duende Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 δεν εχει λογικη εσυ να κανεις διαδρομο στον 2ο και να ακουγεται στον 4ο. μονο αν βαραει σαν κρουστικο, θα επρεπε ο απο κατω σου να τα εχει δει ολα, πολυ πριν σου ερθει η απο πανω αν ειναι ξυλινο το πατωμα δες αν μπορεις να τον βαλεις σε αλλο δωματιο που δεν ειναι ξυλινο. σε καθε περιπτωση βαλε ενα ματ απο κατω η κανα δυο φτηνες μοκετες. αλλα και παλι, ειναι πολυ κουλο αυτο που λες. μπας και κανει κανεις αλλος διαδρομο απο πανω της?
cb_papi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ νομίζω είναι πιθανό να ακούγεται ο κρουστικός θόρυβος (δηλ. ένα γκουπ γκουπ όπως τρέχεις) σε πολλούς ορόφους αφού ακουμπάει στα πλακάκια ο διάδρομος και ο ήχος αυτός μεταφέρεται από τα τσιμέντα και όχι από τον αέρα. Στη δική μου πολυκατοικία π.χ. δεν ακούω ποτέ τον από κάτω να μιλάει ή να βλέπει τηλεόραση, αλλά όταν κάποιος περπατάει με τακούνια σε άλλους χαμηλότερους ορόφους ακούγεται και σε μένα. Αν βάλεις ένα χοντρό πλαστικό κάτω από τον διάδρομο όπως σου προτείναν λογικά θα λυθεί το πρόβλημα Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από cb_papi
steliosps Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 για να βρεις λύση θα πρέπει να ξέρεις τι την ενοχλεί , δηλαδή ακούει ποιο πολύ το μοτερ του διαδρόμου ή το κτύπημα του διαδρόμου στο δάπεδο ή και τα 2 το δεύτερο (οι "κτυπογενείς¨" ήχοι μπορούν να μειωθούν με παχιά στρώματα φελλού , καουτσουκ κλπ. , ο ήχος του μοτερ και της ταινίας του διαδρόμου είναι κάτι διαφορετικό και ποιό ακριβό θα πρέπει να κάνεις ηχομόνωση στο σαλόνι σου ή σε όποιο δωμάτιο και αν έχεις τον διάδρομο. Καλή τύχη
Dvs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, cumulus είπε Μα γιαυτο ρωτησα πως μπορω να μειωσω το θορυβο.Δεν ειμαι ανθρωπος που λεει οτι απο τη στιγμη που δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας μπροω να σου παρω το κεφαλι.Απλα ζητησα κατανοηση απο τη στιγμη που ο διαδρομος χρησιμοποιειται 2-3 φορες την εβδομαδα απο 30-45 λεπτα τη φορα επειδη επι το πλειστον τρεχω εξω (το διαδρομο τον εχω σαν backup). Πριν 2 χρονια ειχα κανει μια σοβαρη εγχειρηση και επρεπε για κανενα 10ημερο να ξεκουραστω και να ειμαι ξαπλα.Εκεινη την περιοδο ομως ο αποκατω ξεκινησε να ανακαινιζει το μπανιο του και ο θορυβος ηταν εκκωφαντικος .Δεν του ειπα τιποτα αφου τηρουσε τις ωρες κοινης ησυχιας.Τι να του πω αλλωστε;Επειδη εγω ειμαι αρρωστος εσυ κανε τις εργασιες οταν γινω καλα; Καλά έκανες, και είσαι σωστός. Το γραφω για κάποιους που λένε να την γειώσεις. 2
cumulus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, georgeγ είπε βασικα ειναι λαθος η αγορα διαδρομου για το σπιτι.πολυ συντομα θα το βαρεθεις οποτε θα ησυχασει και η γειτονισα Τρέχω εδώ και 50 χρόνια σχεδόν οπότε δε νομίζω να βαρεθώ 21 ώρες πριν, georgeγ είπε 21 ώρες πριν, georgeγ είπε βασικα ειναι λαθος η αγορα διαδρομου για το σπιτι.πολυ συντομα θα το βαρεθεις οποτε θα ησυχασει και η γειτονισα Τρέχω εδώ και 50 χρόνια σχεδόν οπότε δε νομίζω να βαρεθώ Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από cumulus
georgeγ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, cumulus είπε Τρέχω εδώ και 50 χρόνια σχεδόν οπότε δε νομίζω να βαρεθώ Τρέχω εδώ και 50 χρόνια σχεδόν οπότε δε νομίζω να βαρεθώ να τρεχεις 50 χρονια διαδρομο μεσα σε σπιτι χλωμο το κοβω και εγω ειχα αγορασει καποτε καποια οργανα βαρακια για το σπιτι...ελαχιστα εκανα.παρατημενα τα εχω.βαριεσαι στο σπιτι...η καλυτερη λυση γυμναστηριο
CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) On 13/01/2019 at 14:00, G.TH. said: Αν το δωμάτιο δεν χρησιμοποιείται για κάτι άλλο, με επισκέπτες κτλ βάλε αυγοθήκες στο ταβάνι. 16 hours ago, talibanakos said: Ακομα υπαρχει αυτος ο μυθος; Δεν είναι μύθος, παρεξήγηση είναι. Οι αυγοθήκες (και τα σχετικά έτοιμα φύλα αφρολέξ) είναι για να περιορίζεις τις αντανακλάσεις τού ήχου, μέσα στον χώρο, όχι για μόνωση. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από CheOnWeb 2
cumulus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, georgeγ είπε να τρεχεις 50 χρονια διαδρομο μεσα σε σπιτι χλωμο το κοβω και εγω ειχα αγορασει καποτε καποια οργανα βαρακια για το σπιτι...ελαχιστα εκανα.παρατημενα τα εχω.βαριεσαι στο σπιτι...η καλυτερη λυση γυμναστηριο Εννοείται όχι στο διάδρομο.
talibanakos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Δεν είναι μύθος, παρεξήγηση είναι. Οι αυγοθήκες (και τα σχετικά έτοιμα φύλα αφρολέξ) είναι για να περιορίζεις τις αντανακλάσεις τού ήχου, μέσα στον χώρο, όχι για μόνωση. Οπως θες πεστο.Θυμαμαι κατι "αυτοσχεδια" κλαμπακια που εβαζαν μονωση με αυγοθηκες. Προφανως για αυτο τους επιαναν
Fortistis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Δεν είναι μύθος, παρεξήγηση είναι. Οι αυγοθήκες (και τα σχετικά έτοιμα φύλα αφρολέξ) είναι για να περιορίζεις τις αντανακλάσεις τού ήχου, μέσα στον χώρο, όχι για μόνωση. Παρεξήγηση είναι αλλά και αυτό που λες εσύ δεν ισχύει. Δεν είναι ηχοαπορροφητικό υλικό και δεν χρησιμοποιείται σαν τέτοιο.
CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 11 minutes ago, Fortistis said: Παρεξήγηση είναι αλλά και αυτό που λες εσύ δεν ισχύει. Δεν είναι ηχοαπορροφητικό υλικό και δεν χρησιμοποιείται σαν τέτοιο. ok
nipoa Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Στις 14/1/2019 στις 10:03 ΠΜ, stefanos_th είπε ειναι τραγικο να ζουμε σε πολυκατοικιες με αυτον τον τροπο. πολυ ωραιο φαινεται αλλα εχω δει τοσα θριλερ, ολοι ξερουμε που παει ο δολοφονος σε τετοια σπιτια με αυλη σε γειτονιες ετσι ησυχες
AntiCambeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/1/2019 στις 11:22 ΠΜ, cumulus είπε Ευχαριστω παιδες ΥΓ να σημειωσω βεβαια οτι οταν αγορασαν το διαμερισμα και εκαναν επισκευες επι 4 μηνες ουδεποτε σεβαστηκαν τις ωρες κοινης ησυχιας,ειδικα το μεσημερι Της το είπες για να την ταπώσεις;Οχι,οπότε κακώς.Μένω 1ο όροφο,όταν ο 2ος που νοικιαζόταν πουλήθηκε σε αλλον,η κυρία αποφάσισε να κάνει πλήρη ανακαίνιση με γκρέμισμα τοίχων.Επι μήνες ξεκινούσαν οι μάστορες με κομπρεσέρ απο τις 07:30-08:00,είχα τρελαθεί,έβγαινα έξω.Δυστυχώς αν θυμάμαι σωστά δεν εργαζόμουν τότε,οτι χειρότερο.Ομως ξέρει να κάνει παρατηρήσεις σε ώρες μη κοινής ησυχίας,πχ αν καρφώσω μερικά καρφάκια η αν γαβγίζει ο σκύλος μου για δευτερόλεπτα.Εξω κορνάρουν,φωνάζουν,τα αδέσποτα γαβγίζουν αλλά την ενοχλώ εγώ.Η συγκεκριμένη έχει πρόβλημα με τα νεύρα της και είναι και ψυχαναγκαστική με την καθαριότητα,μου την λέει όταν ανεβαίνω στην ταράτσα οτι λερώνω την σκάλα της,καθαρίζει την σκάλα,ξεφυσάει και παραμιλάει.Απλά την γράφω.Αρρωστη και σκατόψυχη,έρχεται και καλά για να μιλήσει ήρεμα και όταν καταλαβαίνει οτι δεν ψαρώνω το γυρνάει σε ειρωνεία με 1 χαμόγελο δώσε μου χαστούκι.Την τελευταία φορά μου είπε "Θα τα πούμε αλλιώς" η άλλη φορά: "Θα φέρω τον γιο μου"..Ευτυχώς έφυγε πρόσφατα,στα τσακίδια. Στις 13/1/2019 στις 11:27 ΠΜ, HateMe είπε Τότε πάρε έναν ακόμα διάδρομο και πες μου που μένεις να έρθω να κάνουμε μαζί. Θα σε μισήσει και εσένα.Αλλο που δεν θες. 😂 Στις 13/1/2019 στις 6:49 ΜΜ, stefanos_th είπε Α Η Δ Ε Ι Α Σιγά μην είναι και α(οι)δοια. 😄 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα