Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 minutes ago, marios28 said:

Αν ήθελα να αποκτήσω όσο το δυνατόν καλύτερες γνώσεις (και είχα χρόνο και πιθανή οικονομική υποστήριξη) δε θα ασχολούμουν με πολύ ειδικά και θα έψαχνα για ένα -όσο το δυνατόν πιο απαιτητικό- μεταπτυχιακό, κατά προτίμηση διετές, που να συνδυάζει και τα δύο (προσφερόμενα μαθήματα επιλογής). Στο τέλος -νομίζω- οι πιο ολοκληρωμένες γνώσεις θα σε βοηθούν να ασχοληθείς με ό,τι ειδικό θέλεις και πιθανόν να είσαι και πιο ευέλικτος. 

Διετές ε; ήδη με δύο πτυχία + 1 χρόνο στρατού, είμαι ήδη αρκετά μεγάλος, κατα τη γνώμη μου και θα έψαχνα για κάτι πιο σύντομο αλλά το κρατάω σαν ιδέα. Έχεις κάποιο στο μυαλό σου ; είχα την Σουηδία σαν επιλογή αλλά στις 15/1 κλείνουν αιτήσεις για κάποια που είχα δει. 

Δημοσ.

Αν δεν έχεις αποκλείσει την Ελλάδα, σου πρότεινα το CSD στην Κρήτη. Τα ειδικά (μηχανική μάθηση, big data κ.τ.λ. που συναντάς ως αυτόνομα μεταπτυχιακά σε άλλα παν/μια) θα τα βρεις ως προσφερόμενα μαθήματα επιλογής. Κατά τη γνώμη μου το επίπεδο ανά μάθημα είναι πιο υψηλό και απαιτητικό από άλλα (ειδικά) μεταπτυχιακά. Παράλληλα μπορείς να επικεντρωθείς σε μια ή και δύο γενικότερη/ες περιοχές π.χ. παράλληλα/κατανεμημένα συστήματα, πληροφοριακά συστήματα, δίκτυα κ.τ.λ. Το προτείνω για κάποιον που έχει φτάσει σε καλό επίπεδο στο πτυχίο του και ξέρει (απαραίτητα) πολύ καλό προγραμματισμό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, georgeklo είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν θέλω, προς το παρόν να φτιάξω κάτι. θα ήθελα να ασχοληθώ με coding πιο πολύ για να δω κατα πόσο μπορώ να ανταπεξέλθω σε επίπεδα εργασίας. Ένας παράγοντας που παίζει ρόλο για μένα είναι και η αγορά, τι ζητάει κτλπ 

Τότε εάν θες coding, δοκίμασε το http://www.cs.unipi.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=61&Itemid=627&lang=el

Επεξ/σία από PC_MAGAS
Δημοσ.
Στις 9/1/2019 στις 3:47 ΜΜ, georgeklo είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν θέλω, προς το παρόν να φτιάξω κάτι. θα ήθελα να ασχοληθώ με coding πιο πολύ για να δω κατα πόσο μπορώ να ανταπεξέλθω σε επίπεδα εργασίας. Ένας παράγοντας που παίζει ρόλο για μένα είναι και η αγορά, τι ζητάει κτλπ

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.  Καταλαβαίνω τι εννοείς, απλά προσπαθώ ακόμα να βρω τι μου ταιριάζει περισσότερο. Δεν έχω δει πολλά, διότι δεν έχω δουλέψει και προσπαθώ να μάθω όσο γίνεται περισσότερα για το κάθε ένα τομέα.  Υπάρχει κάποιος τρόπος εκτός της ενασχόλησης; απλά το να ασχολείσαι μόνος έχεις και τα όρια του, δεν μπορείς να δεις τόσο εύκολα πέραν των δυνατοτήτων σου.

Το data science δεν το είχα τόσο στο μυαλό μέχρι που είδα ότι το ζητούσε τόσο πολύ η αγορά. Ουσιαστικά μόνος μου έχω ασχοληθεί λίγο, και από όσα έχω διαβάσει στο διαδίκτυο. 

η αγορα  εχει ζητησει φουλ, τωρα μην κοιτας τι επιπεδο εχει γεμισιε ο χωρος πλεμπα ,εξυπνακηδες  εσυ που τελειωσες μαθηματικο θα εισαι οαση μπροστα τους αν ασχοληθεις σοβαρα

• Like 1
Δημοσ.
21 minutes ago, MitsarasAth said:

η αγορα  εχει ζητησει φουλ, τωρα μην κοιτας τι επιπεδο εχει γεμισιε ο χωρος πλεμπα ,εξυπνακηδες  εσυ που τελειωσες μαθηματικο θα εισαι οαση μπροστα τους αν ασχοληθεις σοβαρα

Γενικα αναφέρεσαι η σε κάτι συγκεκριμένο όπως data science, που θεωρητικά είναι πιο κοντά στο μαθηματικό κομμάτι.!? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgeklo είπε

Γενικα αναφέρεσαι η σε κάτι συγκεκριμένο όπως data science, που θεωρητικά είναι πιο κοντά στο μαθηματικό κομμάτι.!? 

σε πιο απο ατ δυο σκελη της απαντησης μου?

Δημοσ.
4 minutes ago, MitsarasAth said:

σε πιο απο ατ δυο σκελη της απαντησης μου?

Και για τα δύο, αν δεν σου κάνει κόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, georgeklo είπε

Και για τα δύο, αν δεν σου κάνει κόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

ολοι οι τομεις εχουν ζητησει ακομα καισ την ελλαδα,αλλος περισσοτερος αλλος λιγοτερος. το ντατα  ειναι υπο ανθιση  τωρα σε σχεση εμ αλλους τομεις. οσο αφορα τους εξυπνακηδες παντου υπαρχουν απο αυτον που αντιγραφει κοπυ πεηστ κωδικα απο το στακ οβερφλοου  με χρι ενα τυπο με ενα ετοιμο τεμπλεητ που το πασαρει ως σαιτ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...