elpaso1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Καθε μηνα 1000 ατομα κερδιζουν απο 1000 ευρω. Αυτο μας κανει 1μυριο τον μηνα. Αλλα εχει κερδισει κανεις εδω μεσα; Γενικοτερα κερδιζει κανεις ή τα παιρνει ο κασπερ;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 ξερω στενο οικογενειακο προσωπο που εχει κερδισει. Και μου εχει πει για δικο του ενας συναδελφος. Οχι ομως καποιον που να ξερω εγω
opcorsa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 εχει κερδισει ενας κολλητος μου το θεμα ειναι εγω για αλλους λογους δεν πολυχρησιμοποιω καρτες.. αν τυχει να κερδισω σιγα μην ενημερωθω , πρεπει να μπαινεις στο σαιτ της ΗΔΙΚΑ σωστα? και μετα απο καποιους μηνες παραγραφεται νομιζω..οποτε..
Alessionew Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 48 λεπτά πριν, opcorsa είπε εχει κερδισει ενας κολλητος μου το θεμα ειναι εγω για αλλους λογους δεν πολυχρησιμοποιω καρτες.. αν τυχει να κερδισω σιγα μην ενημερωθω , πρεπει να μπαινεις στο σαιτ της ΗΔΙΚΑ σωστα? και μετα απο καποιους μηνες παραγραφεται νομιζω..οποτε.. Μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο taxis ή αν έχεις δηλωμένο σωστό email θα σου έρθει εκεί ειδοποίηση. Επίσης μπορείς να δηλώσεις στο taxis τραπεζικό λογαριασμό για να είσαι καλυμμένος και να μπουν τα χρήματα (αν κερδίσεις και δεν το έχεις δει) χωρίς κάποια άλλη ενέργεια από μέρος σου. 1
opcorsa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Alessionew είπε Μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο taxis ή αν έχεις δηλωμένο σωστό email θα σου έρθει εκεί ειδοποίηση. Επίσης μπορείς να δηλώσεις στο taxis τραπεζικό λογαριασμό για να είσαι καλυμμένος και να μπουν τα χρήματα (αν κερδίσεις και δεν το έχεις δει) χωρίς κάποια άλλη ενέργεια από μέρος σου. χμμ fair τοτε μια χαρα.. σε ευχαριστω.. αν και γενικα αποφευγω τις καρτες.. αλλωστε συνηθως ξοδευεις και παραπανω με καρτες, οποτε και μια φορα στην ζωη σου να κερδισεις δεν πολυ "αξιζει" για εμενα..
elpaso1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και πως χτιζεις το αφορολογητο αφου λες οτι δεν κανεις αγορες με καρτες; Απο περυσι ειναι υποχρεωτικο να κανουμε καποιες αγορες με καρτες αναλογα με το εισοδημα. Αλλιως θα πληρωνεις την εφορια, εκτος αν εισαι γραμμενος στον Σωρρα. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από elpaso1 2
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Και πως χτιζεις το αφορολογητ αφου λες οτι δεν κανεις αγορες με καρτες; Απο περυσι ειναι υποχρεωτικο να κανουμε καποιες αγορες με καρτες αναλογα με το εισοδημα. Αλλιως θα πληρωνεις την εφορια, εκτος αν εισαι γραμμενος στον Σωρρα. Μάλλον σου διαφεύγει πως το "αφορολόγητο" δεν ισχύει για όλους.
jakegate7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 σε αντίστοιχο θέμα στο insomnia, έχουν γράψει 3-4 άτομα οτι έχουν κερδίσει. αν δεις τον αριθμό τον λαχνών, θα δεις οτι δεν είναι τόσο εύκολο να κερδίσεις (παρότι έχει 12.000 νικητές το χρόνο). βάλε το δικό σου email στο taxis και δήλωσε τον τραπεζικό λογαριασμό. αν κερδίσεις θα σου έρθει ειδοποίηση.
elpaso1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, Joshua21 said: Μάλλον σου διαφεύγει πως το "αφορολόγητο" δεν ισχύει για όλους. Πες μου γιατι οντως δεν γνωριζω. Επισης πως γινεται οι μεταφορες χρηματων σε καρτες οπως η revolut να μη μετρανε στους λαχνους; Ουτε τα ενοικια. Πως καταλαβαινει το συστημα ποιες καταθεσεις ειναι τα ενοικια;
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, elpaso1 είπε Πες μου γιατι οντως δεν γνωριζω. Επισης πως γινεται οι μεταφορες χρηματων σε καρτες οπως η revolut να μη μετρανε στους λαχνους; Ουτε τα ενοικια. Πως καταλαβαινει το συστημα ποιες καταθεσεις ειναι τα ενοικια; Τα εισοδήματα από ελεύθερο επάγγελμα, από ακίνητα κτλ ΔΕΝ έχουν έκπτωση φόρου. Όσο για τους λαχνούς δεν ξέρω ακριβώς, σίγουρα μετράνε οι δαπάνες που πραγματοποιούνται με κάρτες(ελληνικών τραπεζών φυσικά), και ίσως οι καταθέσεις που γίνονται σε συγκεκριμένους λογαριασμούς που είναι δηλωμένοι ως επαγγελματικοί(με επιφύλαξη το τελευταίο).
logistoulis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 τον περασμένο μήνα έληγε η προθεσμία για τους επαγγελματικούς λογαριασμούς (να δηλωθούν) με βασικό λόγο (ή δικαιολογία, όπως θες πάρτο) οι καταθέσεις σε αυτούς να μετράνε στο χτίσιμο του αφορολογητου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα