momotis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, miaerotisinakanw είπε Ειμαι 30 . οι 2 γονεις θελουν να δουλεψουν για μενα, Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από momotis
G.TH. Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Τι του λέτε ακίνητα; Το πάθημα του 2008 δεν έχει γίνει μάθημα. Μια χρονιά να πέσει ο τουρισμός και θα δείτε που θα ξαναπάνε τα ακίνητα στο κέντρο. Επειδή το ποσό δεν είναι μεγάλο αλλά δεν είναι και μικρό, πιο λογικό θα ήταν να το σπάσετε ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις και να κρατήσεις κάποια στην τράπεζα κλειστά πχ
Lakou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, G.TH. είπε Τι του λέτε ακίνητα; Το πάθημα του 2008 δεν έχει γίνει μάθημα. Μια χρονιά να πέσει ο τουρισμός και θα δείτε που θα ξαναπάνε τα ακίνητα στο κέντρο. Επειδή το ποσό δεν είναι μεγάλο αλλά δεν είναι και μικρό, πιο λογικό θα ήταν να το σπάσετε ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις και να κρατήσεις κάποια στην τράπεζα κλειστά πχ Για αυτό λέμε ακίνητα υπάρχουν πολύ καλές επιλογες και παρά πολύ φθηνές. Φιλε κλαίω.... κλειστά σε τράπεζα.......
dark Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Καφετέρια, φαγάδικο, νύχια, κομμώσεις , συνεργείο. Αυτό μόνο δουλεύουν 4
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τώρα μάλιστα είπες όλες τις "επενδυσεις" που γίνονται στο ελλαδισταν σε μια πρόταση . Οk υπάρχει και η ηλιθιότητα της μόδας να αγοράσεις ακίνητα για να περιμένεις να βγάλεις από airbnb . Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros 2
kirileman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Αγορασε 3-4 διαμερισματα κοντα σε Κουκακι - Πετραλωνα LOL, good luck with that! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από kirileman 1
k_w_t Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, kirileman είπε LOL, good luck with that! Επειδη μενω στην περιοχη να νοικιασεις δεν βρισκεις ... Να αγορασεις βρισκεις ... Ιδιαιτερα εαν εχεις και μετρητο αγοραζεις ευκολα 1-2 σπιτια που θελουν ανακαινιση και τα βγαζεις στην πλατφορμα.. Εαν νομιζεις οτι θελεις τυχη δωσε μου εμενα τα 300k να στο κανω...
kirileman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, k_w_t είπε Εαν νομιζεις οτι θελεις τυχη δωσε μου εμενα τα 300k να στο κανω... Τι θες να αγοράσεις με 300κ στο Κουκάκι;
k_w_t Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Τώρα μάλιστα είπες όλες τις "επενδυσεις" που γίνονται στο ελλαδισταν σε μια πρόταση . Οk υπάρχει και η ηλιθιότητα της μόδας να αγοράσεις ακίνητα για να περιμένεις να βγάλεις από airbnb . ΠΙστεψε με ειδα συμμαθητες μου που χρωσταγαν παντου αλλα ειχαν σπιτι στο κουκακι και τωρα ειναι μια χαρα οικονομικα χαρη στο airbnb... 2 λεπτά πριν, kirileman είπε Τι θες να αγοράσεις με 300κ στο Κουκάκι; Τοσα δεν ειπε οτι εχει για επενδυση ο TS ? Ειλικρινα θα αγοραζα ή 3-4 παλια διαμερισματα και θα τα μαζευα για airbnb ή εαν εβγαζα ακρη με επιδοτηση για αναπαλαιωση καποια παλια μονοκατοικια ... Εκει να δεις τι ερειπια υπαρχουν και τα πουλανε σε τιμη οικοπεδου γιατι δεν εχουν τι να τα κανουν... Για να καταλαβεις παιζουν 1-2 κοντα στου Φιλοπαππου...
kirileman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ειλικρινα θα αγοραζα ή 3-4 παλια διαμερισματα 3-4 παλιά διαμερίσματα στο Κουκάκι με πχ 100.000 το καθένα ή λιγότερα; Πόσα τετραγωνικά; 30; Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από kirileman
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 γυναίκα. Θα στα επενδύσει αυτή για εσένα. Θα σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι ο κλούνει.
4saken Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Φιλαράκι εσύ που δεν ζορίστηκες να τα μαζέψεις δεν νομίζω πως θα καταφέρεις να κάνεις τη σωστή επένδυση αν βέβαια υπάρχουν και δεν μας δουλεύεις. Το πιο σωστό να αποφασίσουν αυτοί που τα μάζεψαν γιατί αυτοί τα πονάνε περισσότερο.Τώρα τι δεν ξέρω να σου πω αν και για ακίνητα που είπαν παραπάνω είναι μία καλή λύση αλλά ποτέ δεν ξέρει κανένας τι μας ξημερώνει από τη στιγμή που για τη χώρα μας άλλοι αποφασίζουν. Ναι για αυτο ακριβως ΔΕΝ υπαρχουν ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ. Η πιο "ασφαλης" επενσυση ειναι στον τουρισμο.Μπορεις εναλλακτικα να ζεις με 1000 ευρω τον μηνα για τα επομενα 25 χρονια, μετα βλεπεις.
k_w_t Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, kirileman είπε 3-4 παλιά διαμερίσματα στο Κουκάκι με πχ 100.000 το καθένα ή λιγότερα; Πόσα τετραγωνικά; 30; Νομιζεις οτι τα 30 και 35τμ δεν σου κανουν για airbnb ? Τι τιμες νομιζεις οτι εχουν ? Ακουτε κουκακι και νομιζεται οτι ολα τα σπιτια βλεπουν Ακροπολη και ειναι σε πεζοδρομο ...? Δεν ειμαστε ουτε Εκαλη ουτε Βουλιαγμενη ουτε Πανοραμα Βουλας.. Μενω 40 χρονια (απο οταν γεννηθηκα δηλαδη) στην περιοχη... 2
mclein Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 στειλε μου πμ να κανουμε συνετερισμο με 4 κλειδαραδικα + 1 κινητο συνεργειο να κλεισουμε ολες τις περιοχες στην αττικη. εσυ θα καθεσαι & εγω θα δουλευω. θα περνας στο τελος του μηνα και θα σου δινω το μεριδιο της επενδυσης σου. 7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις