Προς το περιεχόμενο

Redmi note 5 v Mi A2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά. Πιο πολύ με ενδιαφέρει η κάμερα και οι επιδόσεις. Δεν με ενδιαφέρουν 3.5 mm Jack, sd slot, type c/2.0 κλπ. Αξίζει να περιμένω να το πάρω από κινεζομαγαζα;;  Η διάφορα τιμης με  Σκρουτζ  είναι 5-10  ευρω. Τι μου προτείνετε; Μιλάμε για τις εκδόσεις 3/32 κ 4/32 αντίστοιχα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από lorens95
Δημοσ.

Με αυτά που ζητάς ανάμεσα σε αυτά τα 2 πήγαινε Mi A2 καρφί... Αρκετά ανώτερη κάμερα, stock android, καλύτερος επεξεργαστής. 

Πάρτο απ skroutz αν είναι τόσο λίγο, υπόψιν ότι έχει 1 χρόνο εγγύηση χωρίς επίσημο service. Εκτός αν το πάρεις από youhou.gr/mygad.gr που αναλαμβάνουν οι ίδιοι το service. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

Redmi note 5, 4/64 θα πήγαινα εγώ λόγο μπαταρίας,  στο mia2 η μπαταρία είναι χώμα και θα απογοητευτείς

Αν έγραφε το μέλος ότι τον ενδιαφέρει η μπαταρία τότε ναι κι εγώ μαζί σου,την γνώμη σου λες και καλα κανεις. Γράφει όμως ξεκάθαρα ότι πιο πολύ τον νοιάζει η κάμερα και η επίδοση. Αφού ζητάει αυτά εννοείτε πως θα πάει στο Mi A2! Με την κάμερα του redmi note 5 τι να κάνει? Δεν πάει πουθενά και ας είναι καλό στα υπόλοιπα. Φιλικά στα γράφω απλά εφόσον δεν γενικολογει στην αρχή και γράφει συγκεκριμένα τι θέλει καλό είναι να προτείνετε κάτι σε αυτό που ζητάει γιατί μετά θα πάρει το άλλο που έχει στοκο κάμερα και θα λέει τι μου έγραφαν! 😊

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lorens95 είπε

Βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά. Πιο πολύ με ενδιαφέρει η κάμερα και οι επιδόσεις. Δεν με ενδιαφέρουν 3.5 mm Jack, sd slot, type c/2.0 κλπ. Αξίζει να περιμένω να το πάρω από κινεζομαγαζα;;  Η διάφορα τιμης με  Σκρουτζ  είναι 5-10  ευρω. Τι μου προτείνετε; Μιλάμε για τις εκδόσεις 3/32 κ 4/32 αντίστοιχα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πήγαινε στο Media Markt και χτυπά το XZ1 και θα είσαι καλυμμένος από όλες τις απόψεις.

Στην τιμή που το έχουν είναι κλεψιά.

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-xperia-xz1-black-1203335.html?rbtc=skz|pf|[1203335]||p|skz_product_feed|&sku=1203335&_§ja=tsid:48889&lkws_10719=5b97b85b-456d-350c-bafc-da0f2e15ded8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, lorens95 είπε
3 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Αν καταλήξεις Mi A2 δες στο you.gr. Το έχει στα 238Ε, επίσημης αντιπροσωπείας. https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-mi-a2-64gb-blue 

Μιλάμε για 70 ευρώ διαφορά φίλε.

Είναι αρκετά παραπάνω γιατί είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας (info quest) και έχει επίσημη εγγύηση με service σε σχέση με skroutz. 

Μπορείς να δεις όμως και στα καταστήματα που σου προανέφερα, αναλαμβάνουν οι ίδιοι το service κανονικά και παίρνεις το κινητό αρκετά φθηνότερα. 

Επεξ/σία από Netr0nic
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, lorens95 είπε

Για να καταλαβω εαν το παρω απο εδω https://www.webtelecom.gr/index.php?route=product/product&product_id=6297

δεν θα εχω εγγυση; δεν υποτιθεται οτι εχεις δυο χρονια ευρωπαικη εγγυση; διαφωτίστε με λιγο

Τα έχουμε πει και τα έχουμε αναλύσει 100 φορές.

Ψάξε λίγο .

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα τα κινητά Xiaomi τα οποία πωλούνται στο skroutz καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύησης χωρίς την δυνατότητα service στην χώρα μας. Εκτός αν τα βρεις σε 2 καταστήματα συγκεκριμένα mygad.gr/youhou.gr (αυτά γνωρίζω εγώ τουλάχιστον) τα οποία αναλαμβάνουν αυτοί το service κανονικά.

Αν πάρεις κινητό Xiaomi από μεγάλες Ελληνικές αλυσίδες τότε έχεις 2 χρόνια εγγύηση και επίσημο service μιας και τα κινητά αυτά (των αλυσίδων) εισάγονται στην χώρα μας από την info quest που ειναι ο επίσημος εισαγωγέας. Βέβαια τα παίρνεις αρκετά πιο ακριβά...

Επεξ/σία από Netr0nic
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, Netr0nic said:

Είναι αρκετά παραπάνω γιατί είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας (info quest) και έχει επίσημη εγγύηση με service σε σχέση με skroutz. 

Μπορείς να δεις όμως και στα καταστήματα που σου προανέφερα, αναλαμβάνουν οι ίδιοι το service κανονικά και παίρνεις το κινητό αρκετά φθηνότερα. 

Είναι 70 Ευρώ παραπάνω όντως. Αν αξίζει ο ένας χρόνος παραπάνω εγγύηση και το γεγονός οτι μπλέκεις με σχετικά σοβαρή εταιρεία service και όχι με τα μαγαζί της γειτονιάς(που μπορεί βεβαια να ειναι καλύτερο). Προσωπικά θα πήγαινα you. Απο skroutz μόνο κινητά που τα καλύπτει το επίσημο service. Προσωπική άποψη πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...