onelonelystar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα πρόσφατα το TP Link TD W8960N και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη. Σχεδόν 1 στις 2 φορές που κλείνω και ανοίγω τον υπολογιστή μου, δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο. Πρέπει ή να κλείσω το modem ή να αλλάξω θύρα LAN και πάλι αυτό μπορεί να μην πιάσει με τη μία. Είχα πρόβλημα και με Ethernet pairing. Πέρασα το τελευταίο firmware, δεν είδα κάποια βελτίωση. to the point: Έχετε να μου προτείνετε κάποιο σταθερό modem μέταξύ 20-30 ευρώ? Το πακέτο σύνδεσης είναι το βασικό 24Mbps, αυτό που θέλω να κάνει το Modem είναι να είναι σταθερό!
turbat0s Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι. Όλα τα modem-router των 20€ είναι σάπια (περιορισμένες δυνατότητες) αλλά αυτό που περιγράφεις δεν οφείλεται στο χαμηλό κόστος.
dpolal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Γιατί δεν κρατάς το modem/router του παρόχου ;;; Αν κατάλαβα καλά έχεις προβλήματα με σύνδεση lan μέσω καλωδίου ή και με το wifi ;
onelonelystar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Ο πάροχος (Wind) δεν μου έδωσε Modem,, μου το είχαν πει αυτό εξαρχής που πήγα να κάνω τη σύνδεση. έτσι αγόρασα αυτό. Wifi δεν έχω κάποιο πρόβλημα, μόνο μέσω LAN.
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Εγω θα σου προτεινα να κανεις λιγη υπομονη, να μαζεψεις κατι τοις παραπανω και να παρεις κατι της προκοπης που θα σου κρατησει και περισσοτερο καιρο. 1
onelonelystar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 σωστό και αυτό! έχεις να μου προτείνεις κάποιο μοντεμ μήπως?
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, onelonelystar είπε σωστό και αυτό! έχεις να μου προτείνεις κάποιο μοντεμ μήπως? Αναλογα το ποσα θα μπορεις να διαθεσεις, οσο περισσοτερα τοσο καλυτερο (ενταξει δεν λεω να πας στα 200-300ε αλλα οχι και στα 50ε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα