Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Πρόσφατα άφησα το αυτοκίνητο, fiat panda 2006, κάτω από δέντρο και μετά από καμιά δυο μέρες παρατήρησα στον ουρανό (αν το λεω σωστά) του στάμπες μεγάλες, πολύ πιθανόν ρετσίνι. Ποτέ δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήταν αλλά το θέμα είναι ότι πήρα βραστό νερό και avva και ξεκίνησα με μανία να τρίβω. Σε κάποιες περιπτώσεις ετριψα και με την πράσινη πλευρά του σφουγγαριού (ξέρω λάθος μου).... Οι στάμπες έφυγαν αλλά αντικαταστάθηκαν με γυαλαδες του χρώματος +γρατσουνιές/αραχνιασματα. Γνωρίζει κανείς κάποιο προϊόν που να επιδιορθώνει τέτοιου είδους "γκάφες";

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχή αγόρασε αλοιφή για γυάλισμα να δεις αν φύγουν ή μειωθούν τα προβλήματα...

Επεξ/σία από cambo99
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το χερι δυσκολο να κανεις καλη δουλειά και αν εβαλες το πρασσινο + ava σημαινει πως δεν εχεις ασχοληθει με το hobby του detailing καλυτερα πηγαινε σε μαγαζί που κανει γυαλισμα κ ασχολειται με detailing. Για να γυαλίσεις πρεπει να ειναι πεντακαθαρη η επιφανεια + καταληλο πανι/σφουραγγαρι/pad/ εργαλείο whatever

Επεξ/σία από ParhsG
Δημοσ.

Πήγαινε σε μαγαζί με είδη αυτοκινήτου και πάρε μία για δοκιμή . Όλες πάνω κάτω την ίδια δουλειά κάνουν. Ακολούθησε τις οδηγίες τοποθέτησης και πιστεύω θα δεις αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Μπορείς να το γυαλίσεις όπως σου πρότειναν αλλά θα δεις διαφορά για πολύ λίγο καιρό. Επειδή όντως έκανες μεγάλη γκάφα όπως είπες, κανονικά για σωστή δουλειά μόνο βάψιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, teotsigourakos είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. Πρόσφατα άφησα το αυτοκίνητο, fiat panda 2006, κάτω από δέντρο και μετά από καμιά δυο μέρες παρατήρησα στον ουρανό (αν το λεω σωστά) του στάμπες μεγάλες, πολύ πιθανόν ρετσίνι. Ποτέ δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήταν αλλά το θέμα είναι ότι πήρα βραστό νερό και avva και ξεκίνησα με μανία να τρίβω. Σε κάποιες περιπτώσεις ετριψα και με την πράσινη πλευρά του σφουγγαριού (ξέρω λάθος μου).... Οι στάμπες έφυγαν αλλά αντικαταστάθηκαν με γυαλαδες του χρώματος +γρατσουνιές/αραχνιασματα. Γνωρίζει κανείς κάποιο προϊόν που να επιδιορθώνει τέτοιου είδους "γκάφες";

Αν δεν χάλασες το χρώμα και απλά έχει γρατσουνιές και αράχνιασμα, μπορείς να το διορθώσεις κάπως με το παρακάτω προϊόν https://www.mysonax.gr/autoshop/sonax-gyalistika-xroma/40-sonax-set-apomakrinsis-gratzounias-apo-to-xroma.html

"Ένα ειδικό σετ για την απομάκρυνση των ενοχλητικών γρατσουνιών από το βερνίκι του χρώματος. Με 2-3 απλά βήματα ακόμη και βαθιές γρατσουνιές μπορούν να απομακρυνθούν χωρίς να μείνουν σημάδια, με την προϋπόθεση,οι γρατσουνιές να μην προχωράνε  στο βασικό χρώμα η τη βάση του χρώματος. Κατάλληλο για όλα τα απλά, μεταλλικά και ανθεκτικά σε γρατσουνιές χρώματα. Δεν περιέχει χρώμα."

Επεξ/σία από Phoenix7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...