Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υποτιθεται to airbnb μου κόβει απόδειξη όταν πληρώνομαι για παροχή υπηρεσιών του σε μένα και τον ενοικιαστή και φορολογειται γιαυτο στην χωρα του στην Αμερικη..υποτιθεται οτι το υπουργειο ζητα απο το airbnb ότι έχει κόψει για Ελλαδα,μπορεί να κάνω κ λάθος

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To αυτο .Τελικα η αιρ βνβ δινει στοιχεια στην εφορια η οχι.Πχ νοικιαστηκε απο τοτε μεχρι τοτε για χχχ λεφτα.Διαφορετικα πως θα βαλει προστιμο.

Δημοσ.

αυτη ειναι η ερωτηση αγαπητε..υποτίθεται με βάση την ελληνική κυβέρνηση ότι αυτό κάνει ,γιαυτό έσπευσαν όλοι να τα δηλώσουν..εκτός αν ήταν προσχηματικό κ εκοφβιστικό

4 λεπτά πριν, spyros007 είπε

To αυτο .Τελικα η αιρ βνβ δινει στοιχεια στην εφορια η οχι.Πχ νοικιαστηκε απο τοτε μεχρι τοτε για χχχ λεφτα.Διαφορετικα πως θα βαλει προστιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ακουσει οτι συνεργαζεται σιγουρα με τον δημο της βαρκελωνης οταν αυτός την πίεσε .Το θεμα ειναι μια σιγουρη απαντηση.Γιατι το μονο που διαβαζω ειναι για πελάτες μαιμου και απειλες του τυπου θα σε φωναξω στην εφορια για προστιμο στο ασχετο και απεδειξε μου εσυ οτι εισαι ενταξει για να το γλιτωσεις.Αλλιως δεν θα σε φωναζε θα στο ριχνε  κατακεφαλα.

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Εγώ στο paypal τα τελευταία 3 χρόνια έχω πέρασει απο audit 3 φορές για την προέλευση των χρημάτων μου. Επειδή κάθε χρόνο πούλαγα στο ebay περίπου 2000€ αντικείμενα, μου πάγωνε το paypal το λογαριασμό μου και δεν μπορούσα να τραβήξω ούτε ευρώ. Αυτοί έκαναν μία δικιά τους διαδικασία και μετά απο λίγο καιρό, αν έκριναν σωστό, μου ξεκλείδωναν τον λογαριασμό και προχωρούσα. Αυτό έχω να συνδράμω στην συζήτηση αν κάπου βοηθάει. Προφανώς κατα το audit γίνεται κάποιος έλεγχος για την νομιμότητα των εσόδων και θα μπορούσαν να βρουν οτι αφορούν airbnb και να το αναφέρουν στην εφορία. Είναι δηλαδή εφικτό.

Για να προσθέσω και την δική μου άποψη, δεν θα έμπλεκα με την εφορία για να κρύψω έσοδα. Ειδικά αυτή την εποχή που μας κυνηγάνε όλους.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.

Δεν θα μου φαινόταν παράξενο αν οι εφοριακοί άρχιζαν να κάνουν εικονικές "κρατήσεις" μέσω της πλατφόρμας για να πιάσουν λαβράκια. Και στο κάτω κάτω δεν τους νοιάζει πως τα εισπράτεις τα χρήματα και αν τα πληρώνεσαι σε λίρες, πέσος ή μήλα. Η εφορία θέλει το μερτικό της απο κάθε πληρωμή και άντε πες τους να τα τραβήξουν απο το paypal ή απο το bitcoin atm.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, zx1234r είπε

Καλησπέρα σας,

Εγώ στο paypal τα τελευταία 3 χρόνια έχω πέρασει απο audit 3 φορές για την προέλευση των χρημάτων μου. Επειδή κάθε χρόνο πούλαγα στο ebay περίπου 2000€ αντικείμενα, μου πάγωνε το paypal το λογαριασμό μου και δεν μπορούσα να τραβήξω ούτε ευρώ. Αυτοί έκαναν μία δικιά τους διαδικασία και μετά απο λίγο καιρό, αν έκριναν σωστό, μου ξεκλείδωναν τον λογαριασμό και προχωρούσα. Αυτό έχω να συνδράμω στην συζήτηση αν κάπου βοηθάει. Προφανώς κατα το audit γίνεται κάποιος έλεγχος για την νομιμότητα των εσόδων και θα μπορούσαν να βρουν οτι αφορούν airbnb και να το αναφέρουν στην εφορία. Είναι δηλαδή εφικτό.

Για να προσθέσω και την δική μου άποψη, δεν θα έμπλεκα με την εφορία για να κρύψω έσοδα. Ειδικά αυτή την εποχή που μας κυνηγάνε όλους.

πολύ ενδιαφέρον!συμφωνώ καλύτερα όλα δηλωμένα.

19 ώρες πριν, tz3s είπε

Το σπιτι το εχεις χωρις ΑΜΑ λογικα στο σαιτ.. οποτε και θα στο ριξουν σε λιγο καιρο

ναι δεν μου ζήτησε κάπου κάτι τέτοιο.πως το δηλώνω?

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, filologos111 είπε

ναι δεν μου ζήτησε κάπου κάτι τέτοιο.πως το δηλώνω?

Εχεις ΑΜΑ? Αν εχεις, τοτε πας καταχωρηση και τοπικη νομοθεσια

Δημοσ.
Στις 8/1/2019 στις 12:25 ΜΜ, tz3s είπε

Εχεις ΑΜΑ? Αν εχεις, τοτε πας καταχωρηση και τοπικη νομοθεσια

νομίζω δεν έχω θα το κοιταξω ,ευχαριστώ

Δημοσ.

τα τελευταια χρονια  το δικο μας ασχολειται με τα ενοικιαζομενα σπιτια και τις αποδειξεις γιατι κανενας δε δηλωνε τιποτα και δεν εκοβε τιποτα ..

τωρα με τοσο διαφημηση το airbnb δεν θα κτυπησε καμπανακια στους ειδικους του υπουργειου οικονομικων  που ψαχνουν που θα βρουν εσοδα ??

αν δεν αρχισουν τα οργανα φετος του χρονου  σιγουρα γιατι λογικο ειναι να εχουν ζητησει και καποια στοιχεια στατιστικα να δουν τι παιζει στη χωρ

μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...