Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλημέρα σε όλους θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα :
Περιοχή είναι Π. Φάληρο

Γνωρίζετε τα σχετικά με χρυσές βίζες κτλ. ήδη ήρθαν εχθές 2 άτομα και είδαν το σπίτι , ο μεσίτης μου πρότεινε αυτη την τιμή

Τα προκατ δεν έχουν καμία σχέση με τροχοβίλες ούτε με τα τελικά τ.μ. ούτε με το αν είναι για εξοχικό ή μόνιμη κατοικία. Επειδή διάβασα αρκετά πριν πάρω αυτή την απόφαση , αν εξαιρέσεις την Ελλάδα που μας έχει μείνει η ιδέα ότι ΠΡΟΚΑΤ = Ελενιτ που τα έφτιαχναν έτσι πριν 30 - 4- χρόνια , σε άλλες χώρες πάνω απο 70% των κατασκευών είναι ΠΡΟΚΑΤ. (Διορθώστε με αν κάνω λάθος αναφέρω στατιστικά που διάβασα). Και με υλικά απο μπετό ή ξύλο ή μέταλλο . Πληρούν όλες τις προδιαγραφές για σεισμούς , φωτιά , ενεργειακές , μονώσεις κτλ. και το κόστος είναι ποιο φτηνό γιατί έρχονται έτοιμα απο εργοστάσιο οπότε γλυτώνεις τα πολλά εργατικά χέρια , ΙΚΑ κτλ.  Έχουμε ήδη ένα ΠΡΟΚΑΤ σπίτι εδώ και 50 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα.

Οικόπεδα βρίσκω στην περιοχή απο 130.000 - 160.000 γύρω στα 200τμ

Χωρίς οικόπεδο ίσως σου βγει λίγο παραπάνω από το να βρεις κάτι έτοιμο. Όπως σε κάθε κατασκευή είτε είναι προκάτ ή παραδοσιακή πάντα να υπολογίζεις ένα μεγαλύτερο κοστος απ αυτό που σου δίνει ο κατασκευαστής (είμαι σε διαδικασία που χτίζω και το αρχικό κοστος διπλασιάστηκε με τη λογική βάλε κάτι καλύτερο μια φορά χτίζεις) γιατί δεν θα βάλει τα πιο ποιοτικά υλικά πλακάκια ντουλάπια κτλ. Επίσης να υπολογίζεις το κοστος περίφραξης του οικοπέδου που δεν είναι καθόλου μικρό.

Οταν με το καλό τελειώσω το σπίτι κοιτάζω κάτι τέτοιο για να φτιάξω εξοχικό σε ήδη υπάρχον οικόπεδο.  

https://www.containerhomes.gr/katoikies

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mansora είπε

Χωρίς οικόπεδο ίσως σου βγει λίγο παραπάνω από το να βρεις κάτι έτοιμο. Όπως σε κάθε κατασκευή είτε είναι προκάτ ή παραδοσιακή πάντα να υπολογίζεις ένα μεγαλύτερο κοστος απ αυτό που σου δίνει ο κατασκευαστής (είμαι σε διαδικασία που χτίζω και το αρχικό κοστος διπλασιάστηκε με τη λογική βάλε κάτι καλύτερο μια φορά χτίζεις) γιατί δεν θα βάλει τα πιο ποιοτικά υλικά πλακάκια ντουλάπια κτλ. Επίσης να υπολογίζεις το κοστος περίφραξης του οικοπέδου που δεν είναι καθόλου μικρό.

Οταν με το καλό τελειώσω το σπίτι κοιτάζω κάτι τέτοιο για να φτιάξω εξοχικό σε ήδη υπάρχον οικόπεδο.  

https://www.containerhomes.gr/katoikies

Ακριβώς αυτό θα ήθελα να μάθω τα κόστη που δεν γνωρίζω ή δεν μπορώ να φανταστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 λεπτό πριν, kirileman είπε

Σε ποιο δρόμο;

Στο ρεύμα πικροδάφνης , οπότε έχει καλή θέα και δεν κλείνει κάποιος

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Στο ρεύμα πικροδάφνης , οπότε έχει καλή θέα και δεν κλείνει κάποιος

Κάτω από Αμφιθέας;

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kirileman είπε

Κάτω από Αμφιθέας;

Όχι επάνω προς Αγία Βαρβάρα ( κοντά στη πλατεία φιλικής εταιρείας)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Όχι επάνω προς Αγία Βαρβάρα ( κοντά στη πλατεία φιλικής εταιρείας)

Οκ, οι τιμές που σου είπαν είναι για κάτω, πχ, Μουσών, Αμφιτρίτης κλπ (χωρίς θέα), όπου υπάρχει και πολύ μεγάλη ζήτηση.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kirileman είπε

Οκ, οι τιμές που σου είπαν για είναι κάτω, πχ, Μουσών, Αμφιτρίτης κλπ (χωρίς θέα), όπου υπάρχει και πολύ μεγάλη ζήτηση.

Γιατι δεν γραφεις τις κανονικες τιμες λοιπον;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, kirileman είπε

Ζήτα το ευγενικά.

Δεν με απασχολει καθολου μην τις γραψεις και ποτε. Εγραψες δεν ειναι αυτες οι τιμες στον φιλο και εβαλες τελεια. 

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ.

Τι να σας πώ ρε παιδιά , ο μεσίτης έκανε την εκτίμηση όχι εγώ . Μπορεί να τα πιάσει αυτά τα λεφτά μπορεί και όχι. Αν δεν τα πιάσει σημαίνει ότι απλά μένω εδώ και δεν προχωράω σε κάτι καινούριο. Ότι ήρθαν εχθές 2 άτομα και είδαν το σπίτι μετά απο 2 ημέρες που μίλησα με τον μεσίτη φαντάζομαι ότι μπορεί να τα πιάσει. Θα δείξει

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τι να σας πώ ρε παιδιά , ο μεσίτης έκανε την εκτίμηση όχι εγώ . Μπορεί να τα πιάσει αυτά τα λεφτά μπορεί και όχι. Αν δεν τα πιάσει σημαίνει ότι απλά μένω εδώ και δεν προχωράω σε κάτι καινούριο. Ότι ήρθαν εχθές 2 άτομα και είδαν το σπίτι μετά απο 2 ημέρες που μίλησα με τον μεσίτη φαντάζομαι ότι μπορεί να τα πιάσει. Θα δείξει

Σαν ασχετος, ισως τα πιασεις γιατι το Παλαιο Φαληρο θεωρειται περιοχη αριστοκρατικη κατα καποιο τροπο και τα ακινητα κρατανε αξια. Δεν ειναι Πειραιας, που εγραψες στην αρχη. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zerg13 είπε

Σαν ασχετος, ισως τα πιασεις γιατι το Παλαιο Φαληρο θεωρειται περιοχη αριστοκρατικη κατα καποιο τροπο και τα ακινητα κρατανε αξια. Δεν ειναι Πειραιας, που εγραψες στην αρχη. 

Δεν έγραψα ποτέ Πειραιά , ο mp123 είπε ότι αγόρασε στον Πειραιά με 75000

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Σαν σχετικός την πιάνει την τιμή . Το ερώτημα είναι που θα βρει εκεί οικόπεδο στα χρήματα που λέει .

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alexandros7474 είπε

Σαν σχετικός την πιάνει την τιμή . Το ερώτημα είναι που θα βρει εκεί οικόπεδο στα χρήματα που λέει .

Έχω βρεί κάποια οικόπεδα στην Κοψαχείλα αλλά και κοντά σε εμένα , δεν τα έχω δει βέβαια ακόμη απο αύριο θα ξεκινήσω απο 130.000 - 170.000ε.

Επίσης έχω βρεί μονοκατοικίες σε ίδιες τιμές ή και στα 100.000ε με παλιό κτίσμα που χρήζουν ανακαίνισης ή το γκρεμίζεις και χτίζεις ( δεν ξέρω τα κόστη για αυτό το σενάριο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...