Alexis Mpidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα! Ενας φιλος μου εχει το i7 και επειδη απο την κακομεταχειριση εχει πολλα σημαδια θελει να βαλει την μητρικη του σε ενα αλλο iphone 7 το οποιο βρηκε σε λεωφορείο του οασθ αλλα κλειδωμένο! Γινεται αυτο παιδια; Θα υποστηρίζει την νεα μητρικη ; Την φοβαμαι την αππ σε αυτα!
Netr0nic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Αρχικά δοκίμασε με κάποιο τρόπο να βρει ποιός το κλαίει το κινητό? 1 1
Alexis Mpidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Το διέγραψε αυτος που το έχασε. Ειναι απενεργοποιημένο. Δεν ξερω λεπτομέρειες. Και γω εξυπηρέτηση θα κάνω. Απλα επειδη η apple είναι περίεργη δεν ξερω.
nickolas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Να πάτε το απενεργοποιημένο iphone σε ένα κατάστημα ώστε να δοθεί στον κάτοχό του και να ενεργοποιηθεί ξανά. Αυτό είναι εξυπηρέτηση.
Alexis Mpidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Ξέρετε εγω δεν εχω πρόβλημα να τον πω. Αλλα δεν νμζ να το κάνει.
BlueBlade Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Από την στιγμή που το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο είναι πρακτικά ένα τούβλο και εντελώς άχρηστο για τον φίλο σου. Ευτυχώς η Apple είναι κορυφή στο να προστατεύει τους πελάτες της από κλέφτες και έξυπνους που βρήκανε ένα χαμένο τηλέφωνο και τρέξανε να το καβατζώσουν. Το καλύτερο που έχει να κάνει ο φίλος σου είναι να το πάει σε ένα κατάστημα και να βρεθεί ο ιδιοκτήτης, αφού του είναι άχρηστο τουλάχιστον ας το πάρει αυτός που το κλαίει. Κρίμα είναι να πεταχτεί στα σκουπίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα