Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, miaerotisinakanw είπε

Ειμαι 30

. οι 2 γονεις θελουν να δουλεψουν για μενα,

ZfxYrXn.jpg

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ.

Τι του λέτε ακίνητα; Το πάθημα του 2008 δεν έχει γίνει μάθημα.
Μια χρονιά να πέσει ο τουρισμός και θα δείτε που θα ξαναπάνε τα ακίνητα στο κέντρο.
Επειδή το ποσό δεν είναι μεγάλο αλλά δεν είναι και μικρό, πιο λογικό θα ήταν να το σπάσετε ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις και να κρατήσεις κάποια στην τράπεζα κλειστά πχ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, G.TH. είπε

Τι του λέτε ακίνητα; Το πάθημα του 2008 δεν έχει γίνει μάθημα.
Μια χρονιά να πέσει ο τουρισμός και θα δείτε που θα ξαναπάνε τα ακίνητα στο κέντρο.
Επειδή το ποσό δεν είναι μεγάλο αλλά δεν είναι και μικρό, πιο λογικό θα ήταν να το σπάσετε ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις και να κρατήσεις κάποια στην τράπεζα κλειστά πχ

Για αυτό λέμε ακίνητα  υπάρχουν πολύ καλές επιλογες και παρά πολύ φθηνές. 

Φιλε κλαίω.... κλειστά σε τράπεζα....... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα μάλιστα είπες όλες τις  "επενδυσεις" που γίνονται στο ελλαδισταν σε μια πρόταση  :P . Οk υπάρχει και η ηλιθιότητα της μόδας  να αγοράσεις ακίνητα για να περιμένεις να βγάλεις από airbnb .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Αγορασε 3-4 διαμερισματα κοντα σε Κουκακι - Πετραλωνα

LOL, good luck with that!

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kirileman είπε

LOL, good luck with that!

Επειδη μενω στην περιοχη να νοικιασεις δεν βρισκεις ... 

Να αγορασεις βρισκεις ... Ιδιαιτερα εαν εχεις και μετρητο αγοραζεις ευκολα 1-2 σπιτια που θελουν ανακαινιση και τα βγαζεις στην πλατφορμα..

Εαν νομιζεις οτι θελεις τυχη δωσε μου εμενα τα 300k να στο κανω...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, k_w_t είπε

Εαν νομιζεις οτι θελεις τυχη δωσε μου εμενα τα 300k να στο κανω...

Τι θες να αγοράσεις με 300κ στο Κουκάκι;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Τώρα μάλιστα είπες όλες τις  "επενδυσεις" που γίνονται στο ελλαδισταν σε μια πρόταση  :P . Οk υπάρχει και η ηλιθιότητα της μόδας  να αγοράσεις ακίνητα για να περιμένεις να βγάλεις από airbnb .

ΠΙστεψε με ειδα συμμαθητες μου που χρωσταγαν παντου αλλα ειχαν σπιτι στο κουκακι και τωρα ειναι μια χαρα οικονομικα χαρη στο airbnb...

2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Τι θες να αγοράσεις με 300κ στο Κουκάκι;

Τοσα δεν ειπε οτι εχει για επενδυση ο TS ?

Ειλικρινα θα αγοραζα ή 3-4 παλια διαμερισματα και θα τα μαζευα για airbnb ή εαν εβγαζα ακρη με επιδοτηση για αναπαλαιωση καποια παλια μονοκατοικια ...

Εκει να δεις τι ερειπια υπαρχουν και τα πουλανε σε τιμη οικοπεδου γιατι δεν εχουν τι να τα κανουν... 

Για να καταλαβεις παιζουν 1-2 κοντα στου Φιλοπαππου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ειλικρινα θα αγοραζα ή 3-4 παλια διαμερισματα

3-4 παλιά διαμερίσματα στο Κουκάκι με πχ 100.000 το καθένα ή λιγότερα; Πόσα τετραγωνικά; 30;

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.

γυναίκα. Θα στα επενδύσει αυτή για εσένα. Θα σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι ο κλούνει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Φιλαράκι εσύ που δεν ζορίστηκες να τα μαζέψεις δεν νομίζω πως θα καταφέρεις να κάνεις τη σωστή επένδυση αν βέβαια υπάρχουν και δεν μας δουλεύεις.

Το πιο σωστό να αποφασίσουν αυτοί που τα μάζεψαν γιατί αυτοί τα πονάνε περισσότερο.Τώρα τι δεν ξέρω να σου πω αν και για ακίνητα που είπαν παραπάνω είναι μία καλή λύση αλλά ποτέ δεν ξέρει κανένας τι μας ξημερώνει από τη στιγμή που για τη χώρα μας άλλοι αποφασίζουν.

Ναι για αυτο ακριβως ΔΕΝ υπαρχουν ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.

Η πιο "ασφαλης" επενσυση ειναι στον τουρισμο.Μπορεις εναλλακτικα να ζεις με 1000 ευρω τον μηνα για τα επομενα 25 χρονια, μετα βλεπεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kirileman είπε

3-4 παλιά διαμερίσματα στο Κουκάκι με πχ 100.000 το καθένα ή λιγότερα; Πόσα τετραγωνικά; 30;

Νομιζεις οτι τα 30 και 35τμ δεν σου κανουν για airbnb ?

Τι τιμες νομιζεις οτι εχουν ?

Ακουτε κουκακι και νομιζεται οτι ολα τα σπιτια βλεπουν Ακροπολη και ειναι σε πεζοδρομο ...?

Δεν ειμαστε ουτε Εκαλη ουτε Βουλιαγμενη ουτε Πανοραμα Βουλας..

Μενω 40 χρονια (απο οταν γεννηθηκα δηλαδη) στην περιοχη...

• Like 2
Δημοσ.

στειλε μου πμ να κανουμε συνετερισμο με 4 κλειδαραδικα + 1 κινητο συνεργειο να κλεισουμε ολες τις περιοχες στην αττικη.

εσυ θα καθεσαι & εγω θα δουλευω. θα περνας στο τελος του μηνα και θα σου δινω το μεριδιο της επενδυσης σου.

• Like 7
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...