Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έχω βρεί κάποια οικόπεδα στην Κοψαχείλα αλλά και κοντά σε εμένα , δεν τα έχω δει βέβαια ακόμη απο αύριο θα ξεκινήσω απο 130.000 - 170.000ε.

Επίσης έχω βρεί μονοκατοικίες σε ίδιες τιμές ή και στα 100.000ε με παλιό κτίσμα που χρήζουν ανακαίνισης ή το γκρεμίζεις και χτίζεις ( δεν ξέρω τα κόστη για αυτό το σενάριο)

Φίλε ένα νεόδμητο στο παλαιό Φάληρο δεν πέφτει κάτω από 3000€ / και φτάνει και 5000€ / τετραγωνικό και δεν βρίσκεις κιόλας .

Γιατι πιστεύεις ότι αυτά τα οικόπεδα η τις μονοκατοικίες που θα δεις δεν τις έδωσε ποτε κανένας αντιπαροχή ; 

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ξέρω για αυτό και άνοιξα αυτο το τοπικ για να δώ τι μπορεί να χάνω και να μην έχω σκεφτεί.

Μπορεί να μην τα έδωσαν αντιπαροχή γιατί ένα οικόπεδο 150τ.μ. με συντελεστή δόμησης 1.4 δεν σημαίνει ότι χτίζει 210τ.μ. ? Τι θα χτίσει κάποιος αν το δώσει για αντιπαροχή σε 210τ.μ. εκτός απο μονοκατοικία? Δεν κοιτάω για οικόπεδα που μπορείς να φτιάξεις πολυκατοικίες.

Διόρθωσε με σε παρακαλώ αν έχω κάποιο λάθος σε αυτά που λέω μιας και είμαι άσχετος :D

Και σας ευχαριστώ όλους μέχρι στιγμής για την συμμετοχή σας και την βοήθεια

Δημοσ.

Εφτιαξε παντως ενας γνωστος μια σιδερενια σπιταρονα μπαμ μπαμ.Η διαμορφωση του κηποπεριγυρου πρεπει να πηρε 5πλασιο χρονο :P

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τι να σας πώ ρε παιδιά , ο μεσίτης έκανε την εκτίμηση όχι εγώ . Μπορεί να τα πιάσει αυτά τα λεφτά μπορεί και όχι. Αν δεν τα πιάσει σημαίνει ότι απλά μένω εδώ και δεν προχωράω σε κάτι καινούριο. Ότι ήρθαν εχθές 2 άτομα και είδαν το σπίτι μετά απο 2 ημέρες που μίλησα με τον μεσίτη φαντάζομαι ότι μπορεί να τα πιάσει. Θα δείξει

Αν μπορείς, δώσε μερικά ακόμα στοιχεία για το διαμέρισμα. Είναι ανακαινισμένο, έχει πάρκινγκ, αποθήκη, βεράντες, θέα κλπ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Ακριβώς αυτό θα ήθελα να μάθω τα κόστη που δεν γνωρίζω ή δεν μπορώ να φανταστώ

Αυτα θα ειναι εξειδικευμενα κοστη που μονο αν παρεις προσφορες-γνωμες απο κατασκευαστες προκατ-μηχανικους-συμβολαιογραφους/λογιστες θα τα μαθεις

Εδω το πολυ πολυ να μαθεις τις ''τιμες'' στο..Μπουρναζι και ποσο στοιχισαν τα πλακακια που εβαλε στο μπανιο καποιος.

Στο κατω κατω η λογικη του προκατ ειναι να μην πολυασχολειται ο αγοραστης με την καθε λεπτομερεια ουτε να γινει ο ιδιος μαστορας παλευοντας 30 χρονια το χτισιμο αλλα το..plug and play

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 2
Δημοσ.

Φίλε μου καλά είναι πριν αποφασίσεις για οικόπεδο με ή χωρίς κτίσμα να απευθυνθείς σε έναν μηχανικό ώστε να σου δώσει την πιο οικονομική κ πιο συμφέρουσα προοπτικής.

Γνωστός μου αγοράσε οικόπεδο με παλιά μονοκατοικία κ γλύτωσε αρκετά από την οικοδομική άδεια, ΙΚΑ κτλ. Εννοείται ότι από το παλιό κτίσμα κράτησε μόνο ορισμένους τοίχους τους οποίους ενίσχυσε με νέα θεμέλια.

Πάντως ο μηχανικός θα σου δώσει κ μια γενική εικόνα για το κόστος για να ξέρεις τι θα περιμένεις.

Πάντως η λύση προκάτ είναι από τις πιο σύγχρονες κ vfm και πληρούν υψηλές προδιαγραφές θερμομόνωσης κ αντισεισμικής προστασίας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι η μεσιτικη συζητηση δεν εχει πολυ νοημα γιατι απλα ειναι βασισμενη στο νομο προσφορας και ζητησης , αρα χυμα στο κυμα

Γιατι οπως ειπες και ο ιδιος , καλα τα λετε βρε παιδια..αλλα παιζουν και οι χρυσες βιζες .Ρωσοι τα γλυκουλια μου ? Μιλαω για τους υποψηφιους αγοραστες που ηρθαν  😛

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Kαι η μεσιτικη συζητηση δεν εχει πολυ νοημα γιατι απλα ειναι βασισμενη στο νομο προσφορας και ζητησης , αρα χυμα στο κυμα

Γιατι οπως ειπες και ο ιδιος , καλα τα λετε βρε παιδια..αλλα παιζουν και οι χρυσες βιζες .Ρωσοι τα γλυκουλια μου ? Μιλαω για τους υποψηφιους αγοραστες που ηρθαν  😛

Οι Ρωσοι στην δικη μου πολυκατοικια ειναι οι καλυτεροι, μια χαρα ειμαι μαζι τους. Με τους Ελληναραδες εχω προβλημα.

Ερχονται και κατι γυναικαρες με τακουνια...

Επεξ/σία από Zerg13
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kirileman είπε

Αν μπορείς, δώσε μερικά ακόμα στοιχεία για το διαμέρισμα. Είναι ανακαινισμένο, έχει πάρκινγκ, αποθήκη, βεράντες, θέα κλπ;

Το παρακάτω είναι η περιγραφή που έχουμε βάλει. Το γράφω επειδή ρωτήσατε , παρακαλώ να μην θεωρηθεί ότι προωθώ την αγγελία μου , γιατί έχω βάλει επαγγελματία για αυτήν την δουλειά και δεν θέλω να τον προσπεράσω. Είναι απλά για να διευκολύνει την συζήτηση.

Διαμέρισμα 90 τ.μ., 5ου, προσόψεως, γωνιακό, 2 υ/δ, κατασκευή '85, μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση, φυσικό αέριο, κλιματισμός, πόρτα ασφαλείας, ηλιακός, τέντες, απεριόριστη θέα, πάρκιν πιλοτής,  κήπος, ανακαίνιση '10, 2 λεπτά με τα πόδια από την λεωφ. Αγίας Βαρβάρας και 5 από τη λεωφ. Αμφιθέας σε μεγάλη πολυκατοικία με κήπο, σε γειτονιά με ευκολία στάθμευσης, έχει μεγάλες περιμετρικές βεράντες με τέντες και απεριόριστη θέα , άνετο σαλόνι, αυτόνομη κουζίνα με δικό της μεγάλο μπαλκόνι, χώρο τραπεζαρίας, 2 υ/δ με πατώματα laminate πρόσφατα τοποθετημένα και καινούριες ντουλάπες, 1 μεγάλο μπάνιο με θέση πλυντηρίου, πατάρι, αυτονομία θέρμανσης φυσικού αερίου, 3 κλιματιστικά, ηλιακός, μπαλκονόπορτες αλουμινίου με διπλά τζάμια με σίτες, πάρκινγκ πιλοτής( η πολυκατοικία είναι περιφραγμένη και έχει γκαραζόπορτα, πλησίον κεντρικής αγοράς, σχολείων και συγκοινωνιών, εύκολη πρόσβαση σε λεωφόρους.

6 λεπτά πριν, bill999r είπε

Φίλε μου καλά είναι πριν αποφασίσεις για οικόπεδο με ή χωρίς κτίσμα να απευθυνθείς σε έναν μηχανικό ώστε να σου δώσει την πιο οικονομική κ πιο συμφέρουσα προοπτικής.

Γνωστός μου αγοράσε οικόπεδο με παλιά μονοκατοικία κ γλύτωσε αρκετά από την οικοδομική άδεια, ΙΚΑ κτλ. Εννοείται ότι από το παλιό κτίσμα κράτησε μόνο ορισμένους τοίχους τους οποίους ενίσχυσε με νέα θεμέλια.

Πάντως ο μηχανικός θα σου δώσει κ μια γενική εικόνα για το κόστος για να ξέρεις τι θα περιμένεις.

Πάντως η λύση προκάτ είναι από τις πιο σύγχρονες κ vfm και πληρούν υψηλές προδιαγραφές θερμομόνωσης κ αντισεισμικής προστασίας

Προφανώς και θα το κάνω απλά είπα να ανοίξω το τοπικ για να ξέρω τι να περιμένω και να ακούσω γνώμες.

Απλά πριν πάω σε μηχανικό πρέπει να βρώ κάποια οικόπεδα με μονοκατοικία ή χωρίς

• Thanks 1
Δημοσ.

Ε πουλα το πρωτα με το καλο.Το πολυ πολυ μενεις ενα μηνα καπου και βαζεις τα πραγματα σε μια αποθηκη.Δηλαδη αν πουληθει σε ενα χρονο θελεις απο τωρα γνωμες για την αγορα ακινητων και τις υπαρχουσες αγγελιες ? Ποιο το νοημα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαλτο 200.000 φιλε και μην πεφτεις. Θα βρεθει η προσφορα αλλωστε δεν βιαζεσαι. Κανε Raise!

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Παντως , σιγουρα μπορεις απο τωρα να παρεις προσφορες για προκατ και να ριξεις ενα στοιχειωδες διαβασμα , να ξερεις τουλαχιστον ειδη, πλεονεκτηματα, μειονεκτηματα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Ε πουλα το πρωτα με το καλο.Το πολυ πολυ μενεις ενα μηνα καπου και βαζεις τα πραγματα σε μια αποθηκη.Δηλαδη αν πουληθει σε ενα χρονο θελεις απο τωρα γνωμες για την αγορα ακινητων και τις υπαρχουσες αγγελιες ? Ποιο το νοημα..

H λογική είναι ότι αν πουληθεί σε ένα ή δύο μήνες δεν πρέπει να ξέρω πώς θα συνεχίσω? Έρευνα κάνω, προφανώς αν πουληθεί σε 1 χρόνο δεν θα υπάρχουν καν τα οικόπεδα που κοιτάω (μάλλον) , αλλά αν είναι να περιμένω να το πουλήσω και μετά να κοιτάω θα τρέχω σαν τρελός για να δώ που θα μείνω . 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το παρακάτω είναι η περιγραφή που έχουμε βάλει. Το γράφω επειδή ρωτήσατε , παρακαλώ να μην θεωρηθεί ότι προωθώ την αγγελία μου , γιατί έχω βάλει επαγγελματία για αυτήν την δουλειά και δεν θέλω να τον προσπεράσω. Είναι απλά για να διευκολύνει την συζήτηση.

Οκ, είναι ανακαινισμένο και έχει πάρκινγκ και αυτονομία. Δεν ξέρω αν μπορεί να πιάσει τις 180.000 ευρώ, κανείς δεν το ξέρει, αλλά προσπάθησέ το και μετά από 1 μήνα, πάρε τις αποφάσεις σου. 1 μήνας είναι αρκετός για να βγάλεις συμπεράσματα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, tsofras είπε

H λογική είναι ότι αν πουληθεί σε ένα ή δύο μήνες δεν πρέπει να ξέρω πώς θα συνεχίσω? Έρευνα κάνω, προφανώς αν πουληθεί σε 1 χρόνο δεν θα υπάρχουν καν τα οικόπεδα που κοιτάω (μάλλον) , αλλά αν είναι να περιμένω να το πουλήσω και μετά να κοιτάω θα τρέχω σαν τρελός για να δώ που θα μείνω . 

Ετσι και αλλιως θα υπαρξει ενα μεταβατικο σταδιο.Για αυτο ειπα, αν χρειαστει θα νοικιασεις καπου ενα διμηνο-τριμηνο.Και αγοραστη να βρεις μπορεις αυτος να το παζαρευει ενα μηνα , να ερχεται, να εξαφανιζεται για να σε κραταει σε αναμμενα καρβουνα, να κλεισεις 5 ραντεβου με τον συμβολαιογραφο του.Βαλε και αλλα τοσα για να αγορασεις εσυ.Εδω μια φοιτητικη γκαρσονιερα νοικιαζει καποιος και το ψαχνει ενα μηνα.Και εσυ εισαι ακομα στο θα..και βλεπουμε..και ..ισως..και θα ηθελα μονοκατοικια

Και αυτα με καθημερινο ψαξιμο.Αν δουλευεις 10 ωρες...μπορει να παρει και να χρονο μεχρι να ταιριαξουν τα ωραρια σας

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...