Προς το περιεχόμενο

Battery Case

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,ψάχνοντας για καινούρια θήκη (για galaxy note 8),έπεσα πάνω σε κάτι θήκες μπαταρίας που δεν ήξερα καν οτι υπήρχαν.Έχει γενικά κανείς ασχοληθεί τι παίζει με τις συγκεκριμένες?

Από Ελλάδα βρήκα μόνο αυτό.

Γενικά επειδή μ'αρέσουν οι θήκες με σταντ η μόνη που βρήκα είναι αυτή,αλλά επειδή δεν στέλνει Ελλάδα κοίταξα ebay για τη συγκεκριμένη και δεν βρήκα κάτι κάτω από 60 ευρώ.

Η συγκεκριμένη φορτίζει το κινητό σε 2 ώρες και κάνει 10 ώρες να φορτιστεί πλήρως,καθώς και δεν επιτρέπει τη μεταφορά αρχείων από usb( πρέπει να την αφαιρέσεις).

Για την πρώτη λέει οτι υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση αλλά δεν γνωρίζω κάτι άλλο.

Σε πάχος από βιντεακια μου φάνηκαν οκ.

Έχει κάποιες παρόμοιες φθηνές(κινέζικες) στο ebay,όπως αυτή που σκεφτόμουν να δοκιμάσω μιας και είναι στα 20 ευρώ.Αξίζει λέτε?

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, TechnoState είπε

...

Έχω την εντύπωση ότι σου αυξάνουν κατά πολύ το πάχος της συσκευής. Οι φωτογραφίες ξεγελάνε.

Ισχύει αυτό που λες,ειδικά για τα κινέζικα,οι φωτογραφίες είναι φεικ κιόλας,από βιντεακια καταλαβαίνεις πόσο περίπου είναι το πάχος.

Επειδή έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιώ χοντρή θήκη δεν με πειράζει ιδιαίτερα.

Αν όντως πάρω κάτι που είναι από κοντά πιο χοντρό απ' οτι περιμένω στην τελική,το πολύ πολύ το χρησιμοποιώ σπίτι ή σε ταξίδι.

• Moderators
Δημοσ.

Eιχα μια τετοια για το Ν8 μου, δεν ηταν κακη υπο προυποθεσεις. Σιγουρα δινει αρκετο ογκο στη συσκευη (βεβαια εγω δε θελω καθολου εξτρα ογκο γενικα απο θηκες κλπ οποτε εχε το κι αυτο στο νου), αλλα ειναι πολυ βολικη αν την θελεις σε κανενα ταξιδι κλπ οπως ειπες, και δε θελεις να εχεις τα καλωδια του powerbank να κρεμονται δεξια  κι αριστερα. Αυτη των 20 ευρω που εβαλες πρεπει να ειναι υπερβολικα χοντρη.

Παντως αυτου του ειδους οι θηκες δεν ειανι για καθημερινη χρηση κατα τη γνωμη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...