ludan01 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, jmmys said: Η Ελλάδα είναι ο πιο όμορφος τόπος για να ζεις, αρκεί να είχαμε σε ποσοστό 50% νοοτροπία Bόρειας Δυτικής Ευρώπης. Όντως η πρόσβαση των αναπήρων στους δημοσίους χώρους είναι απαράδεκτα χαμηλή. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από ludan01
DrFreeman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) H Μαδρίτη πάντως έχει πολλά από τα λειτουργικά προβλήματα της Αθήνας - κι επιπλέον το κόστος ζωής λόγω υψηλών ενοικίων (συνεπεία της έλλειψης κατοικιών) είναι σαφώς μεγαλύτερο, χωρίς οι μισθοί να είναι ιδιαίτερα υψηλότεροι. Από εκεί και πέρα, το υποκειμενικό στοιχείο είναι αρκετά ισχυρό σε τέτοιες επιλογές. Ο τρόπος ζωής είναι τελείως διαφορετικός και υπάρχουν σημαντικές κλιματολογικές διαφορές μεταξύ βορρά και νότου. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από DrFreeman typos
chrisxkar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 23 ώρες πριν, ludan01 είπε Ας μιλήσουμε σοβαρά! η ερωηση σου δεν ειναι ιδιαιτερα σοβαρη η αληθεια.Συγκρινεις ουσιαστικα οργανωμενες ευρωαπικες χωρες/πολεις με το τζατζικισταν της κρισης που ζουμε.Βερολινο πιο πλουσιο και πιο οργανομενο,Μανδριτη πιο φτωχη αλλα στανταρ σε πιο αξιολογη κατασταση οικονομικα απο ελλαδα Εξαρταται τι περιμενεις σε ευρωπαικη πολη ξεχνα αυτα που ηξερες απο ελλαδα.Μενεις προαστια κανεις μια ωρα για να πας στην δουλεια σου αλλα βγαζεις χρηματα και εχεις οργανωση κρατους.Ζωη δεν χρειαζεται να το συζητησουμε γιατι δεν συζηταμε για αυτο. Να πω αλλο τουριστας αλλο να μενεις καπου.
kleo1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, ludan01 είπε Όντως η πρόσβαση των αναπήρων στους δημοσίους χώρους είναι απαράδεκτα χαμηλή. Διαφωνώ. αν σκεφτείς ότι μεγάλο ποσοστό είναι ανάπηροι στο μυαλό, μια χαρά πρόσβαση έχουν. Εγώ τους βλέπω παντού.
liakjim Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Η Αθήνα είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου. Λόγω επαγγέλματος έχω πάει σχεδόν σε όλες της Ευρώπης. Έχει ένα κάρο αρνητικά αλλά καμία άλλη δεν συνδυάζει τα πολιτιστικά, τα δρώμενα, τον πολυπολιτισμό , την κουλτούρα, την φιλοξενία, το κλίμα, την κουλτούρα, το κάλος, την ιστορία, το πρεστίζ κτλ της Αθήνας. Καμία. Μπόνους η Ακρόπολη, τα μουσεία, οι εκθέσεις , τα θέατρα, οι μικροπόλεις που είναι οι περιοχές που όλες είναι διαφορετικές, τα κτίρια (αρτ ντεκό, αρτ νουβό, κλασικά, νεοκλασικά, νεότερο μοντερνισμό, ακόμα και οι πολυκατοικίες κάποιες έχουν ενδιαφέρον), οι άνθρωποι. Το ξέρω ότι ακούγεται περίεργο. Ζω στην Αθήνα 40 χρόνια, την ξέρω καλά, ξέρω και τα αρνητικά όπως η βρώμα, η νύχτα, οι ξένοι, η βία, η έλλειψη σεβασμού, ο εμετός από τσιμέντο , η έλλειψη πρασίνου, η ποζεριά κτλ αλλά το ισοζύγιο είναι ακόμα θετικότατο. Σαν την Αθήνα καμιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις