Iris_89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε Πρόταση ντυσίματος: Φοράς ό,τι φόρεμα θες και συνδύασέ το με κάτι μακρυμάνικο από πάνω που δεν θα σηκώσεις μανίκια, οπότε δεν σε νοιάζει και να λαδωθούν. Μόλις τελειώσει η βάφτιση βγάζεις το μακρυμάνικο και όλα καλά. Τελεια ιδεα, cheers! 1 λεπτό πριν, *Kopanos* είπε Με τον δράκο να προσέχεις μην του βγει από μέσα του ο Αη Γιώργης και σε σφάξει πριν ολοκληρωθεί το μυστήριο. Γενικά οι παπάδες πλεον τα τατου τα έχουν συνηθίσει απλα αν είναι περίεργος βάλε make up σώματος να τα κρύψεις. Χαχα οκ, θα βαλω στοκο κ δε θα φανει τιποτα 1
Greektrooper Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Έχε υπόψη σου πως αν ο τράγος είναι περίεργος (που απ'ότι λες είναι) θα σε "σφάξει" στο οικονομικό!! Κανονικά /θεωρητικά/τυπικά δεν δίνεις φράγκο. Στην δική μου περίπτωση που βάφτισα πήγα πολύ νευρικός και προκατειλημμένος στον παπά αλλά ευτυχώς με έβγαλε ψεύτη.... όταν τον ρώτησα αν οφείλω κάτι μου απάντησε "μόνο ότι θέλετε ΑΝ θέλετε". Ύστερα από αυτο λέω Οκ, ας μην με πιάσει εδώ η γυφτιά μου αφού ξηγηθηκε έτσι και του έδωσα ένα 70αρι. Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τους γονείς πόσο φίλοι είναι και τι δέσιμο υπάρχει απλώς να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για τυχόν σπαστικες κινήσεις του παπά είτε γιατί θα δει τα τατουάζ είτε γιατί θα σου ζητήσει κανά 150αρι και θα φρικάρεις!! Γενικώς να ξέρεις ότι μερικοί δεν χαμπαριαζουν να "τινάξουν" στο αέρα το......."μυστήριο". Και μετά μένεις εσύ να βγάλεις άκρη με τους γονείς και τα σόγια γιατί δεν έκανες "πίσω" προκειμένου να πάνε όλα καλά.
Vassilis_24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Εχω ενα half sleeve το οποιο δε θα φανει καθολου, στο αριστερο ενα μεγαλουτσικο dragon eye κ στο δεξι το πιο προσφατο, πιανει ολο το inner forearm, dark forest. Τι το ιδιαίτερο έχει ένα μάτι δράκου; Τα ερπετά έχουν παρόμοια μάτια γενικότερα, δεν τα ξεχωρίζεις εύκολα. Μπορεί να φοβηθεί και το μωρό πάντως, καλό θα ήταν να το καλύψεις. Την μπλακ φόρεστ απ'την άλλη που'χεις στο άλλο χέρι είναι πιθανό να στη δαγκώσει, οπότε προστατέψου.
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Greektrooper είπε Έχε υπόψη σου πως αν ο τράγος είναι περίεργος (που απ'ότι λες είναι) θα σε "σφάξει" στο οικονομικό!! Κανονικά /θεωρητικά/τυπικά δεν δίνεις φράγκο. Στην δική μου περίπτωση που βάφτισα πήγα πολύ νευρικός και προκατειλημμένος στον παπά αλλά ευτυχώς με έβγαλε ψεύτη.... όταν τον ρώτησα αν οφείλω κάτι μου απάντησε "μόνο ότι θέλετε ΑΝ θέλετε". Ύστερα από αυτο λέω Οκ, ας μην με πιάσει εδώ η γυφτιά μου αφού ξηγηθηκε έτσι και του έδωσα ένα 70αρι. Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τους γονείς πόσο φίλοι είναι και τι δέσιμο υπάρχει απλώς να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για τυχόν σπαστικες κινήσεις του παπά είτε γιατί θα δει τα τατουάζ είτε γιατί θα σου ζητήσει κανά 150αρι και θα φρικάρεις!! Γενικώς να ξέρεις ότι μερικοί δεν χαμπαριαζουν να "τινάξουν" στο αέρα το......."μυστήριο". Και μετά μένεις εσύ να βγάλεις άκρη με τους γονείς και τα σόγια γιατί δεν έκανες "πίσω" προκειμένου να πάνε όλα καλά. Wtf?! Επειδη ισως του κ*****ι θα ζητησει εξτρα λεφτα; Κανονικα θα επαιρνε ενα @, αλλα ΕΛΠΙΖΩ να μη παιχτει τετοια μαλακια γιατι απ τη μια δε ντρεπομαι ειδικα σε τετοιες καταστασεις, κι απ την αλλη να μη "χαλασω" τη μερα. Γαμω τους περιεργους παπαδες γαμω βραδιατικα..
*Kopanos* Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Wtf?! Επειδη ισως του κ*****ι θα ζητησει εξτρα λεφτα; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα ζητήσει λεφτά. Καλά πόσα χρόνια λείπεις απο την Ελλάδα; Μιλάμε για μεγάλη επιχείρηση η εκκλησία. 1
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, *Kopanos* είπε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα ζητήσει λεφτά. Καλά πόσα χρόνια λείπεις απο την Ελλάδα; Μιλάμε για μεγάλη επιχείρηση η εκκλησία. Οχι αρκετα, αλλα απεχω απ την εκκλησια τα τελευταια 25 χρονια 😛
Greektrooper Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Wtf?! Επειδη ισως του κ*****ι θα ζητησει εξτρα λεφτα; Κανονικα θα επαιρνε ενα @, αλλα ΕΛΠΙΖΩ να μη παιχτει τετοια μαλακια γιατι απ τη μια δε ντρεπομαι ειδικα σε τετοιες καταστασεις, κι απ την αλλη να μη "χαλασω" τη μερα. Γαμω τους περιεργους παπαδες γαμω βραδιατικα.. Δυστυχώς έτσι είναι. Ενώ έχει βουΐξει ο κόσμος ότι δεν πρέπει να ζητάνε κλπ κλπ, ορισμένοι ποντάρουν εκεί ακριβώς......στο ότι την ώρα της τελετής θα πει ο κακομοίρης ο νονός δεν πάει στο καλό και θα τα σκάσει. Εκεί κολλάει αυτό που σου είπα για την σχέση που έχεις με τους γονείς. Το ότι "είθισται" ο νονός-α να αναλαμβάνει τα έξοδα, απέχει από το να πρέπει να δώσεις νεφρό για μια βάφτιση. Αν ξέρουν την οικονομική σου κατάσταση και από την στιγμή που σου "έπαιξαν" μ@λ@κια με την αλλαγή της τελευταίας στιγμής για το νησί, τους κάνεις εξήγηση από την αρχή ότι αν ξέρουν ήδη (που κάτι μου λέει ότι ξέρουν!!) πως ο παπάς θα το παίξει εισπράκτορας τότε να είστε ξεκάθαροι μεταξύ σας. Στην τελική ας πληρώσουν αυτοί!!!! 3 1
SB_1957 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Iris_89 είπε Οχι αρκετα, αλλα απεχω απ την εκκλησια τα τελευταια 25 χρονια 😛 Πάντως με όλα όσα μας είπες για τους γονείς εγώ απορώ με την επιθυμία σου να βαφτίσεις το παιδάκι! Δεν ξέρω πόσο δεμένη είσαι με το ζευγάρι και πώς προέκυψε να γίνεις νονά, αλλά δεν αρχίσατε και πολύ καλά την κουμπαριά, εκτός αν ήσουν κουμπάρα τους στο γάμο και το νιώθεις ως υποχρέωση. Τελευταία στιγμή σου αλλάζουν τον τόπο βάφτισης γιατί δήθεν το είχαν τάμα. Μετά μαθαίνεις ότι ο παπάς είναι ταλιμπάν που αν του ξινίσει κάτι μπορεί και να μην κάνει το μυστήριο, πέρα από το τί θα ζητήσει από λεφτά! Εσύ είσαι Αγγλία, εκείνοι Γερμανία, πόσο συχνή επαφή θα έχεις με το παιδάκι, ώστε να σε νιώθει νονά και να δημιουργήσετε μια στενή σχέση? Μήπως, λέω, μήπως με όλα αυτά τα γραφειοκρατικά που χρειάζονται και η αλλαγή τόπου βάφτισης και δεν ξέρω τι άλλο θα σου πουν στη συνέχεια, θέλουν να σε αποθαρρύνουν από νονά γιατί ίσως θέλουν να βαφτίσει το παιδί κάποιος άλλος?
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε Πάντως με όλα όσα μας είπες για τους γονείς εγώ απορώ με την επιθυμία σου να βαφτίσεις το παιδάκι! Δεν ξέρω πόσο δεμένη είσαι με το ζευγάρι και πώς προέκυψε να γίνεις νονά, αλλά δεν αρχίσατε και πολύ καλά την κουμπαριά, εκτός αν ήσουν κουμπάρα τους στο γάμο και το νιώθεις ως υποχρέωση. Τελευταία στιγμή σου αλλάζουν τον τόπο βάφτισης γιατί δήθεν το είχαν τάμα. Μετά μαθαίνεις ότι ο παπάς είναι ταλιμπάν που αν του ξινίσει κάτι μπορεί και να μην κάνει το μυστήριο, πέρα από το τί θα ζητήσει από λεφτά! Εσύ είσαι Αγγλία, εκείνοι Γερμανία, πόσο συχνή επαφή θα έχεις με το παιδάκι, ώστε να σε νιώθει νονά και να δημιουργήσετε μια στενή σχέση? Μήπως, λέω, μήπως με όλα αυτά τα γραφειοκρατικά που χρειάζονται και η αλλαγή τόπου βάφτισης και δεν ξέρω τι άλλο θα σου πουν στη συνέχεια, θέλουν να σε αποθαρρύνουν από νονά γιατί ίσως θέλουν να βαφτίσει το παιδί κάποιος άλλος? Γνωριζομαστε πολλα, πολλα χρονια και παντα ημασταν δεμενη με την κοπελα. Αγγλια Γερμανια δεν ειναι τπτ, μια ωρα πτηση. Κ μετα θα ερχεται με την μικρη εδω. Απλα εχω δεθει παρα πολυ με το κοριτσακι, λατρεια απιστευτη. Γι αυτην κανω πισω... Απ την αρχη μου ειχαν πει πως εμενα θελουν για νονα, στην τελικη ας εχουν τα @@ να μου πουν ξερεις τι Jo, αστο καλυτερα, οχι να με τραβανε. 1
SB_1957 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Iris_89 είπε Γνωριζομαστε πολλα, πολλα χρονια και παντα ημασταν δεμενη με την κοπελα. Αγγλια Γερμανια δεν ειναι τπτ, μια ωρα πτηση. Κ μετα θα ερχεται με την μικρη εδω. Απλα εχω δεθει παρα πολυ με το κοριτσακι, λατρεια απιστευτη. Γι αυτην κανω πισω... Απ την αρχη μου ειχαν πει πως εμενα θελουν για νονα, στην τελικη ας εχουν τα @@ να μου πουν ξερεις τι Jo, αστο καλυτερα, οχι να με τραβανε. Πιθανόν η φίλη σου να σε θέλει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε θέλει και ο μπαμπάς ή οι γιαγιάδες/παπούδες! Πολλές φορές οι κολητοί φίλοι αποφασίζουν κάτι αλλά όταν σ' αυτό το κάτι έχουν λόγο και άλλοι τότε δυσκολεύουν τα πράγματα. Συζήτησέ το μαζί της και ρώτησέ την αφού είστε κολητές μήπως υπάρχει αντίδραση από τους άλλους, για να μην παρεξηγηθείτε μετά και είναι κρίμα για την μικρή! 1
Oscar_Mike Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Jo happy name day
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Πιθανόν η φίλη σου να σε θέλει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε θέλει και ο μπαμπάς ή οι γιαγιάδες/παπούδες! Πολλές φορές οι κολητοί φίλοι αποφασίζουν κάτι αλλά όταν σ' αυτό το κάτι έχουν λόγο και άλλοι τότε δυσκολεύουν τα πράγματα. Συζήτησέ το μαζί της και ρώτησέ την αφού είστε κολητές μήπως υπάρχει αντίδραση από τους άλλους, για να μην παρεξηγηθείτε μετά και είναι κρίμα για την μικρή! Τους εχω γνωρισει κ ποτε δεν ειχαν θεμα, τι να πω... θα της μιλησω αυριο να ξεκαθαρισει το τοπιο. 2 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε happy name day Thank you!
tsioulak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Iris_89 είπε Εχω ενα half sleeve το οποιο δε θα φανει καθολου, στο αριστερο ενα μεγαλουτσικο dragon eye κ στο δεξι το πιο προσφατο, πιανει ολο το inner forearm, dark forest. Ωχ, ενημερωσε πρωτα καλου κακου, ετσι ωστε να μην γινει κανα θεμα την ωρα του Μυστηριου. 1 ώρα πριν, Iris_89 είπε Οχι αρκετα, αλλα απεχω απ την εκκλησια τα τελευταια 25 χρονια 😛 Διχως να θελω να σε προσβαλω, αν το παραπανω αληθευει τοτε τι δουλεια εχεις να βαφτισεις το παιδι και να αναλαβεις τον πολυ σοβαρο ρολο της πνευματικης του μητερας; πως θα μπορεις να το καθοδηγεις πνευματικα; ΥΓ. Οσον αφορα τα χρηματα, εννοειται οτι στον ιερεα δινεις οσα θελεις ΑΝ θελεις, τα εξοδα της βαφτισης (στα οποια περιλαμβανεται ενα μικροποσο για τον ναο) ειναι αλλη υποθεση και δεν ξερω αν τα εχεις αναλαβει (οπως ηταν το εθιμο καποτε) ή οχι αλλα αυτα ειναι αλλη ιστορια. 1 5
Oscar_Mike Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Γιατί τι σχέση έχει η πνευματική καθοδήγηση του παιδιού, με την εκκλησία ή αν είναι χριστιανός κάποιος ή γενικά αν πιστεύει σε κάποια θρησκεία; Εγω που πιστεύω στο μπιγκ μπανγ δηλαδή, δε μπορώ να γίνω νονός; Το παιδί, αν θέλουν και οι γονείς, μπορεί να αποφύγει τη βάφτιση; Τουλάχιστον στην ηλικία που το ίδιο δεν μπορεί να επιλέξει αν θέλει ή αν όχι; Ή θα έχει προβλήματα, γραφειοκρατικά κλπ μελλοντικά; Ειλικρινείς απορίες αυτές, μπορεί για άλλο θρεντ για να μην είμαστε οφτοπικ. 2 3
ag2014now Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Iris_89 είπε Μιλησα μαζι τους σημερα. Εγω μενω Αγγλια, εκεινοι Γερμανια. Τα σογια Γερμανια. Οποτε λεγαμε να γινει η βαφτιση Γερμανια σε ελληνικη εκκλησια, ολα κομπλε. Και "ξαφνικα" θυμηθηκε ο κυριος πως εχει κανει ταμμα στη Μυτιληνη, και μου το ξεφουρνισαν σημερα, κι η ταλαιπωρια μεγαλη. 8 ώρες πριν, Iris_89 είπε Και απ οτι μου ειπαν, αν το παιδι εχει 2 νονους (συνηθως ζευγαρι), θα πρεπει ειτε να ειναι παντρεμενοι με θρησκευτικο, αν σε σχεση θα πρεπει να το κρυψουν. Τι μαλακιες ειναι αυτες ημαρτον. Οσο για το ντυσιμο, δε φτανει που θα βαλω μακρυμανικο κ θα σκαω, αλλα εχε χαρη. Μην ακουσω καμια βλακεια ελπιζω 8 ώρες πριν, Iris_89 είπε Ε ρε γλεντια, ηλπιζα να παω τσακ μπαμ για 2-3 μερες, @@ με τοση χαρτουρα και ταλαιπωρια. 4 ώρες πριν, Iris_89 είπε Απ την αρχη μου ειχαν πει πως εμενα θελουν για νονα, στην τελικη ας εχουν τα @@ να μου πουν ξερεις τι Jo, αστο καλυτερα, οχι να με τραβανε. 4 ώρες πριν, Iris_89 είπε Κανονικα θα επαιρνε ενα @, αλλα ΕΛΠΙΖΩ να μη παιχτει τετοια μαλακια γιατι απ τη μια δε ντρεπομαι ειδικα σε τετοιες καταστασεις, κι απ την αλλη να μη "χαλασω" τη μερα. Γαμω τους περιεργους παπαδες γαμω βραδιατικα.. Με τόσο έντονο αρνητισμό για τις επιλογές των γονέων αλλά και περί βάφτισης, εκκλησίας κτλ, θα προτιμούσα να βρω μια καλή δικαιολογία να αποφύγω όλο το σκηνικό ή ακόμα καλύτερα να τους πω στα ίσια ότι το μετάνιωσα. Είναι κρίμα να δηλητηριάζεις μια στιγμή που άλλοι χαίρονται να συμμετάσχουν, επειδή τώρα το μετάνιωσες ή δε το νιώθεις. Αν δε το κάνεις με την καρδιά σου και δεδομένου ότι αρκετοί βλέπουν την κουμπαριά ως μια έννοια συγγένειας (περιμένοντας πολύ περισσότερα από νονό/νονά, πέρα από την παρουσία στη βάφτιση και μια στο τόσο), αργά ή γρήγορα θα χαλάσει η κουμπαριά, το έχω δει άπειρες φορές και στο υπογράφω. Οπότε καλύτερα να το ξεκαθαρίσεις τώρα αν θες πραγματικά ή όχι και να βρουν άλλον, παρά να ρισκάρεις να χαλάσεις την φιλία σας σε βάθος χρόνου. Οι γονείς αν δεν επιθυμούν βάφτιση, έχουν πάντα την επιλογή της ονοματοδοσίας. Εφ'όσον θέλουν βάφτιση και πιστεύουν σε τάματα κτλ, καλύτερα να μην τους κοροϊδεύεις και να μιλήσεις ευθέως. Γενικότερα είναι υποκρισία να λέμε βαφτίζω αλλά δε γουστάρω εκκλησία/παπάδες, θα δυσκολευτώ να αποταχθώ σατανά κτλ. Αυτά είτε τα κάνεις γιατί τα γουστάρεις, τα πιστεύεις και τα θες, είτε έχεις το σθένος (και τα @@) να τα αρνηθείς. Ακόμα και τις δικαιολογίες κάποιων που ακούω, πχ "το έκανα για το σόι" τις βρίσκω τραγικές, άμα δε πιστεύεις, δε πιστεύεις τέλος και δε παίζεις θέατρο. Άλλωστε αν κάποιος θέλει να είναι δίπλα σε ένα παιδί, μπορεί να το κάνει με 1002 τρόπους, δεν έχει ανάγκη τον τίτλο του νονού/νονάς. Όσον αφορά το τατουάζ, το έκανες γιατί σε εκφράζει και μαγκιά σου !!! - Άμα είναι να το καλύπτεις με μακρυά μανίκια, body make-up, σε όποια περίπτωση θεωρηθεί "ανάρμοστο" από κάποιον τρίτο και δε μπορείς να το υποστηρίξεις, τότε έπρεπε να το σκεφτείς καλύτερα ή να μη το έκανες σε εμφανές σημείο. Εγώ μπορεί να γουστάρω να έχω τατουάζ σε όλο το πρόσωπο, θα πρέπει να βάζω κουκούλα για να γίνω αποδεκτός σε κάποιες περιστάσεις; 2 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε Γιατί τι σχέση έχει η πνευματική καθοδήγηση του παιδιού, με την εκκλησία ή αν είναι χριστιανός κάποιος ή γενικά αν πιστεύει σε κάποια θρησκεία; Εγω που πιστεύω στο μπιγκ μπανγ δηλαδή, δε μπορώ να γίνω νονός; Αν δεν πιστεύεις συνειδητά, και όχι επειδή είναι μόδα, τότε έχεις σοβαρούς λόγους να μην θες να υποστηρίξεις το όλο concept εκκλησίας/θρησκείας και τα σχετικά (θρησκευτικό γάμο, βάφτιση, κηδεία, χριστουγεννα, πάσχα, κτλ). Ειδάλλως λες ότι πιστεύεις σε κάτι που δε πιστεύεις. Μονά ζυγά δικά μας δε γίνεται. Σαν να γουστάρεις να κυκλοφορείς με στολή Yoda κάθε τόσο και όχι απλά να μην είσαι star wars fan, αλλά να υποστηρίζεις σθεναρά ότι είναι μια βλακεία και μισή. Δεν έχει λογική και καλό είναι οι πράξεις μας να κινούνται λιγάααακι γύρω από τη λογική και την ειλικρίνεια. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από ag2014now 6 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις