Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ένα κόστος ελαφρώς μεγαλύτερο μπορείς να πας σε ειδικό να σου κάνει πελματογράφημα και μετά να σου φτιάξει έναν πάτο ακριβώς για το πόδι σου. Το λέω γιατί αν χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πάτο, εάν έχεις κάποιο πρόβλημα στα πόδια όπως π.χ. υπερπρινισμό, αυτό θα γίνει χειρότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα με χτυπάνε οι κραδασμοί στα γόνατα.

Μιλάμε για παπούτσι δώρο που δεν το πήρα εγώ.

Εγώ παίρνω 150 ευρώ under armour που απορροφάει τα πάντα και εξαφανίζονται οι ενοχλήσεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνήθως κανα 100ρικό αλλά για μένα που τρέχω σε αγώνες 5χλμ και 10χλμ και έχω μία ευαισθησία στον αριστερό τετρακέφαλο, οι πάτοι με βοήθησαν πολύ. Επίσης, τα underarmour καλούτσικα, αλλά όχι για τρέξιμο.

Σκέψου οτι ακόμα και για το περπάτημα που κάνω κάθε πρωί για τη δουλειά 2,5 ώρες, έχω αγοράσει asics τρεξίματος των 180€ γιατί η διαφορά στα πόδια είναι τεράστια.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.

....@zx1234r.... τότε μιλάμε για αρκετά παραπάνω χρήματα.

Αλλά φυσικά για την υγεία των ποδιών γονάτων κ κάτω άκρων...δεν το συζητώ.

Εγώ συνήθως έτρεχα με Salomon (ortholite) αλλά αυτά είναι πιο πολύ για χωμάτινα εδάφη.

Τα asics (kayano και nimbus) τρομερά αλλά αισθητικά δεν μ αρέσουν (το ίδιο κ τα mizuno/prophecy) ...απο τα κορυφαία του είδους.

Τώρα χρησιμοποιώ adidas nmd και eqt (έχει βελτιωθεί τρομερά η αίσθηση σε σχέση με..την παλιά adidas)

...Αλλά έχω πάθει πλάκα κ με την άνεση των.... xiaomi sneakers! Τώρα από θέμα αντοχής στο χρόνο...θα δείξει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Συνήθως κανα 100ρικό αλλά για μένα που τρέχω σε αγώνες 5χλμ και 10χλμ και έχω μία ευαισθησία στον αριστερό τετρακέφαλο, οι πάτοι με βοήθησαν πολύ. Επίσης, τα underarmour καλούτσικα, αλλά όχι για τρέξιμο.

Σκέψου οτι ακόμα και για το περπάτημα που κάνω κάθε πρωί για τη δουλειά 2,5 ώρες, έχω αγοράσει asics τρεξίματος των 180€ γιατί η διαφορά στα πόδια είναι τεράστια.

Δεν μιλάω για τρέξιμο αλλά για περπάτημα.

Αλλά αρκετό περπάτημα καθημερινά!

Μπορεί και 10 χιλιόμετρα!

Λογικά οι άλλες όλες οι ακριβές φλούδες που έχω δει στα μαγαζιά θα είχαν λιώσει στον μισό χρόνο από ότι τα στιβαρά under armour.

Φαίνεται και με το μάτι αυτό!

Δημοσ.

Αληθεια παπουτσια πιο καθημερινά οπως τα new balance, nike , Adidas κτλπ που τα περισσότερα κοστίζουν κανα 100ρι σας κουράζουν και πονάνε τα πόδια σας; Το λέω γιατί τα περισσότερα από αυτά που προτείνεται δεν είναι και τόσο καθημερινό παπούτσι και δν τα θεωρώ και από τα πιο όμορφα. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, RedPriest είπε

Αληθεια παπουτσια πιο καθημερινά οπως τα new balance, nike , Adidas κτλπ που τα περισσότερα κοστίζουν κανα 100ρι σας κουράζουν και πονάνε τα πόδια σας; Το λέω γιατί τα περισσότερα από αυτά που προτείνεται δεν είναι και τόσο καθημερινό παπούτσι και δν τα θεωρώ και από τα πιο όμορφα. 

Είχα δύο ζευγάρια New balance και είχα μικρό θεματακια. Γι'αυτό και επέλεξα ακόμα και για βόλτα να φοράω αθλητικό running. Αν ο κόσμος γύρω μου δεν εγκρίνει, δεν με απασχολεί. Ας έρθουν να με ρωτήσουν πώς μπορώ να περπατάω 45χλμ χωρίς να πονάει η μέση μου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το ότι ένα παπούτσι είναι ακριβό δεν σημαίνει ότι είναι και καλό σε όλους. 

Πρώτα πρέπει να γίνει έλεγχος για το πάτημα του ποδιού και έπειτα να αρχίσει η εύρεση παπουτσιού σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ελέγχου. 

Εγώ προσωπικά πρώτη φορά πήρε under armor πριν λιγο καιρό για καθημερινή χρήση (όχι τρέξιμο και τίποτα περίεργο) κάποια κομμάτια ξεκολλήσαν από τηνσολα (σε παπούτσι με διαφορετικ σόλα ίσως να μην είχε γίνει) και η γλώσσα τους πολύ ενοχλητική. Προσωπικά δεν παίζει να ξαναπάρω. 

Στα του τρεξίματος είμαι Mizuno/adidas/hoka και για γυμναστήριο συνήθως Reebok. 

Οι μάρκες σε ένα βαθμό είναι τι αρέσει στον καθένα και τι νομίζει ότι του κάνει στο ποδι με λόγω τσέπης 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zx1234r είπε

Είχα δύο ζευγάρια New balance και είχα μικρό θεματακια. Γι'αυτό και επέλεξα ακόμα και για βόλτα να φοράω αθλητικό running. Αν ο κόσμος γύρω μου δεν εγκρίνει, δεν με απασχολεί. Ας έρθουν να με ρωτήσουν πώς μπορώ να περπατάω 45χλμ χωρίς να πονάει η μέση μου.

Απλά επειδή συνηθως φοράω τέτοια και δεν είχα ποτέ θεμα γι αυτο ρώτησα. Εντάξει δεν περπατάω πολυ καθημερινά να κάνω 5-6 χλμ

Παρα πολυ καλα και ξέχασα να τα αναφέρω μου βγήκαν κατι saucony που όντως δεν έχουν καμία σχέση με NB και nike και ειναι και πανέμορφο παπούτσι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...