην δώσουν. Μείνε στα 100/10 και 200/10 για 40+ ευρώ το μήνα όταν όλοι οι ξένοι πάνε και ανοίγουν startups στην Ρουμανία με gigabit συνδέσεις των 8 ευρώ το μήνα!

Γιατί; Μεταξύ άλλων, για αυτό:

Πρεπει να σταματησεις να αναφερεις την Ρουμανια, αν δεν μπορεις να κατανοησεις ποσο μπροστα στο Ιντερνετ μπορει να ειναι μια χωρα που εχει τουλαχιστον 15 χρονια προβαδισμα απο εμας (90 κατι με 2008 κατι) ε τι συζηταμε;

Βρες μου Ευρωπαικη χωρα που στηνει δικτυο την τελευταια 10ετια και τα παει καλυτερα απο εμας και θα σου πω μπραβο.

Οσο για την ταχυτητα Ιντερνετ ναι την εχουμε αλλα αν μας την εδιναν θα επρεπε να γινουν περαιτερω αναβαθμισεις στο δικτυο.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

Κατά βάθος συμφωνείς μαζί μας, αλλά θέτεις λάθος το ζήτημα.

Το ότι δεν έχουμε καλό σύστημα υγείας, δε σημαίνει ότι δεν είναι σημαντικό το νετ, οι δρόμοι, το να ανοίξουν επιχειρήσεις, το να δουλέψει ο κόσμος και να μείνει το χρήμα εδώ.

Να γίνει το δημόσιο πιο ευέλικτο, να μην τρέχεις για ένα σωρό χαρτούρες κλπ κλπ. Το ίντερνετ μόνο πρόοδο μπορεί να φέρει.

Δημοσ.

Επειδή κάνεις συνέχεια τον έξυπνο θα σου απαντήσω αναλόγως. Δεν με ενδιαφέρει αν και πότε θα αποκτήσει η Ελλάδα σοβαρές υποδομές, ούτε στο Internet, ούτε κι οπουδήποτε αλλού. Γιατί τα κουμάντα μου τα έχω κάνει κι έχω βρει τις λύσεις. Κι αν τα νοσοκομεία είναι υποστελεχωμένα στα @@ μου γιατί έχω λεφτά να πάω σε ιδιωτικό. Κι αν τα σχολεία είναι κωλοχανείο ξανά στα @@ μου γιατί θα στείλω το παιδί μου σε ιδιωτικό. Κι αν το Internet σέρνεται ξανά μια από τα ίδια γιατί νοικιάζω servers στο εξωτερικό και κάνω τη δουλειά μου. Το 90% των εισοδημάτων μου είναι από εξωτερικό. Γενικώς δεν αγχώνομαι και πολύ με το αν θα σοβαρευτεί ποτέ αυτή η χώρα.

Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι δεν κρίνουμε τα πάντα με βάση μόνο το ατομικό μας συμφέρον. Και δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί για σένα η κουβέντα γίνεται σε επίπεδο ποιος την έχει μακρύτερη. Κάθεσαι εδώ και πέντε σελίδες και τσακώνεσαι χωρίς να έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο. Απλά για να αποδείξεις ότι είμαστε όλοι χαζοί. Δεν βγαίνει κανένα χρήσιμο συμπέρασμα από αυτά που προτείνεις γιατί δεν προτείνεις τίποτα. Κρίνεις μόνο τα λεγόμενα των άλλων. ΟΚ, πες ότι εμείς λοιπόν είμαστε όλοι χαζοί. Πως σου λύνει αυτό το πρόβλημα με το Internet, με τα νοσοκομεία, με την θέρμανση ή με οτιδήποτε άλλο;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Πρεπει να σταματησεις να αναφερεις την Ρουμανια, αν δεν μπορεις να κατανοησεις ποσο μπροστα στο Ιντερνετ μπορει να ειναι μια χωρα που εχει τουλαχιστον 15 χρονια προβαδισμα απο εμας (90 κατι με 2008 κατι) ε τι συζηταμε;

Εσύ το ξεκίνησες μιλώντας για Dubai και χωρίς να μπορείς να κατανοήσεις το πόσο πίσω τεχνολογικά μπορεί να είναι κάποια χώρα σε κάποιους τομείς, και ας έχει άφθονα πλούτη.

Βρες μου Ευρωπαικη χωρα που στηνει δικτυο την τελευταια 10ετια και τα παει καλυτερα απο εμας και θα σου πω μπραβο.

Και γιατί ξεκινήσαμε την τελευταία δεκαετία; Γιατί αυτό αποτελεί δικαιολογία και μέτρο σύγκρισης; Δηλαδή αν ξεκινούσαμε πέρισυ θα έπρεπε να μας συγκρίνω μόνο με χώρες που έβαλαν VDSL ή FTTH πέρισυ;

Οσο για την ταχυτητα Ιντερνετ ναι την εχουμε αλλα αν μας την εδιναν θα επρεπε να γινουν περαιτερω αναβαθμισεις στο δικτυο.

Όχι, λάθος. Try again.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, elorant είπε

Επειδή κάνεις συνέχεια τον έξυπνο θα σου απαντήσω αναλόγως. Δεν με ενδιαφέρει αν και πότε θα αποκτήσει η Ελλάδα σοβαρές υποδομές, ούτε στο Internet, ούτε κι οπουδήποτε αλλού. Γιατί τα κουμάντα μου τα έχω κάνει κι έχω βρει τις λύσεις. Κι αν τα νοσοκομεία είναι υποστελεχωμένα στα @@ μου γιατί έχω λεφτά να πάω σε ιδιωτικό. Κι αν τα σχολεία είναι κωλοχανείο ξανά στα @@ μου γιατί θα στείλω το παιδί μου σε ιδιωτικό. Κι αν το Internet σέρνεται ξανά μια από τα ίδια γιατί νοικιάζω servers στο εξωτερικό και κάνω τη δουλειά μου. Το 90% των εισοδημάτων μου είναι από εξωτερικό. Γενικώς δεν αγχώνομαι και πολύ με το αν θα σοβαρευτεί ποτέ αυτή η χώρα.

Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι δεν κρίνουμε τα πάντα με βάση μόνο το ατομικό μας συμφέρον. Και δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί για σένα η κουβέντα γίνεται σε επίπεδο ποιος την έχει μακρύτερη. Κάθεσαι εδώ και πέντε σελίδες και τσακώνεσαι χωρίς να έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο. Απλά για να αποδείξεις ότι είμαστε όλοι χαζοί. Δεν βγαίνει κανένα χρήσιμο συμπέρασμα από αυτά που προτείνεις γιατί δεν προτείνεις τίποτα. Κρίνεις μόνο τα λεγόμενα των άλλων. ΟΚ, πες ότι εμείς λοιπόν είμαστε όλοι χαζοί. Πως σου λύνει αυτό το πρόβλημα με το Internet, με τα νοσοκομεία, με την θέρμανση ή με οτιδήποτε άλλο;

Επειδη και εγω εχω να κανω με εξωτερικο θα μπορουσα να πω τα ιδια με εσενα, δεν τα λεω ομως επειδη δεν κοιταω μονο την παρτη μου. Το θεμα ειναι πως οταν δεν μπορεις να αλλαξεις κατι πρεπει να το παιρνεις αποφαση και να προσπαθεις να αλλαξεις αυτο που μπορεις να αλλαξεις. Ισως να μην μπορεις να αλλαξεις τιποτα ναι οκ αλλα ισως και να μπορεις.

Εσυ και εγω και ο καθενας Δεν μπορουμε να αλλαξουμε το roadmap της Deutche Telecoms γιατι αυτο εχει να κανει με κονδυλια της Ευρωπαικης ενωσης και φυσικα τις οδηγιες της που πρεπει να ακολουθηθουν απο την στιγμη που υπαρχουν αυτα τα πακετα. Οποτε οτι και να λεμε, οσο και να παραπονιομαστε αυτο δεν μπορει να αλλαξει. Δεν ξερω γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το κατανοησετε καποιοι, ειναι πραγματικα παρα μα παρα πολυ απλο.

Α και εγω δεν ειπα κανεναν χαζο ουτε χρησιμοποιησα κατι αναλογο, καποιοι αλλοι τα κανατε αυτα.

4 λεπτά πριν, randomcat είπε

Εσύ το ξεκίνησες μιλώντας για Dubai και χωρίς να μπορείς να κατανοήσεις το πόσο πίσω τεχνολογικά μπορεί να είναι κάποια χώρα σε κάποιους τομείς, και ας έχει άφθονα πλούτη.

Και γιατί ξεκινήσαμε την τελευταία δεκαετία; Γιατί αυτό αποτελεί δικαιολογία και μέτρο σύγκρισης; Δηλαδή αν ξεκινούσαμε πέρισυ θα έπρεπε να μας συγκρίνω μόνο με χώρες που έβαλαν VDSL ή FTTH πέρισυ;

Όχι, λάθος. Try again.

Εγω αναφερθηκα στο Dubai του 2029 οχι στο Dubai του 2019. Ηθελα απλα να σου δειξω πως δεν ειμαστε μια πλουσια χωρα που εχει την δυνατοτητα να κανει τεραστια αλματα σε ελαχιστο χρονο. Η Ρουμανια ειναι φτωχη χωρα αλλα γιαυτο την βοηθησαν γειτονικα της κρατη απο το 90' ωστε να χτισουν αυτη την υποδομη (το γιατι το εκαναν ισως γιατι τους συμφερε η Ρουμανια να εχει γρηγορο ιντερνετ, το γιατι δεν το εψαξα και δεν μετραει κιολας).

Το γιατι ξεκινησαμε παλι δεν παιζει ρολο, αυτο εγινε, οσο και να συζηταμε το γιατι ξεκινησαμε πριν 10 χρονια και Αν δεν αλλαζει κατι.

Δεν ειναι κανενα λαθος, ΤΩΡΑ ισως ναι να μπορουν να δωσουν 100/100 στους ελαχιστους με 100αρα VDSL....Σε 1 χρονο απο τωρα που θα εχει πολλαπλασιαστει ο αριθμος δεν θα ειναι εφικτο χωρις αλλαγες.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

Εδώ αλλάζουν κυβερνήσεις ρε παλικάρι, δεν μπορεί να αλλάξει το Ιντερνετ. Και τι είναι οι πάροχοι, η γαλαξιακή αυτοκρατορία του Ασίμωφ που θέλει οκτακόσια χρόνια για να κινηθεί; Για ιδιωτικές επιχειρήσεις μιλάμε. Αν οι πελάτες ξυπνούσαν και καταλάβαιναν πόσο τους κλέβουν οι πάροχοι και τους άλλαζαν τον αδόξαστο στις καταγγελίες και τα παράπονα θα άλλαζε το τοπίο στο πιτς φυτίλι.

Μην μας πιάνει μοιρολατρία. Τα πάντα αλλάζουν αν θέλουμε να αλλάξουν. Κι ο καθένας το επιχειρεί με τον τρόπο του. Για εμάς ο τρόπος είναι να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνουμε τους γύρω μας. Αν κάποιος άλλος έχει έναν καλύτερο τρόπο να προτείνει ευπρόσδεκτος. Η μοιρολατρία και η μιζέρια δεν είναι ευπρόσδεκτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, elorant είπε

Εδώ αλλάζουν κυβερνήσεις ρε παλικάρι, δεν μπορεί να αλλάξει το Ιντερνετ. Και τι είναι οι πάροχοι, η γαλαξιακή αυτοκρατορία του Ασίμωφ που θέλει οκτακόσια χρόνια για να κινηθεί; Για ιδιωτικές επιχειρήσεις μιλάμε. Αν οι πελάτες ξυπνούσαν και καταλάβαιναν πόσο τους κλέβουν οι πάροχοι και τους άλλαζαν τον αδόξαστο στις καταγγελίες και τα παράπονα θα άλλαζε το τοπίο στο πιτς φυτίλι.

Μην μας πιάνει μοιρολατρία. Τα πάντα αλλάζουν αν θέλουμε να αλλάξουν. Κι ο καθένας το επιχειρεί με τον τρόπο του. Για εμάς ο τρόπος είναι να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνουμε τους γύρω μας. Αν κάποιος άλλος έχει έναν καλύτερο τρόπο να προτείνει ευπρόσδεκτος. Η μοιρολατρία και η μιζέρια δεν είναι ευπρόσδεκτες.

Την κυβερνηση την ψηφιζουμε εμεις ως ενα βαθμο οποτε ναι αλλαζει, την εταιρεια οχι εκει δεν μπορουμε να κανουμε κατι γιατι οπως αναφερα και πριν εχουμε μονοπωλιο. Δεν λεω πως ειναι κακο να ενημερωνετε τον κοσμο, εγω απλα λεω πως πρακτικα δεν μπορει να αλλαξει κατι απο εμας (τωρα αν εξεγερθουμε σαν λαος για χαρη του Ιντερνετ ναι οκ εκει πολυ πιθανο να γινουν αλλαγες).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

Ε ΟΚ, αν δεν αλλάξει δεν άλλαξε. Δεν υπάρχει λόγος όμως να μας τα κάνεις τσουρέκια πέντε σελίδες τώρα απλά για να περνάς την ώρα σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εγω αναφερθηκα στο Dubai του 2029 οχι στο Dubai του 2019. Ηθελα απλα να σου δειξω πως δεν ειμαστε μια πλουσια χωρα που εχει την δυνατοτητα να κανει τεραστια αλματα σε ελαχιστο χρονο. Η Ρουμανια ειναι φτωχη χωρα αλλα γιαυτο την βοηθησαν γειτονικα της κρατη απο το 90' ωστε να χτισουν αυτη την υποδομη (το γιατι το εκαναν ισως γιατι τους συμφερε η Ρουμανια να εχει γρηγορο ιντερνετ, το γιατι δεν το εψαξα και δεν μετραει κιολας).

Ήθελες απλά να μου δείξεις ότι δεν είμαστε μια πλούσια χώρα και άρα δεν μπορούμε να απαιτούμε αυτά που έχει ή θα έχει μια πλούσια χώρα στο μέλλον και εγώ σου έδειξα ότι μια πλούσια χώρα υστερεί τεχνολογικά και ότι μια φτωχή - πιο φτωχή από τη δική μας (?) - υπερτερεί κατά πολύ.

15 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Το γιατι ξεκινησαμε παλι δεν παιζει ρολο, αυτο εγινε, οσο και να συζηταμε το γιατι ξεκινησαμε πριν 10 χρονια και Αν δεν αλλαζει κατι.

Παίζει. Λάθος, αλλάζει.

Αναφορά σε κείμενο

Δεν ειναι κανενα λαθος, ΤΩΡΑ ισως ναι να μπορουν να δωσουν 100/100 στους ελαχιστους με 100αρα VDSL....Σε 1 χρονο απο τωρα που θα εχει πολλαπλασιαστει ο αριθμος δεν θα ειναι εφικτο χωρις αλλαγες. 

Λάθος, try again.

Έπειτα, αλλαγές θα γίνουν/γίνονται ούτως ή άλλως και υπάρχουν και σχέδια και επιδοτήσεις για FTTH (εσύ μην το πάρεις, δεν θα το χρειαστείς ποτέ): https://www.sfbb.gr/

Τέλος, μπες εδώ, διάβασε και ξεστραβώσου: https://www.insomnia.gr/forums/topic/424884-πώς-δουλεύει-το-adslvdsl-από-το-σπίτι-μας-μέχρι-το-dslam-αναλυτικός-οδηγός-με-φωτογραφίες/

Επεξ/σία από randomcat
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, randomcat είπε

Ήθελες απλά να μου δείξεις ότι δεν είμαστε μια πλούσια χώρα και άρα δεν μπορούμε να απαιτούμε αυτά που έχει ή θα έχει μια πλούσια χώρα στο μέλλον και εγώ σου έδειξα ότι μια πλούσια χώρα υστερεί τεχνολογικά και ότι μια φτωχή - πιο φτωχή από τη δική μας (?) - υπερτερεί κατά πολύ.

Παίζει. Λάθος, αλλάζει.

Λάθος, try again.

Έπειτα, αλλαγές θα γίνουν/γίνονται ούτως ή άλλως και υπάρχουν και σχέδια και επιδοτήσεις για FTTH (εσύ μην το πάρεις, δεν θα το χρειαστείς ποτέ): https://www.sfbb.gr/

Τέλος, μπες εδώ, διάβασε και ξεστραβώσου: https://www.insomnia.gr/forums/topic/424884-πώς-δουλεύει-το-adslvdsl-από-το-σπίτι-μας-μέχρι-το-dslam-αναλυτικός-οδηγός-με-φωτογραφίες/

Μου εδειξες πως μια φτωχη χωρα στην καρδια της Ευρωπης που αρχισε να στηνει το δικτυο της με βοηθεια απο τριτα κρατη την δεκαετια του 90 εχει καλυτερες ταχυτητες ιντερνετ απο μια Πολη (γιατι Πολη ειναι) που αρχισε να χτιζεται στις αρχες του 2000 μεσα στην μεση της ερημου......Και μαλλον ειναι το μονο πραγμα που εχει καλυτερο η Ρουμανια απο το Dubai, δεν ειναι τυχαιο λοιπον....Επισης το 2029 αν ειμαστε ακομα εδω θελω να μας αναφερεις τι ταχυτητες θα εχει το Dubai (εφοσον σε εκεινο το χρονο αναφερθηκα οχι τωρα).

Οσο για τα αλλα αν δεν καταλαβαινεις πως η τωρα υποδομη δεν εχει δυνατοτητα να σηκωσει απειρους clients με 100/100 ταχυτητες δεν εχω αναγκη να ξεστραβωθω εγω.

Οπως και να εχει σας αφηνω, δεν εχω λογο να απαντησω σε αυτο το θεμα ξανα, αν ποτε καταφερετε να χειραγωγησετε την Deutche Telecoms ειμαι σιγουρος πως θα το δω στις ειδησεις :)

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

Στην αρχή μας έλεγες τι το θέλουμε το Internet όταν δεν υπάρχει προσωπικό στα νοσοκομεία, τώρα το γύρισες ότι αυτό είναι το πλάνο της DT και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα όσο και να χτυπιόμαστε. Άρες μάρες κουκουνάρες. Απλά μιλάς για να μιλάς χωρίς να έχει συνέχεια η συλλογιστική σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Μου εδειξες πως μια φτωχη χωρα στην καρδια της Ευρωπης που αρχισε να στηνει το δικτυο της με βοηθεια απο τριτα κρατη την δεκαετια του 90 εχει καλυτερες ταχυτητες ιντερνετ απο μια Πολη (γιατι Πολη ειναι) που αρχισε να χτιζεται στις αρχες του 2000 μεσα στην μεση της ερημου......Και μαλλον ειναι το μονο πραγμα που εχει καλυτερο η Ρουμανια απο το Dubai, δεν ειναι τυχαιο λοιπον....

Ναι, το μόνο πράγμα που έχουν οι δύστυχοι είναι ότι οι επιχειρηματίες εσωτερικού/εξωτερικού τους θεωρούν το next Silicon Valley και τρέχουν να ανοίξουν εκεί startups και παραρτήματα.

Και εμείς έχουμε ξεσκίσει το ΕΣΠΑ αλλά δεν βλέπω την αντίστοιχη προκοπή...;

Αναφορά σε κείμενο

Οσο για τα αλλα αν δεν καταλαβαινεις πως η τωρα υποδομη δεν εχει δυνατοτητα να σηκωσει απειρους clients με 100/100 ταχυτητες δεν εχω αναγκη να ξεστραβωθω εγω.

Λάθος, try again. Από τη στιγμή που σε σηκώνουν ούτως ή άλλως και σου πουλάνε τη γραμμή την εκατοστάρα, μπορούν να σου δώσουν και το upload που τους επιτρέπει το εκάστοτε profile. Ο λόγος που δεν σου το δίνουν είναι για να σε σπρώξουν σε επαγγελματικά πακέτα (ή τουλάχιστον να μπορούν να συνεχίζουν να τα πουλάνε πανάκριβα στις επιχειρήσεις) π.χ. 20/20 Mbps + δικό σου VPS για 600 ευρώ το μήνα (ναι ξέρω επιχείρηση που τα δίνει στη Vodafone).

Παρόμοιες αλητείες κάνουνε και στο Ίντερνετ+τηλεφωνία της κινητής π.χ. η Vodafone δίνει φοιτητικό 7 ευρώ με 1000' προς όλους και 600 MB χωρίς καθόλου SMS και έχει μόνο άλλο ένα πακέτο των 8,5 ευρώ με 1200' προς όλους, 1200 Mb και 1200 SMS προς όλους. Μάλλον δεν θα είχαν την δυνατότητα να δώσουν έστω και 50 SMS στο πρώτο πακέτο των 7 ευρώ... τους καταλαβαίνω απόλυτα.

Επεξ/σία από randomcat
Δημοσ.

Although Romania is one of the poorest countries in the EU, it has good chances to become the new continental hub for technology startups. Thanks to its unique culture, history, educational system and telecommunications infrastructure, the country has created a generation of entrepreneurs in technology industry who hope that Bucharest will become the new European startup capital.

Meanwhile in Romania The infrastructure...

Spoiler

image.png.ed272279ea7b6a4de61fd213be6e9f32.png

image.png.432fd8aa835cbb717f6fbc8982cd0c77.png

image.png.e115c3001fe91e495b549c7510fad72f.png

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Mindworm είπε

Meanwhile in Romania The infrastructure... 

Καλά, ναι, το ανέφερα και πριν αυτό, εδώ. Γι' αυτό και τα πακέτα τους εκεί έχουν χαμηλές τιμές ακόμα και κάτω από 10 ευρώ. Ωστόσο, θα μπορούσαν να χρεώσουν 20 ή 30 / μήνα αυτήν την μακαρονάδα, και όμως δεν το έκαναν. Ας είχα τo δικό τους download+upload και ας πληρώσω και τα τετραπλάσια για το δικό μας αλ ντέντε... αν και ρεαλιστικά θα είναι μάλλον δεκαπλάσιες οι τιμές εδώ.

Επεξ/σία από randomcat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...