Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

από το πλαίσιο στον παρελθόν έχω κάνει άπειρες αγορές με ποσά κάτω των 100 ευρώ με δικιά μου πιστωτική και τιμολόγιο στην γυναίκα μου και ποτέ δεν με ρωταγανε. Απλά το θέμα το άνοιξα γιατί έμαθα(από φίλους) ότι πλέον δεν μπορεί να γίνετε αυτό και ίσως να υπάρξει πρόβλημα

Επεξ/σία από maverick290402
Δημοσ.

<500€ δεν νομίζω αλλά έχουν αρχίσει να περνάνε τρομοκρατία παντού .Εγώ έτυχε να ακούσω τη βλακεία από κοπελίτσα στο πλαίσιο 

Δημοσ.

Είναι αλήθεια ότι σε πολλές επιχειρήσεις είναι ανελαστικοί (ή ψαρώνουν κάποιοι υπάλληλοι ή δεν μπορούν να διακρίνουν επιμέρους περιπτώσεις), οπότε εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δημοσ.

...πάντως και εγώ, από "μεγάλο κατάστημα", αγόρασα κάτι με δική μου κάρτα, αλλά με τιμολόγιο σε διαφορετικό όνομα. Μάλιστα, έβαλα και δόσεις. Από σκρουτζομαγαζο, όμως, το αποκλείω να γίνεται 

Δημοσ.

Να κανω και εγω μια ερωτηση μην ανοιγω αλλο θεμα.

Θελω να παρω ενα κινητο με τιμολογιο.

Ας πουμε οτι μου λεει ο μαγαζατορας, οτι με αποδειξη εχει 500 ευρω.

Μπορει αν κοψω τιμολογιο να μου πει εχει 600 ευρω τοτε? Αλλη αρχικη για αποδειξη και αλλη για τιμολογιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ερωτηση που εκανα σε εφοριακο φιλο μου εαν επιτρεπεται μου εξηγησε τον λογο..

Λοιπον το κυριοτερο θεμα ειναι οι δοσεις.. Για αυτο το λογο και οι εταιρικες πιστωτικες καρτες δεν υποστηριζουν δοσεις..

Αναλυτικα  αγοραζω κατι με τιμολογιο  που εχει 1800€ και πληρωνω με πιστωτικη σε 36 δοσεις των 50€.

Σε αυτο το τιμολογιο το ΦΠΑ ειναι περιπου 350€,  το οποιο ακομα και μετα απο 6 μηνες δεν θα το εχω  πληρωσει ενω θα το εχω πιστωθει..

Τωρα υπαρχει ανοχη μονο στις ατομικες εταιριες και σε αυτες μονο με καρτα στο ιδιο ονομα αλλα και αυτες θα πρεπει στο μελλον να συνδεθουν με το επαγγελματικο τραπεζικο λογαριασμο και οχι οποιο λογαριασμο εχεις..

Επεξ/σία από k_w_t

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...