8132851325514 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Σκοπεύω να φύγω Ολλανδία για δουλειά και προσπαθώ να συγκεντρώσω τα χαρτιά που χρειάζομαι (κυρίως για την εγγραφή για BSN). Μου έχουν πει φίλοι που ζουν εκεί χρόνια ότι χρειάζομαι πιστοποιητικό γέννησης με apostille. Ομοίως, σε Ολλανδικά site σχετικά με το πως εκδίδεις BSN αναγράφουν ότι χρειάζεται το apostille μέχρι τα μέσα Φλεβάρη 2019, όπου πρόκειται να αλλάξει αυτό για κατοίκους Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στα ΚΕΠ επιμένουν ότι δεν το χρειάζομαι για Ολλανδία και δεν μου κάνουν την αίτηση! Δε θα θελα να βρεθώ προ εκπλήξεως όταν έχω ήδη φύγει. Είναι κάποιος που έχει πρόσφατη εμπειρία με το θέμα για να μου πει τι ισχύει τελικά; Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από 8132851325514
chsam Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, 8132851325514 είπε Καλημέρα. Σκοπεύω να φύγω Ολλανδία για δουλειά και προσπαθώ να συγκεντρώσω τα χαρτιά που χρειάζομαι (κυρίως για την εγγραφή για BSN). Μου έχουν πει φίλοι που ζουν εκεί χρόνια ότι χρειάζομαι πιστοποιητικό γέννησης με apostille. Ομοίως, σε Ολλανδικά site σχετικά με το πως εκδίδεις BSN αναγράφουν ότι χρειάζεται το apostille μέχρι τα μέσα Φλεβάρη 2019, όπου πρόκειται να αλλάξει αυτό για κατοίκους Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στα ΚΕΠ επιμένουν ότι δεν το χρειάζομαι για Ολλανδία και δεν μου κάνουν την αίτηση! Δε θα θελα να βρεθώ προ εκπλήξεως όταν έχω ήδη φύγει. Είναι κάποιος που έχει πρόσφατη εμπειρία με το θέμα για να μου πει τι ισχύει τελικά; Θα μαθω απο τον αδερφο μου, αλλα αυτο που μου ειπε σιγουρα ειναι οτι χωρις δηλωμενη κατοικια (οχι μαυρα airbnb ,νοικια) δεν παιρνεις bsn.
totem_lost Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Φίλε καλύτερα να ρωτήσεις το gemeente στο οποίο έχεις σκοπό να εγγραφείς. Επίσης δες εδώ υπάρχουν άπειρες συζητήσεις σχετικά με το θέμα 'aposille'.
8132851325514 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, chsam είπε Θα μαθω απο τον αδερφο μου, αλλα αυτο που μου ειπε σιγουρα ειναι οτι χωρις δηλωμενη κατοικια (οχι μαυρα airbnb ,νοικια) δεν παιρνεις bsn. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όσο για την κατοικία, έχω βρει αλλά δεν γνωρίζω με ποια σειρά γίνονται οι ενέργειες ενοικίασης - εγγραφής. 2 ώρες πριν, totem_lost είπε Φίλε καλύτερα να ρωτήσεις το gemeente στο οποίο έχεις σκοπό να εγγραφείς. Επίσης δες εδώ υπάρχουν άπειρες συζητήσεις σχετικά με το θέμα 'aposille'. Στο gemeente του Άμστερνταμ λέει ότι χρειάζεται. Οι δικοί μας στα ΚΕΠ δεν ξέρω γιατί έχουν αντίθετη ενημέρωση.. Ευχαριστώ για το γκρουπάκι, θα το ψάξω κι εκεί.
jakegate7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δεν χρειαζεται να βαλεις apostille σε πιστοποιητικό γέννησης γιατί https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/37845 Συνήθως χρειάζεσαι Ληξιαρχική πράξη γέννησης, όπου μετά ζητάς να σου βάλουν σφραγίδα της Χάγης και μετα τα πας μαζί για μετάφραση. Προσοχή να ελέξεις οτι είναι σωστά τα στοιχειά πριν και μετα την μετάφραση. Εγραψα συνηθως γιατί η πιο σίγουρη λύση ειναι να μπεις στην σελίδα του gemeente που θα μείνεις και να δεις ακριβώς τι χρειάζεται. Πέρα απο αυτά τα δύο δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο πέρα απο την ταυτότητα /διαβατήριο σου. Πρώτα νοικιάζεις και μετα πας στο gemeente με το συμβόλαιο του σπιτιού και τα παραπάνω χαρτιά. Προσοχή το σπίτι που θα νοικιάσεις, να είσαι σίγουρος οτι δεν ειναι κάποια απάτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα