Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βγάλε και μια ληξιαρχική πράξη γέννησης καλου-κακου, μπορεί να τη ζητήσει (ή κατι που να φαίνεται οτι εχεις βαφτιστεί)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Βγάλε και μια ληξιαρχική πράξη γέννησης καλου-κακου, μπορεί να τη ζητήσει (ή κατι που να φαίνεται οτι εχεις βαφτιστεί)

Ε ρε γλεντια, ηλπιζα να παω τσακ μπαμ για 2-3 μερες, @@ με τοση χαρτουρα και ταλαιπωρια. Απ το ληξιαρχειο βγαινει αυτο ή μπορω κ σε κεπ? Δεν εχω ιδεα

Δημοσ.
3 minutes ago, Iris_89 said:

Ε ρε γλεντια, ηλπιζα να παω τσακ μπαμ για 2-3 μερες, @@ με τοση χαρτουρα και ταλαιπωρια. Απ το ληξιαρχειο βγαινει αυτο ή μπορω κ σε κεπ? Δεν εχω ιδεα

Τελευταία φορά που ειχα βγάλει ήταν απο κεπ. Κάνει περίπου 1 βδομάδα.

Δημοσ.
1 hour ago, Iris_89 said:

Όσοι είστε νονοί, σας έχει ζητηθεί να προσκομίσετε δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης από τον παπά? Πρόκειται να βαφτίσω το καλοκαίρι και είναι η πρώτη φορά που ακούω να ζητάνε τέτοιο χαρτί.

http://iaath.gr/content/iero-mystirio-vaptisis

Εμένα μου ζήτησαν να αποδείξω και ότι είμαι Χ.Ο. Ευτυχώς έχω ακόμη την παλιά ταυτότητα, γιατί το πιστοποιητικό βάφτισης είναι κάπου στη Λαμία.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Τελευταία φορά που ειχα βγάλει ήταν απο κεπ. Κάνει περίπου 1 βδομάδα.

1 εβδομαδα? Δεν μπορω να κατσω παραπανω απο μερικες μερες. Τον Μαρτιο που θα κατεβω Αθηνα θα κανω εξουσιοδοτηση στον πατερα μου, δεν γινεται αλλιως..

2 λεπτά πριν, nikko_ είπε

http://iaath.gr/content/iero-mystirio-vaptisis

Εμένα μου ζήτησαν να αποδείξω και ότι είμαι Χ.Ο. Ευτυχώς έχω ακόμη την παλιά ταυτότητα, γιατί το πιστοποιητικό βάφτισης είναι κάπου στη Λαμία.

Κ σε μενα ζητησαν ταυτοτητα, δεν του φτανει ομως..

Edit: εψαξα και ολα αυτα τα δικαιολογητικα μπορω να τα ζητησω online μεσω ermis.gov και τα παραλαμβανω με ταυτοτητα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Όπως αναφέρθηκε, είναι 100% σε τι παπά θα πέσεις. Αν ο παπάς είναι κουλ, θα τη βγάλεις και συ κουλ. Αν είναι για δέσιμο...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, defacer είπε

Όπως αναφέρθηκε, είναι 100% σε τι παπά θα πέσεις. Αν ο παπάς είναι κουλ, θα τη βγάλεις και συ κουλ. Αν είναι για δέσιμο...

Ειναι για δεσιμο, μου το ειπαν για λεγαμενοι. Απ οτι μου ειπαν, θελει μεχρι αυριο απαντηση για την ημερομηνια, ασχετα αν ξερει πως μενω εξωτερικο.

Λολ

• Sad 1
Δημοσ.

Μην τρέχεις να βγάζεις χαρτιά τζαμπα. Εγώ είχα βαφτίσει πρόπερσι και το μόνο που μου είχαν ζητήσει ήταν μία υπεύθυνη δήλωση για το αν είμαι παντρεμένος και αν ναι αν έχω κάνει θρησκευτικό γάμο. Την επικύρωσα σε ένα ΚΕΠ και αυτό ήταν. 

Βάλε τους γονείς του μωρού να ρωτήσουν ακριβώς τι χαρτιά θέλει ο συγκεκριμένος παπάς για να ετοιμάσεις αυτά και μόνο. 

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Ειναι για δεσιμο, μου το ειπαν για λεγαμενοι. Απ οτι μου ειπαν, θελει μεχρι αυριο απαντηση για την ημερομηνια, ασχετα αν ξερει πως μενω εξωτερικο.

Λολ

Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, όχι δικό του. Εσύ ανέλαβες την ευθύνη να γίνεις νονά, αν σε δυσκολεύουν και τα διαδικαστικά γι'αυτό, ελπίζω τουλάχιστον για το παιδί να είσαι πιο ευέλικτη...

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Λολ

Δεν μπορείς να το βαφτίσεις το μωρό μέσω σκαιπ α;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Iris_89 είπε

Και απ οτι μου ειπαν, αν το παιδι εχει 2 νονους (συνηθως ζευγαρι), θα πρεπει ειτε να ειναι παντρεμενοι με θρησκευτικο, αν σε σχεση θα πρεπει να το κρυψουν.

Τι μαλακιες ειναι αυτες ημαρτον.

Οσο για το ντυσιμο, δε φτανει που θα βαλω μακρυμανικο κ θα σκαω, αλλα εχε χαρη. Μην ακουσω καμια βλακεια ελπιζω

Βάλε ότι θέλεις .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, όχι δικό του. Εσύ ανέλαβες την ευθύνη να γίνεις νονά, αν σε δυσκολεύουν και τα διαδικαστικά γι'αυτό, ελπίζω τουλάχιστον για το παιδί να είσαι πιο ευέλικτη...

Ειχαμε συμφωνησει για Γερμανια εξαρχης. Μετα το γυρισαν σε Ελλαδα, κι οχι καν σε μεγαλη πολη αλλα σε ενα νησι 12 ωρες μακρια. Οποτε ειναι δικη τους μαλακια κ δικο τους προβλημα.

Επεξ/σία από Iris_89
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάπτισα σε μοναστήρι.

Μια φωτοτυπία ταυτότητας πήγα και μια υπεύθυνη δήλωση που δεν ασχολήθηκα καν και την είχε φτιάξει ο φαδερ για μένα.Αν δεν κάνω λάθος ότι δεν έχω κάνει πολιτικό γάμο.

Η μόνη δυσκολία που αντιμετώπισα ηταν στο σημείο που έπρεπε να απαντησω αν αποτασσομαι το Σατανα

Επεξ/σία από guido
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...