Rebel21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω την εξής απορία. Κάνοντας την αίτηση και δηλώνοντας ένα παιδί γεννημένο στις 8/12/2018 ενώ η δήλωση προχωράει κανονικά και το παιδί φαίνεται κανονικά δηλωμένο στο τέλος δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Η επισήμανση γράφει ότι δεν υπάρχει εξαρτώμενο τέκνο και είναι το μόνο πρόβλημα που αποτρέπει την έγκριση τής δήλωσης. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από Rebel21
chsam Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Rebel21 είπε Καλησπέρα. Έχω την εξής απορία. Κάνοντας την αίτηση και δηλώνοντας ένα παιδί γεννημένο στις 8/12/2018 ενώ η δήλωση προχωράει κανονικά και το παιδί φαίνεται κανονικά δηλωμένο στο τέλος δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Η επισήμανση γράφει ότι δεν υπάρχει εξαρτώμενο τέκνο και είναι το μόνο πρόβλημα που αποτρέπει την έγκριση τής δήλωσης. Με παιδι γεννημενο τελος του 2018, τι επιδομα τεκνων για το 2018 περιμενεις να παρεις;;;Εκτος κ αν αλλαξε κατι, τα στοιχεια που χρησιμοποιουνται για επιδομα 2018 ειναι οικονομικου ετους 2017 κ εσυ τοτε δεν ειχες παιδι. Το επίδομα παιδιού χορηγείται: (α) Για τέκνα γεννημένα μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους υποβολής της αίτησης, από την 1η Ιανουαρίου του έτους υποβολής της αίτησης. (β) Από την 1η του επόμενου μήνα από αυτόν της γέννησής τους για τέκνα γεννημένα εντός του έτους υποβολής της αίτησης. 1
nogoso Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Αν θυμάμαι καλά όταν γεννήθηκε η κόρη μου, έπρεπε να περιμένω να κάνω φορολογική δήλωση για το προηγούμενο έτος και μετά μπορούσα να κάνω την αίτηση. Γεννήθηκε δηλαδή Ιανουάριο και τον Μάιο αφου έκανα φορολογική δήλωση, έκανα και την αίτηση. Όταν μπήκε η δόση του Ιουλίου , πήρα και τις 2 αναδρομικά.
chsam Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, nogoso είπε Αν θυμάμαι καλά όταν γεννήθηκε η κόρη μου, έπρεπε να περιμένω να κάνω φορολογική δήλωση για το προηγούμενο έτος και μετά μπορούσα να κάνω την αίτηση. Γεννήθηκε δηλαδή Ιανουάριο και τον Μάιο αφου έκανα φορολογική δήλωση, έκανα και την αίτηση. Όταν μπήκε η δόση του Ιουλίου , πήρα και τις 2 αναδρομικά. Εσυ ανήκες σε αυτη την κατηγορια (β) Από την 1η του επόμενου μήνα από αυτόν της γέννησής τους για τέκνα γεννημένα εντός του έτους υποβολής της αίτησης. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από chsam
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα σας εχω και γω μια απορια σχετικα με το Α21. πριν πω τ προβλημα να αναφερω οτι η αιτηση γινοταν απο το"profile " μετα στοιχεια του πατερα μου πλεον δεν ζει και εγινε πρωτη φορα απο το "profile" της μητερας ενω εδειχνε οτι εχει γινει δεκτη η αιτηση πλεον γραφεις Αυτο : ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Η αίτηση βρίσκεται σε αναστολή πληρωμής και δε θα συμπεριληφθεί στην επόμενη πληρωμή Αιτία Καταχώρηση Έχουν πραγματοποιηθεί παλαιότερες πληρωμές σε άλλο δικαιούχο για τουλάχιστον ένα από τα τέκνα 18-09-2019 ο λογιστης μας ειπε να παμε στον δημο που ειναι υπευθυνος για τα Α21 . εσεις καμια ιδεα ? ευχαριστω
GREGORYMO Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Darkito είπε Καλησπερα σας εχω και γω μια απορια σχετικα με το Α21. πριν πω τ προβλημα να αναφερω οτι η αιτηση γινοταν απο το"profile " μετα στοιχεια του πατερα μου πλεον δεν ζει και εγινε πρωτη φορα απο το "profile" της μητερας ενω εδειχνε οτι εχει γινει δεκτη η αιτηση πλεον γραφεις Αυτο : ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Η αίτηση βρίσκεται σε αναστολή πληρωμής και δε θα συμπεριληφθεί στην επόμενη πληρωμή Αιτία Καταχώρηση Έχουν πραγματοποιηθεί παλαιότερες πληρωμές σε άλλο δικαιούχο για τουλάχιστον ένα από τα τέκνα 18-09-2019 ο λογιστης μας ειπε να παμε στον δημο που ειναι υπευθυνος για τα Α21 . εσεις καμια ιδεα ? ευχαριστω Έχει δηλωθεί ο θάνατος κτλ ?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Έχει δηλωθεί ο θάνατος κτλ ? ναι ολα κανονικά εχουμε πάρει ακομα και τα εξοδα κηδειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα