Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Elenasia είπε

Και γιατί αυτό; 

Προσβάλλει κάποιον το thread η κάτι;

Ποσο να σκεφτώ το παρελθόν; :Ρ ειδικα για ημερομηνίες κιόλας οι καλοκαιρινές πχ που ήταν ακόμα και οι γονείς μου αγέννητοι;

Μια χαρά είναι το thread, εμφανίζονται πολλές φορές καλοθελητές που θέλουν να τα κλείνουν ποστάροντας άσχετες απαντήσεις, μη δίνεις σημασία.

Αφού βλέπεις πολλές ημερομηνίες, άσχετες μεταξύ τους, μπορεί να μην παίζουν ρόλο οι συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά απλά το ότι είναι παρελθοντικές.

Τα όνειρα πολλές φορές είναι υποσυνείδητα μηνύματα, σταμάτα να σκέφτεσαι το παρελθόν και κοίτα μπροστά, π.χ.

• Thanks 1
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

1920 1815

1-9-20-18-15

19-20-1-8-15

19-20-18-1-5

Σε καλή μεριά

Έχεις ένα καλό πόιντ ,θα το κάνω με τους αριθμούς που είχα δει και παίζει να μείνει κάγκελο ο προποτζης να με κοιτάει αλλά who cares 😂

10 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Μια χαρά είναι το thread, εμφανίζονται πολλές φορές καλοθελητές που θέλουν να τα κλείνουν ποστάροντας άσχετες απαντήσεις, μη δίνεις σημασία.

Αφού βλέπεις πολλές ημερομηνίες, άσχετες μεταξύ τους, μπορεί να μην παίζουν ρόλο οι συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά απλά το ότι είναι παρελθοντικές.

Τα όνειρα πολλές φορές είναι υποσυνείδητα μηνύματα, σταμάτα να σκέφτεσαι το παρελθόν και κοίτα μπροστά, π.χ.

True dat ,εχώ τάσεις παραμονής στα μετόπισθεν απλά ταυτόχρονα με το που τα είδα είχα το urge να πάω να παίξω και σε κάποια στιγμή μάλιστα σταμάτησα και είπα στο εαυτό μου ,' τι να παίξεις γιατί θυμάσαι και πως παίζουν;'😂

Επεξ/σία από Elenasia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε

δε χάνεις κάτι ουσιαστικό με το να δοκιμάσεις,

αν και ο Στέφανος τα έχει πει

Ναι δυστυχώς το είδα πριν κάνα 2ωρο το συγκεκριμένο :( ωστόσο αναπτερώθηκε το ηθικό μου με μια γυναίκα στο εξωτερικό που είπε ότι έπαιξε λέει 30ετη μετά αυτά που είχε δει στο ύπνο της και όντως κέρδισε

Επεξ/σία από Elenasia
Δημοσ.

δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις, πέρα από λίγα ευρώ και λίγο χρόνο.

οι πιθανότητες είναι μικρές, αλλά είναι εκεί. κάντο κιόλας για να σου φύγει οτι δεν έπαιξες.

στην καλύτερη θα κολυμπήσεις στο χρήμα, στη χειρότερη θα έχεις χάσει 1-2€ και 10 λεπτά απ τη μέρα σου!

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε

δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις, πέρα από λίγα ευρώ και λίγο χρόνο.

οι πιθανότητες είναι μικρές, αλλά είναι εκεί. κάντο κιόλας για να σου φύγει οτι δεν έπαιξες.

στην καλύτερη θα κολυμπήσεις στο χρήμα, στη χειρότερη θα έχεις χάσει 1-2€ και 10 λεπτά απ τη μέρα σου!

Αυτό,αυτό λέω και εγώ .θα μου μείνει αν δε πάω το κρίμα και η ενοχή .και 5,6 ευρώ ,έξω δε βγαίνω δε καπνίζω δε πίνω ,άνεργη είμαι αλλά ωστόσο να πω χάλασα μια φορά έτσι 5ε για τη πάρτη μου .με 5μια φορά δε σωνομαστε😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Elenasia είπε

Έχω εδώ και κάτι μέρες πριν από τη αλλαγή που βλέπω 2ημερομηνιες στο ύπνο μου πχ πες 1920 κ 1815 .στη ουσία βγάζουν 4 νούμερα  (19,20,18,15)κ με 4 δε πάω πουθενά .κ ομως κάτι μέσα μου έχει λυσαξει πρώτη φορά στα 25μου χρόνια να πάω να παίξω .δε μπορώ καν να ηρεμήσω .έχει τύχει σε κανένα άλλον;

..

Επεξ/σία από fredd0
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Elenasia είπε

Είναι τυχαία τα νούμερα αυτά που αναφέρω .αλλά είδα βασικά

Κρίμα πάντως που δεν είναι αυτά τα νούμερα που 'χεις πραγματικά δει, καθότι το 1815 μάλλον έχει κάποιο κρυμμένο μήνυμα: Δεδομένου ότι ο νόμος 1815 είναι ο κώδικας Αεροπορικού Δικαίου, ίσως είναι ένα hint πως τζογάροντας θα πετάξεις άδικα τα λεφτά σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 1815 είναι σημαδιακή χρονιά. Η μάχη του Βατερλώ. Οπότε δε βλέπω κέρδη. https://el.wikipedia.org/wiki/Μάχη_του_Βατερλώ

Επίσης το 1920 είχαμε το ναυάγιο του ποταμόπλοιου του Ποταμιάνου (ναι υπήρχε από τότε)  Πόπη και βγήκε η έκφραση "έγινε της Πόπης" 

https://fanpage.gr/afieromata/to-tragiko-navagio-tou-1920-tou-popi-pou-egine-parimiodis-ekfrasi-egine-tis-popis/  οπότε ξανά χασούρα βλέπω.:P

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...