Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Iris_89 είπε

Ε ρε γλεντια, ηλπιζα να παω τσακ μπαμ για 2-3 μερες, @@ με τοση χαρτουρα και ταλαιπωρια. Απ το ληξιαρχειο βγαινει αυτο ή μπορω κ σε κεπ? Δεν εχω ιδεα

ΚΕΠ

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, guido είπε

Βάπτισα σε μοναστήρι.

Μια φωτοτυπία ταυτότητας πήγα και μια υπεύθυνη δήλωση που δεν ασχολήθηκα καν και την είχε φτιάξει ο φαδερ για μένα.

Αν δεν κάνω λάθος ότι δεν έχω κάνει πολιτικό γάμο.

Η μόνη δυσκολία που αντιμετώπισα ηταν στο σημείο που έπρεπε να απαντησω αν αποτασσομαι το Σατανα

Cheers, στο ιδιο θα εχω κι εγω θεμα lmao

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Ειχαμε συμφωνησει για Γερμανια εξαρχης. Μετα το γυρισαν σε Ελλαδα, κι οχι καν σε μεγαλη πολη αλλα σε ενα νησι 12 ωρες μακρια. Οποτε ειναι δικη τους μαλακια κ δικο τους προβλημα.

Αν ζοριζεσαι αρκετά μπορείς και να μην το βαφτίσεις. Νονος απο υποχρέωση είναι μλκια.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, *Kopanos* είπε

Αν ζοριζεσαι αρκετά μπορείς και να μην το βαφτίσεις. Νονος απο υποχρέωση είναι μλκια.

Δεν ειναι οτι ζοριζομαι παρα πολυ, θα τη βρω την ακρη. Λογικα. 

Η αλλαγη σχεδιων με τσαντιζουν, ενω ξερουν πως ηδη εχουμε κλεισει κ συμφωνησει με τη δουλεια μου κτλ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Iris_89 είπε

Δεν ειναι οτι ζοριζομαι παρα πολυ, θα τη βρω την ακρη. Λογικα. 

Η αλλαγη σχεδιων με τσαντιζουν, ενω ξερουν πως ηδη εχουμε κλεισει κ συμφωνησει με τη δουλεια μου κτλ

Εμένα αν μου εκαναν τέτοια αλλαγή θα τους έστελνα ή μιλάμε ή κλ@νουμε. Νομιζω οτι ετσι οπως τα λες θα βγουν κι αλλα θεματα στην πορεία, κουράγιο και υπομονή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, *Kopanos* είπε

Εμένα αν μου εκαναν τέτοια αλλαγή θα τους έστελνα ή μιλάμε ή κλ@νουμε. Νομιζω οτι ετσι οπως τα λες θα βγουν κι αλλα θεματα στην πορεία, κουράγιο και υπομονή.

Τετοια λεγε μου να φορτωνω... δε ξερω, εχω την εντυπωση πως ηξεραν απ την αρχη για την μυτιληνη κ μου το ειπαν τωρα, μετα απο 3 μηνες σχεδον 😕

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Τετοια λεγε μου να φορτωνω... δε ξερω, εχω την εντυπωση πως ηξεραν απ την αρχη για την μυτιληνη κ μου το ειπαν τωρα, μετα απο 3 μηνες σχεδον 😕

Απλά όταν κάνεις τάμα το παιδί σου το λες απο την αρχή δεν το θυμάσαι τελευταία στιγμή. Αν υπάρχει εμπιστοσύνη συνέχισε κανονικά, αλλά βαλε ενα όριο στον ευατο σου στην επόμενη στραβή κάνε πίσω γιατί θα στραβώσεις μαζι τους στο τέλος και θα το πληρώσει το παιδάκι.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Απλά όταν κάνεις τάμα το παιδί σου το λες απο την αρχή δεν το θυμάσαι τελευταία στιγμή. Αν υπάρχει εμπιστοσύνη συνέχισε κανονικά, αλλά βαλε ενα όριο στον ευατο σου στην επόμενη στραβή κάνε πίσω γιατί θα στραβώσεις μαζι τους στο τέλος και θα το πληρώσει το παιδάκι.

Για τη μικρη κανω πισω κυριως, δε θελω να την πληρωσει για βλακειες. Αλλα εχεις δικιο!

• Like 1
Δημοσ.

Βαφτισα πριν 2 μηνες περιπου σε ενα μικρο εκκλησακι και δεν μου ζητηθηκε το παραμικρο χαρτι (γαμου, βαφτισεως, θρησκειας, κτλ) και ουτε μου ρωτηθηκε προφορικα το οτιδηποτε. Και ευτυχως δλδ γιατι και εγω ειμαι εξωτερικο και δεν υπηρχε ο απαιτουμενος χρονος για οτιδηποτε γραφειοκρατικο.

Οπως ειπανε και οι φιλοι παραπανω ειναι καθαρα σε τι παπα θα πεσεις. Κανε λιγακι υπομονη γιατι απ'οτι καταλαβαινω επεσες στην περιπτωση. Η διαδικασια κραταει λιγο, οποτε λιγο υπομονη για το παιδακι και ολα θα πανε καλα.

Μια συμβουλη για τα μακρια μανικια, θα χρειαστει και θα σου ζητηθει να τα σηκωσεις για το λαδωμα. Ειναι πολυ δυσκολο να λαδωσεις το μωρακι αλλιως. Θα γινεις χαλια! Οποτε σφυρα αδιαφορα για τα τατου και δειξε ψυχραιμια σε οποια τυχον αντιδραση του παπα.

Και ναι αν πχ ησουν παντρεμενη με πολιτικο γαμο, ο παπας αν ειναι παραξενος μπορει να μη δεχοταν να κανει το μυστηριο....

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, zaccki είπε

Βαφτισα πριν 2 μηνες περιπου σε ενα μικρο εκκλησακι και δεν μου ζητηθηκε το παραμικρο χαρτι (γαμου, βαφτισεως, θρησκειας, κτλ) και ουτε μου ρωτηθηκε προφορικα το οτιδηποτε. Και ευτυχως δλδ γιατι και εγω ειμαι εξωτερικο και δεν υπηρχε ο απαιτουμενος χρονος για οτιδηποτε γραφειοκρατικο.

Οπως ειπανε και οι φιλοι παραπανω ειναι καθαρα σε τι παπα θα πεσεις. Κανε λιγακι υπομονη γιατι απ'οτι καταλαβαινω επεσες στην περιπτωση. Η διαδικασια κραταει λιγο, οποτε λιγο υπομονη για το παιδακι και ολα θα πανε καλα.

Μια συμβουλη για τα μακρια μανικια, θα χρειαστει και θα σου ζητηθει να τα σηκωσεις για το λαδωμα. Ειναι πολυ δυσκολο να λαδωσεις το μωρακι αλλιως. Θα γινεις χαλια! Οποτε σφυρα αδιαφορα για τα τατου και δειξε ψυχραιμια σε οποια τυχον αντιδραση του παπα.

Και ναι αν πχ ησουν παντρεμενη με πολιτικο γαμο, ο παπας αν ειναι παραξενος μπορει να μη δεχοταν να κανει το μυστηριο....

Well, shit.

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες, αυτο για τα μανικια δεν το ειχα σκεφτει. Ευτυχως ή δυστυχως τα tattoos δεν ειναι ουτε λουλουδακια ουτε offensive, κ τωρα ψιλοανησυχω λιγο.

Εισαι τυχερος/η που επεσες σε νορμαλ παπα, εγω καλα κρασια! Αν σηκωσω τα μανικια κ στραβωσει, υπαρχει περιπτωση να σταματησει πχ την βαφτιση?! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, *Kopanos* είπε

Πες τι τατου έχεις γιατί μιλαμε για παπάδες όχι για νορμαλ κόσμο.

Εχω ενα half sleeve το οποιο δε θα φανει καθολου, στο αριστερο ενα μεγαλουτσικο dragon eye κ στο δεξι το πιο προσφατο, πιανει ολο το inner forearm, dark forest.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Χριστόδουλος είχε πει "ελάτε όπως είστε" να του πεις, αν έχει πρόβλημα...!

Δε νομιζω να τον ενοχλήσουν τα τατου, θα πρέπει να είναι πολύ ταλιμπάν ο πάτερ, βέβαια δεν εχω επαφή με εκκλησίες για να ξέρω τι επιτρέπουν και τι όχι...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Εχω ενα half sleeve το οποιο δε θα φανει καθολου, στο αριστερο ενα μεγαλουτσικο dragon eye κ στο δεξι το πιο προσφατο, πιανει ολο το inner forearm, dark forest.

Πρόταση ντυσίματος:

Φοράς ό,τι φόρεμα θες και συνδύασέ το με κάτι μακρυμάνικο από πάνω που δεν θα σηκώσεις μανίκια, οπότε δεν σε νοιάζει και να λαδωθούν.

Μόλις τελειώσει η βάφτιση βγάζεις το μακρυμάνικο και όλα καλά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Με τον δράκο να προσέχεις μην του βγει από μέσα του ο Αη Γιώργης και σε σφάξει πριν ολοκληρωθεί το μυστήριο.

Γενικά οι παπάδες πλεον τα τατου τα έχουν συνηθίσει απλα αν είναι περίεργος βάλε make up σώματος να τα κρύψεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...